cbrt hayat seninle guzell Kayıtlı Üye 3 Şubat 2012 256 25 68 26 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt #1 Evlenmeye karar verdiğinizde karşı cikan , istemeyen birileri oldumu .. Peki ya bu tüm karşı cikmalara rağmen ikna edip evlenip mutlu olanımız varmı.. İnşallah tüm bu durumda olanların içine bi umut saglar ..
Evlenmeye karar verdiğinizde karşı cikan , istemeyen birileri oldumu .. Peki ya bu tüm karşı cikmalara rağmen ikna edip evlenip mutlu olanımız varmı.. İnşallah tüm bu durumda olanların içine bi umut saglar ..
Siminru Canım üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2012 3.948 2.544 133 27 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt #2 Karşı çıkanların ne sebepten karşı çıktığı önemli. Şöyle bir dinle, Evliliğin zor birşey olduğunu da hesaba kat. Kararını kendin ver. Eğer eminsen, inatla savaşabilirsin. Ben öyle yaptım.
Karşı çıkanların ne sebepten karşı çıktığı önemli. Şöyle bir dinle, Evliliğin zor birşey olduğunu da hesaba kat. Kararını kendin ver. Eğer eminsen, inatla savaşabilirsin. Ben öyle yaptım.