Buna katılıyorumIse girin. Bir temizlikci tutun veya cogunluk esinizde olmak uzere bolusun. Sonucta sizden daha guclu oldugunu tahmin ediyorum fiziksel olarak.
Cok kiziyorum evli kadinlarin hem iste hem evde bu yuku yuklenip paralanmasina. Suan gecim sıkıntısı yoksa siz de calisinca haftada 1 temizlikci gelir veya bize her gun yarim gun geliyor cok da makul fiyatli.
5 senedir 1 kere bile temizlik yapmadim. Gecim sıkıntım yokken yine de calisip ustune temizlik yapmak cok tuhaf. Calismak ve para sizin yasam kalitenizi arttirmali. Ama bir de gelip ustune is yaparsaniz yasam kaliteniz duser.
Eşinle beraber yapacaksınız bu kadar basitMerhaba çalışan bayanlardan fikir almak istiyorum 8 aydır evliyim çalışmıyordum. Bu arada işsizlik maaşımda olduğu için iş aramadım fakat işsizlik maaşıda bitti artık. Geçimle ilgili hiç sıkıntımız yok çok şükür ama bi yerden gelirim olmayacağını düşündüğümde eşimden istemek zor geliyor.İş buldum servisim var akşam 7 de evde olacağım tek korkum temizlik ve yemek bunları nasıl bi rutine almalıyım güncel fikirlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum bu arada evlendikten sonra temzlik konusunda takıntılı olur hale geldim evdeyken duvarlara halleniyorum şunları da sileyim falan diye,kendimi paralamadan nasıl bi düzende ilerlemeliyim?
Buna katılıyorum
Ve en baştan bu düzeni oturtmak lazım adamlari evin bütün sorumluluğu bende düşüncesini olusturmamak gerekiyor
Ne diyebilirim ki haklısınızBu malesef bizim toplumsal sorunumuz.
Sonra ne oluyor? Isveren kadin calisan tercih etmiyor neden diyorlar. Kadinlarimiz is bulamiyor.
Utaniyorum ve uzuluyorum ama ben de artik kadin calisan tercih etmiyorum. Cunku akli fikri ev isindeydi tum deneyimlerimde. 3 tanesi ev islerine yetisememekten oturu istifa etti. Biri surekli aksama yemegim yok derdi. Istisnasiz her gun kadinin aksam kocasina ne hazirlayacagini tum ekip planlardi pratik onerilerle. Aksam halilari sildim uykusuzum derlerdi. Haftalik izinden donerler butun haftalik yemek yaptim evi temizledim derlerdi. O izin dinlenmek kendine vakit ayirmak ve motivasyonu artirmak icin. Ama bizim kadinlarimiz onda da is yapiyor. Hayat calismak icin harcaniyor ve ben buna uzuluyorum. Az geliri olan kisiler de degil bizde yeni baslayan vasifsiz kisi bile tipbox sayesinde 3.500 tl civari para aliyor. Halilar camlar icin ayda 1 kadin alivermezler. Tum bos vakitleri buna harcarlar. Sonra mutsuz motivasyonsuz nesesiz kadinlar ve bunlarin yetistirdigi cocuklar.
Suan tum ekip erkek. Kimsenin aklinda eve gidip karisina yemek hazirlamak yok. Keske kadinlarimiz da acsa gozlerini. Yazik ediyorlar kendilerine.
Çoook haklısınız. İşin acıklı tarafı erkekler genel olarak temizliği çeşit çeşit yemeği filan iplemiyorlar. Koy önüne köfteyi makarnayı her gün yerler çocuk gibi. Dip köşe temizlikten zaten anlamazlar. Kadınlar kendi kendilerine eziyet ediyor ev işinin kölesi olmaklaBu malesef bizim toplumsal sorunumuz.
Sonra ne oluyor? Isveren kadin calisan tercih etmiyor neden diyorlar. Kadinlarimiz is bulamiyor.
Utaniyorum ve uzuluyorum ama ben de artik kadin calisan tercih etmiyorum. Cunku akli fikri ev isindeydi tum deneyimlerimde. 3 tanesi ev islerine yetisememekten oturu istifa etti. Biri surekli aksama yemegim yok derdi. Istisnasiz her gun kadinin aksam kocasina ne hazirlayacagini tum ekip planlardi pratik onerilerle. Aksam halilari sildim uykusuzum derlerdi. Haftalik izinden donerler butun haftalik yemek yaptim evi temizledim derlerdi. O izin dinlenmek kendine vakit ayirmak ve motivasyonu artirmak icin. Ama bizim kadinlarimiz onda da is yapiyor. Hayat calismak icin harcaniyor ve ben buna uzuluyorum. Az geliri olan kisiler de degil bizde yeni baslayan vasifsiz kisi bile tipbox sayesinde 3.500 tl civari para aliyor. Halilar camlar icin ayda 1 kadin alivermezler. Tum bos vakitleri buna harcarlar. Sonra mutsuz motivasyonsuz nesesiz kadinlar ve bunlarin yetistirdigi cocuklar.
Suan tum ekip erkek. Kimsenin aklinda eve gidip karisina yemek hazirlamak yok. Keske kadinlarimiz da acsa gozlerini. Yazik ediyorlar kendilerine.
Çoook haklısınız. İşin acıklı tarafı erkekler genel olarak temizliği çeşit çeşit yemeği filan iplemiyorlar. Koy önüne köfteyi makarnayı her gün yerler çocuk gibi. Dip köşe temizlikten zaten anlamazlar. Kadınlar kendi kendilerine eziyet ediyor ev işinin kölesi olmakla
Bu çalışıp çalışıp eve gelip evin icinde fir fir dönüp evi toplamanın, temizlik yapmanin yemek yapmanin çocuk bakmanın hali silmenin yetmiyor gibi dikiş dikip örgü ormenin sonu karpal tünel rahatsızlığı sinir sıkışmalari menüsküs falan olarak geri dönüyor yaşlılıktaBen sef asciyim her yemegin en alasini bilir yaparim. Ama esim en cok bimden nugget alip yemeyi seviyor. Gercekten cocuk yoksa kendilerini bosuna paraliyorlar.
Bu çalışıp çalışıp eve gelip evin icinde fir fir dönüp evi toplamanın, temizlik yapmanin yemek yapmanin çocuk bakmanın hali silmenin yetmiyor gibi dikiş dikip örgü ormenin sonu karpal tünel rahatsızlığı sinir sıkışmalari menüsküs falan olarak geri dönüyor yaşlılıkta
Ondan sonra adam benden dinc daha genç görünüyor başka kızlara bakıyor sorunlari
Ayrıca hiç bir erkek görmüyorum karicim ne güzel ev işi yapıyorsun her gün en az iki çeşit yemek yapıyorsun gömleğimi ne de güzel utuluyorsun ve yıllarca bunlari yaptin diye karısına madalya taksin
Çoğu sorsalar yapilandan memnun değildir istediğin kadar sen kendini parçala daha fazlasını isterler
İnsanoğlunun mayasında nankörlük var
Bir defa bir anket yapılmıştı saçmaydi ama sonuç düşündürür
Erkeklere sormuşlar her işinizi yapan size hayati kolaylaştıran yemek yapan bir kadını mi tercih ederdiniz yoksa bunların hiç birini yapmayacak olan bir victoria secret mankenini mi diye
Erkeklerin çoğunun cevabı tahmin edebiliriz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?