- 1 Eylül 2021
- 5.232
- 19.633
- 198
- Konu Sahibi Durdane kara
Konacak bişey kalmamış ki , gerçekler ortadaEtmiyor demekki bence kendine böyle biseyi konduramiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konacak bişey kalmamış ki , gerçekler ortadaEtmiyor demekki bence kendine böyle biseyi konduramiyor.
Daha öncede yazdım yukarda yorgunluk ne bilim çocuklar cinselliğe gerçekten engel mi acaba.. yani normali buda benmi abartiyorum acaba diyroum ama ondan daha çok yoruldugumdan eminim ben akşamları hemen çocukları uyutma moduna giriyorum eşim hiç oralı bile değil yani aklında böyle bişe olan kendi uyutur çocukları..Konacak bişey kalmamış ki , gerçekler ortada
Eşiniz bir şekilde boşalıyor, bunu nasıl yapıyor sordunuz mu? Bir de cinsellik futbol maçı değil ki 90 dakika sürsün. Evlilikler böyle değil, sizin kocanızda sorun var. Ama kocanı sorununu kabul etmek istemiyor. Millet 5 çocuğu varken gene de sevişiyor, adamlar ne kadar fiziksel yorgunluk yaratan işlerden gelip , sırf rahatlamak için sevişmek istiyorlar.Bişey söyleyim mi ben bu ara her evliliğin böyle olduğunu düşünüyodum bilmiyorum normal olan bu da benmi anormal görüyorum diyorum.. mesela hep zaman olmadığını söylüyor eşim iki çocuğumuz var onlarla ilgileniyoruz yoruluyoruz fırsat olmuyo filan aslında bu yüzden bu konuyu açtım çocuk olunca herkes mi böyle beni artık herkesin böyle olduğuna inandiriyo
Normali bu değil.Daha öncede yazdım yukarda yorgunluk ne bilim çocuklar cinselliğe gerçekten engel mi acaba.. yani normali buda benmi abartiyorum acaba diyroum ama ondan daha çok yoruldugumdan eminim ben akşamları hemen çocukları uyutma moduna giriyorum eşim hiç oralı bile değil yani aklında böyle bişe olan kendi uyutur çocukları..
Ya bende aynı şeyi düşünüyorum ama evliliğimizin başından beri eşim hep birşeyleri sebep gösterdi yatmadı.. koltukta uyuyakldi sıcak dedi klima yok dedi TV izleyerek uyuyorum dedi gelmediBence evlilikte en önemli şey birlikte yatmak yataklar ayrılmamalı
Ya bunuda çok konuştuk sevmiyosun filan diyorum ama gerçekten sevmedigine dair bişe söylemiyor yani beni kirmamaya uzmemeye çalışıyor eş olarak tek eksiği cinsel yönlerEşiniz kim bilir neler karıştırıyor aklıma birsürü ihtimal geliyor ama şundan eminim ki maalesef size karşı hiç sevgi duymuyor. Seven insan temasta bulunmak ister
Davranışlar her şeyi anlatır amaYa bunuda çok konuştuk sevmiyosun filan diyorum ama gerçekten sevmedigine dair bişe söylemiyor yani beni kirmamaya uzmemeye çalışıyor eş olarak tek eksiği cinsel yönler
Mesela yalan söylüyor olabilir, çünkü evlilik içinde konforu yerinde. Sevgi tamam iyi bişey ama çiçeği de seversin, arkadaşı da seversin, sizi öyle seviyor olabilir. Peki ya tutku , istek var mı? Siz boşanmamaya kararlı gibisiniz, çünkü sürekli başka kusuru yok savunması içindesiniz.Ya bunuda çok konuştuk sevmiyosun filan diyorum ama gerçekten sevmedigine dair bişe söylemiyor yani beni kirmamaya uzmemeye çalışıyor eş olarak tek eksiği cinsel yönler