Çok canımı sıkan bi konu bu kızlar düğünüme az kaldı maddi olarak ailemden 1 bilezik ve tencere tabak dışında bişey görmedim çamaşırlarımı pazardan aldı mutfak eşyalarımı pazardan aldı bişey diyince sen zengin diyo ben bunlardan geçtim manevi destekte yokki ne yaptınız ne ettiniz sormuyo yardım etmiyo ev tuttuk ben temizliğe elimi sürmem dedi temizlikçi tuttuk nişanlım tek yaşıyo evi toplanacak yine yardım yok beni bile göndermek istemiyolar bananeymiş kendimi niye yoracakmışım akrabaları yapsınmış ben sadece hazır temiz eve gider çeyiz düzermişim daraldım kızlar soğudum bıktım artık ben özeniyorum evim güzel evim kısmında yeni gelin evlerini görünce çırpınan kız annelerini ve çeyizleri görünce çok üzülüyorum ben ne yapmasam kardır diyen erkek tarafını keriz gören bi annem var benim aldığı üç parça şeye çok harcadık çok para verdik diyen nişanlımın 330 tl aldığım damatlığına onun yanında çok diyen para varken yok diye ağlayan ve benim tüm maaşımı kuruşuna kadar alan bi annem var ben ne yapayım
(((((((((((