Merhaba çalışan bayanlardan fikir almak istiyorum 8 aydır evliyim çalışmıyordum. Bu arada işsizlik maaşımda olduğu için iş aramadım fakat işsizlik maaşıda bitti artık. Geçimle ilgili hiç sıkıntımız yok çok şükür ama bi yerden gelirim olmayacağını düşündüğümde eşimden istemek zor geliyor.İş buldum servisim var akşam 7 de evde olacağım tek korkum temizlik ve yemek bunları nasıl bi rutine almalıyım güncel fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum bu arada evlendikten sonra temzlik konusunda takıntılı olur hale geldim evdeyken duvarlara halleniyorum şunları da sileyim falan diye,kendimi paralamadan nasıl bi düzende ilerlemeliyim?
Bu arada neredeyse aynı şartlardaki işten gelmiş olan "koca" paşa hazretleri efendimiz de ayağını uzatıp eline kahvesini alıp tv izlesin. Bence de çok mantıklı kesinlikle böyle yapmalısın arkadaşım. Kocana sakın sen süpürür müsün ben de silip yemek yapayım deme. Hem pratikliğin azalır hem çok künahHaybeden temizlikçi tutanlara karsiyim..Yap kardeşim pratik olmayı ogrenirsin hem..
Hafta izninden 1 gun once isten gelince dip köşe detaylı temizlikdiğer günler rutin ev toparlama, süpürmece ve akşam yemeği ayarlama şeklinde..Çamaşır ve ütü için gün belirlersiniz oldu bitti..Yapa yapa alışıyor insan
Merhaba çalışan bayanlardan fikir almak istiyorum 8 aydır evliyim çalışmıyordum. Bu arada işsizlik maaşımda olduğu için iş aramadım fakat işsizlik maaşıda bitti artık. Geçimle ilgili hiç sıkıntımız yok çok şükür ama bi yerden gelirim olmayacağını düşündüğümde eşimden istemek zor geliyor.İş buldum servisim var akşam 7 de evde olacağım tek korkum temizlik ve yemek bunları nasıl bi rutine almalıyım güncel fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum bu arada evlendikten sonra temzlik konusunda takıntılı olur hale geldim evdeyken duvarlara halleniyorum şunları da sileyim falan diye,kendimi paralamadan nasıl bi düzende ilerlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?