• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Ve Eş Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bir sevgili

Çok İnsan Tanı. Azını Sev. Hiçbirine Güvenme 🔗
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
715
579
53
Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.

Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum 🙁🙁🙁

Son düzenleme:
Evet abartiyorsunuz. Birakin gelmeyiversin kargosu. Siz de aramayin. O arayinca da mesgule atin. Once insan gibi konusmayi ogrensin sonra arasin.
Ben onun için uğraşırken o bana bağırıyor çok moralim bozuldu 🙁🙁

Benimle sohbet etmiyor , bir kaç kere başka biriyle konuşmalarını gördüm 🙁🙁
Siz burda kendini yediniz kargo onun için önemliydi diye
O telefonu kapatıyor, bağırıyor,üstüne bir de başkalarıyla konuşuyor ,kendinize eziyet etmeyin lütfen :/

Siz burda kendini yediniz kargo onun için önemliydi diye
O telefonu kapatıyor, bağırıyor,üstüne bir de başkalarıyla konuşuyor ,kendinize eziyet etmeyin lütfen :/
Çok mutsuzum 😭😭 tamam ne istesem alıyor ama sevgi göstermiyor hep iş hep arkadaş hep telefon hep oyun. Ben hizmetçisi gibiyim sanki. Yemeğini yapıyorum kıyafetlerini yıkıyorum işi bitiyor 🙁

Benimle sohbet etmiyor , bir kaç kere başka biriyle konuşmalarını gördüm 🙁🙁
Bu varsa yalnız evliliğiniz başka bir boyutta demektir aldatma var demektir .hassas ve önemli bir konu. Sizin meseleniz sadece eşinizin sınırlı yada az konuşan bir insan olması değil. Aldatma icin illa aynı yatak şart değil bence karisi varken başka bir kadınla flört etmesi yeterli . Konuşma içeriklerini bilmiyorum tabi arkadaşıyla sohbet ettiyse normal rutin bir konuda o normal birşey bahsettiğim konuşma farklı elbette

Arkada başka problemler olabilir mi ? Yada sürekli mi böyle bu konu için mi böyle yaptı
Aslında genel olarak baktığımda eve gelince sürekli elinde telefon. Bırak şunu sohbet edelim dediğimde bahane üretiyor. Yok işin var diye yok yorgunum yok az bakim bırakıcam. Sevgi göstermiyor 🙁🙁

Çok mutsuzum 😭😭 tamam ne istesem alıyor ama sevgi göstermiyor hep iş hep arkadaş hep telefon hep oyun. Ben hizmetçisi gibiyim sanki. Yemeğini yapıyorum kıyafetlerini yıkıyorum işi bitiyor 🙁
E yapmayin siz de. Bagiran cagiran adamin isi yapilir mi az biraz dusunun

Hatırladığım kadarıyla sizin eşiniz sevgisini içinde yaşayıp siz kızınca susan biriydi, hatta sizi hiç kırmazdı, siz de sadece regl dönemlerinizde ilgi beklerdiniz, o da bunu bilirdi. Şimdi bu kırgınlığınızın sebebi ne? Şu mübarek ramazanda size evliliğinizle ilgili akıl vermemizi, eşinizin hatasını anlaması için "mutlaka tavır al" dememizi beklemiyorsunuz inşallah?

Bu varsa yalnız evliliğiniz başka bir boyutta demektir aldatma var demektir .hassas ve önemli bir konu. Sizin meseleniz sadece eşinizin sınırlı yada az konuşan bir insan olması değil. Aldatma icin illa aynı yatak şart değil bence karisi varken başka bir kadınla flört etmesi yeterli . Konuşma içeriklerini bilmiyorum tabi arkadaşıyla sohbet ettiyse normal rutin bir konuda o normal birşey bahsettiğim konuşma farklı elbette
Asker arkadaşlarıyla bir fake İnstagram açmışlar oradan konuşmuşlar 3 kişi. Benim e postamı girmiş yanlışlıkla e posta bana gelince gördüm 🙁 ayrıca telefonunu bana elletmez. Bırak şunu der kızar kavga eder

Aslında genel olarak baktığımda eve gelince sürekli elinde telefon. Bırak şunu sohbet edelim dediğimde bahane üretiyor. Yok işin var diye yok yorgunum yok az bakim bırakıcam. Sevgi göstermiyor 🙁🙁

Eşinizin ailesi ile aranız nasıl yada nasıl bir tutumları var bilmiyorum ama en azından acaba sözünü dinleyeceği biri ile konuşup yardım mi isteseniz 🤷🏻‍♀️

Hatırladığım kadarıyla sizin eşiniz sevgisini içinde yaşayıp siz kızınca susan biriydi, hatta sizi hiç kırmazdı, siz de sadece regl dönemlerinizde ilgi beklerdiniz, o da bunu bilirdi. Şimdi bu kırgınlığınızın sebebi ne? Şu mübarek ramazanda size evliliğinizle ilgili akıl vermemizi, eşinizin hatasını anlaması için "mutlaka tavır al" dememizi beklemiyorsunuz inşallah?
Ben burda yardım bekliyorum akıl bekliyorum hala gösteriş yapıyorsunuz. O gün ruh halim iyimiş demek ki bugün böyle davranınca sinirlendim. Ben ısrar edince söyleyince sevgisini gösteriyor evet. Bugün ki hali canımı sıktı. Herkes hep iyi değildir birine sinirlenince aklına kötü yaptığı şeyler daha çok gelir. İşiyle meşgul işine aşık çok sıkıldım. Virüs nedeniyle evde durmaktan da boğuluyorım konuşmak istiyorım hep meşgul 😭

Ugrasma. Ilgilenme . Umursama. Erkeklerin cogu bundan anliyor. Daha once birileriyle konusmustu demissin askeri personal olmadan oncemi yapti bunu olduktan sonra mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X