Evlilik üzeri destek göremiyorum

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Çok canımı sıkan bi konu bu kızlar düğünüme az kaldı maddi olarak ailemden 1 bilezik ve tencere tabak dışında bişey görmedim çamaşırlarımı pazardan aldı mutfak eşyalarımı pazardan aldı bişey diyince sen zengin diyo ben bunlardan geçtim manevi destekte yokki ne yaptınız ne ettiniz sormuyo yardım etmiyo ev tuttuk ben temizliğe elimi sürmem dedi temizlikçi tuttuk nişanlım tek yaşıyo evi toplanacak yine yardım yok beni bile göndermek istemiyolar bananeymiş kendimi niye yoracakmışım akrabaları yapsınmış ben sadece hazır temiz eve gider çeyiz düzermişim daraldım kızlar soğudum bıktım artık ben özeniyorum evim güzel evim kısmında yeni gelin evlerini görünce çırpınan kız annelerini ve çeyizleri görünce çok üzülüyorum ben ne yapmasam kardır diyen erkek tarafını keriz gören bi annem var benim aldığı üç parça şeye çok harcadık çok para verdik diyen nişanlımın 330 tl aldığım damatlığına onun yanında çok diyen para varken yok diye ağlayan ve benim tüm maaşımı kuruşuna kadar alan bi annem var ben ne yapayım:((((((((((((

herkes şanslı değil maalesef..Allah yardımcın olsun,zor bir durum olmalı..bırak maddi olan kısmı insan manevi desdek görmek istiyorda aileler hep bencil nedense..neyse az kalmış sanırım evlenmenize,hayırlısıyla evlenip kendi düzeninizi kurarsınız inşallah..

Çok canımı sıkan bi konu bu kızlar düğünüme az kaldı maddi olarak ailemden 1 bilezik ve tencere tabak dışında bişey görmedim çamaşırlarımı pazardan aldı mutfak eşyalarımı pazardan aldı bişey diyince sen zengin diyo ben bunlardan geçtim manevi destekte yokki ne yaptınız ne ettiniz sormuyo yardım etmiyo ev tuttuk ben temizliğe elimi sürmem dedi temizlikçi tuttuk nişanlım tek yaşıyo evi toplanacak yine yardım yok beni bile göndermek istemiyolar bananeymiş kendimi niye yoracakmışım akrabaları yapsınmış ben sadece hazır temiz eve gider çeyiz düzermişim daraldım kızlar soğudum bıktım artık ben özeniyorum evim güzel evim kısmında yeni gelin evlerini görünce çırpınan kız annelerini ve çeyizleri görünce çok üzülüyorum ben ne yapmasam kardır diyen erkek tarafını keriz gören bi annem var benim aldığı üç parça şeye çok harcadık çok para verdik diyen nişanlımın 330 tl aldığım damatlığına onun yanında çok diyen para varken yok diye ağlayan ve benim tüm maaşımı kuruşuna kadar alan bi annem var ben ne yapayım:((((((((((((

takma kafana evlilik pskolojisi sana olaylar daha ağır geliyodur sakin kafayla her şeyi gözden geçirince anlarsın annende senin için en iyisini isterhayırlısını iste her şweyinallah kolaylık versin düğün işi her zaman zordur hiç çıkmaz dedğin yerden pürüz çıkar olsun sen mutlu olacağın güzel günleri hayal et allahtan sabır dile

madem çalışıyorsun maaşının yarısını annene verme istediklerini al, annenin senin gözünde cimrilik olan davranışlarına net bir şey söylemek zor bazı şeylere sırf mağazada satılıyor diye faxzla para verilmez ama annenin tavrının ne olduğunu bilemem. evlilik öncesi oluyor böyle gerginlikler idare etmek lazım senin ailen gibi davranan pek çok aile biliyorum

canım üzme kendini :( evlendikten sonra düzelir her şey biraz daha şimdi stresin de fazladır. karşna alıp konuş desem bir dert, konuşma desem bir dert... hayırlısı olsun, üzüldüm hakikaten ben de.
bundan sonrası senin için çooook güzel olur inşallah.

maaşını aldığın gün daha eve gelmeden çeyizin için alışverişini yap öyle gel. tabi ailen maddi yönden sana bağımlı değilse.

Canım en güzeli taksite gir mecburen ödemek zorunda kalırsınız hem de çeyizin olur..

Annen de söylenirse,mecburum ödemem lazım senet yaptık ödemezsem eve icra gelir, dersin.

Nihayetinde alınanlar düşmana gitmeyecek,senin evine girecek ödediğin taksitlere de birşey diyemez artık..

Canım seni öyle iyi anlıyorum ki benim kadar anlayan insan azdır :(
Oooooooff offf çok zor bir durum yaşamayan bilmez..

Hem destek çıkmıyormuş hem maaşını alıyormuş;ne biçim iş;maaşınızı vermeyin;normalde de siz isterseniz istediğiniz kadar vermeniz gerekir..

Back
X