temizlik konusunda oturttuğunuz düzene hayran kaldımBende yeni evli sayilirim. Evdeyken havada toz yakaliyordum. İznim bitince gecer dedim gecmedi
Ben bes gibi evde oluyorum esim sekize gelirken. O yuzden beraber temizleyecegiz diye onu beklemiyorum hem zaten yaptigi isi begenmem. Ben rutinimi soyle oturttum, yorulnadigimi soyleyebilirim. Her sabah bu mesaji yazdiktan sonra yapacagim gibi, tuvalet ve banyoyu temizliyorum. Gece yatmadan once tum evi dolasip daginik ne varsa topluyorum. Pazartesi cuma benim temizlik gunlerimdir. O gunlerin gecesinde yani pazar ve persembe geceleri mutfak tezgahini fayanslarini ocagi demirlerini vs camasir suyuyla temizliyorum. Sabahlari zaten tuv. Banyo temizligi yapmis oluyorum o gunler eve geldigimde supurmek ve silmek kaliyor bana. Ben hali kaldirmadan temizlik yapamam. İki odanin halisi haricinde muhakkak hepsi kalkar. Ona ragmen tum temizlik 1 saatte bitiyor. Evi minimalize etmeye calisin. Benim esyam azdir mesela, temizlik ve duzeni kolay oluyor. Ayda bir kapilari avize tozlarini banyo ve wc duvarlarini silerim. Dort ayda bir tuller ve perdeleri yikarim. Yemek konuaunda pratiklik annemden gecmis yemegi cabuk hazirlarim. Elim hizlidir. Fakat her turlu kolayligi kullnirim. Elimde sogan dogramakla ugrasmam mesela. Rondoya iki parca halinde atarim sogani. Bes saniye cevir al sana kup kup sogan. Rondo haznesi makineye. Yesilliklerimi aldigim gun yikayip kilitli buzdolabi posetlerinde tutarim bir daha yikamakla ugrasmam. Utuyu biriktirmem ciktikca utuleeim. Birde kurutucu edinirsen super olur. Yikanan camaair bir saatte kupkuru, camasir daginikligi derdi olmaz.
Cam ve balkon mu?
Uslubunuza hayran kaldimBu arada neredeyse aynı şartlardaki işten gelmiş olan "koca" paşa hazretleri efendimiz de ayağını uzatıp eline kahvesini alıp tv izlesin. Bence de çok mantıklı kesinlikle böyle yapmalısın arkadaşım. Kocana sakın sen süpürür müsün ben de silip yemek yapayım deme. Hem pratikliğin azalır hem çok künah
Valla canımcım, herkes eşinin yardımcı olmasını ister, fakat eğer yardım etmiyorsa kendini öldüren kadın olmamalı, bir temizlikçi tutmalı en azından, üsluplucası bu.Uslubunuza hayran kaldimBen temizlikçiye dem vurdum "Temizlikci tut"diyenlere karsi,eş ayrı o ayrı unuttum yani..Doğru duzgun bir yorumla eş yardım eder diyebilirsiniz ki konu sahibinin çalışmıyorken de eşi ve yardimiyla ilgili bir şey yazmadığı için aklıma gelmedigini dusunuyorum..Bir de yardımlaşma için saatlerinizin uyumu onemli tabi..Siz memursunuz anlasilan..Biz turizmciyiz arkadaşım bizim saatimiz ayni değil shift diye bir durum var..Biz denk getirdikce yardimlasiyoruz.. (duk)
Sen yoksan kendini bilen eş de üstünkörü dağılanları topluyor..
Ķünah(!) benim Suç benim..
Merhaba çalışan bayanlardan fikir almak istiyorum 8 aydır evliyim çalışmıyordum. Bu arada işsizlik maaşımda olduğu için iş aramadım fakat işsizlik maaşıda bitti artık. Geçimle ilgili hiç sıkıntımız yok çok şükür ama bi yerden gelirim olmayacağını düşündüğümde eşimden istemek zor geliyor.İş buldum servisim var akşam 7 de evde olacağım tek korkum temizlik ve yemek bunları nasıl bi rutine almalıyım güncel fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum bu arada evlendikten sonra temzlik konusunda takıntılı olur hale geldim evdeyken duvarlara halleniyorum şunları da sileyim falan diye,kendimi paralamadan nasıl bi düzende ilerlemeliyim?
Merhaba çalışan bayanlardan fikir almak istiyorum 8 aydır evliyim çalışmıyordum. Bu arada işsizlik maaşımda olduğu için iş aramadım fakat işsizlik maaşıda bitti artık. Geçimle ilgili hiç sıkıntımız yok çok şükür ama bi yerden gelirim olmayacağını düşündüğümde eşimden istemek zor geliyor.İş buldum servisim var akşam 7 de evde olacağım tek korkum temizlik ve yemek bunları nasıl bi rutine almalıyım güncel fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum bu arada evlendikten sonra temzlik konusunda takıntılı olur hale geldim evdeyken duvarlara halleniyorum şunları da sileyim falan diye,kendimi paralamadan nasıl bi düzende ilerlemeliyim?
Tesekkurler daha iyimser yorumunuz icinValla canımcım, herkes eşinin yardımcı olmasını ister, fakat eğer yardım etmiyorsa kendini öldüren kadın olmamalı, bir temizlikçi tutmalı en azından, üsluplucası bu.
Benim annem pratikligi ve cabuklugu ile un salmistir. Ondan gecti sanirim. Ama calisan bir kadin icin pratikplanlar kurtarici gorevi goruyor.temizlik konusunda oturttuğunuz düzene hayran kaldım
bravo size
hemen word'e aktarıp evimin görebileceğim bi köşesine asacağım bu yazıyı
Ben de aksine pratikliğin p'si yoktur bi de uykuyu sevdiğim için uykumdan feragat edip de temizliğe vakit ayırmamBenim annem pratikligi ve cabuklugu ile un salmistir. Ondan gecti sanirim. Ama calisan bir kadin icin pratikplanlar kurtarici gorevi goruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?