Evlilik Ve Eş Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimi kovduktan sonra komutanı geldi nasihat filan etti konuştuk. Boşanmak istediğimi söyledim askeriyedekileri aradı onlar söylediler eşimize söyleme filan dediler. Dertleştiğim komutan da olaydan habersizdi. Eşim konuşmaları duymadı. Eşimin eli çok sıkı çok pintidir. Silahı almış gitmiş sabahına işe bana not bırakıp kendini vurmak için. Bütün kart şifrelerini ve kendi ölürse nerelerden para alacağımın biligisini yazmıştı
Esin normal degil

Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.

Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum 🙁🙁🙁
Eşinizin kargolarını eşinizin işyerine isteyin askeri birlik oraya da geldik bulamadık demezler. Ben de kamu kurumunda çalışıyorum tüm kargoları işyerine isterim oraya geldik bulamadık diyemezler mesai saatinde işyerinde olduğum kesindir 👍

Ne diycemi bilemedim biraz zaman geçsin öyle çoçuk düşünün derim oturmamamış evliliklerde çoçuk erken olunca sorunlar çözülemez hale gelebilir biraz daha bekleyin eşinizle birbirinize alışın birde eşinizle aranızdaki sorunlara annenizi katıgınızı yazmışsınız katmayın anneniz eşinize uyarıda bulunmasın lütfen bu huyunuzdan nefret ediyor olabilir bu yğzden içinden benim annem bile karışmıyor bu ne be diyebilir bunu yakında dışından da söylerse anneniz alınır ve geri dönümü olmayan yola girersiniz sorunları kendimiz halletmeliyiz canım
Yok herşeyi anneme söylemem. Bazen ben değil kendi benim annemi arayıp anlatıyor e*** benimle barışsın diyor. Annem bu sefer bana dönüyor

Eşimi kovduktan sonra komutanı geldi nasihat filan etti konuştuk. Boşanmak istediğimi söyledim askeriyedekileri aradı onlar söylediler eşimize söyleme filan dediler. Dertleştiğim komutan da olaydan habersizdi. Eşim konuşmaları duymadı. Eşimin eli çok sıkı çok pintidir. Silahı almış gitmiş sabahına işe bana not bırakıp kendini vurmak için. Bütün kart şifrelerini ve kendi ölürse nerelerden para alacağımın biligisini yazmıştı
Anladım en azından kaybetme korkusu yaşamış buda biseydir . Iletişim probleminiz çok fazla belliki bunun icin terapi alabilirsiniz bence yada şöyle net bi konuşma yapın bu adamla yetti telefonla olan evliliğin diye bi olayda çıkarabilirsiniz:) tercih sizin sakin yada ekşınlı konuşma ikiside eşinizin karakterine gore değişir birini seçip konuşun bence. Ama kendiniz doğru ve net ifade edin .birde ağlamaya başlamadan. Kadınlar hep ağlamaya başlıyor konu kilit oluyor çünkü

Şaka gibi ben şok oldum gerçektennn

Benimle sohbet etmiyor , bir kaç kere başka biriyle konuşmalarını gördüm 🙁🙁
Konuyu eştikçe manzara kötüleşecek gibi hissettim. Ne işiniz var bu hanzoyla? İşi çok stresli olabilir ama bu size saygısızlığının bahanesi olamaz. En fazla müsait değilim, ben seni arayacağım der kapatır insan. Ya da bir şey söyleyeceksen mesaj at seni ararım diyebilirdi. Şamar oğlanı değil eşisiniz, farkındasınız değil mi?

Başkalarıyla konuşmalarını gördüm derken kadınlardan bahsediyorsunuz sanırım. Bunu bir aldatma olarak görmüyor musunuz? Siz de onun yokluğundan istifade başka erkeklerle konuşun o zaman normal bir şeyse. Ne isterseniz alıyor olması muhteşem bir özellik değil ayrıca, bu kötü evliliğe bunun yüzünden mi tutunacaksınız? Mutsuzum, ilgisiz diye isyan ediyorsunuz, üstüne aldatıyor ve saygısız. Bir düşünün bakalım böyle bir ilişkiyle hayat geçer mi?

Eşinizin kargolarını eşinizin işyerine isteyin askeri birlik oraya da geldik bulamadık demezler. Ben de kamu kurumunda çalışıyorum tüm kargoları işyerine isterim oraya geldik bulamadık diyemezler mesai saatinde işyerinde olduğum kesindir 👍
Birliği suriyenin içinde 🙁🙁yoksa oraya gönderirdik. İl içinde olsa dediğiniz çok iyi fikir

Çok mutsuzum 😭😭 tamam ne istesem alıyor ama sevgi göstermiyor hep iş hep arkadaş hep telefon hep oyun. Ben hizmetçisi gibiyim sanki. Yemeğini yapıyorum kıyafetlerini yıkıyorum işi bitiyor 🙁
Sanırım onun olduğu şehre gittiniz ve çevreniz yok, çalışmıyorsunuz da. Onunla sakince konuşmayı deneyin yalnızlık hissettiğinizi, ailenizin arkadaşınızın sadece o olduğunu söyleyin. Askerlerin işleri yoğun ve stresli olur, lojmanda oturuyorsanız orada güzel arkadaşlıklar kurulur ama şu dönemde evden de çıkamazsınız. İletişim eksikliğiniz var ağlamadan, bağırmadan tatlı tatlı konuşun.

Kendini vurmayı dusunmesi falanda normal değil.
Ya böyle insanlara saygı duyamıyorum. İlişkiyi b.k etmemek senin elinde, azıcık saygı sevgi gösterseydin zaten bu hale gelmezdi. Hem öküz öküz davran, hem de karşındaki isyan edince kendimi öldüreceğim diye tehdit et. Şahsen cehennemin dibine doğru gidebilirsin der, döner arkamı giderim. Kazık kadar insan kendi hayatının, ilişkisinin kıymetini bilmiyorsa, kimsenin yapabileceği bir şey yok.

Ben burda yardım bekliyorum akıl bekliyorum hala gösteriş yapıyorsunuz. O gün ruh halim iyimiş demek ki bugün böyle davranınca sinirlendim. Ben ısrar edince söyleyince sevgisini gösteriyor evet. Bugün ki hali canımı sıktı. Herkes hep iyi değildir birine sinirlenince aklına kötü yaptığı şeyler daha çok gelir. İşiyle meşgul işine aşık çok sıkıldım. Virüs nedeniyle evde durmaktan da boğuluyorım konuşmak istiyorım hep meşgul 😭
Birşey olmaz atlatırsın
Koca bu severde kızarda

Sanırım onun olduğu şehre gittiniz ve çevreniz yok, çalışmıyorsunuz da. Onunla sakince konuşmayı deneyin yalnızlık hissettiğinizi, ailenizin arkadaşınızın sadece o olduğunu söyleyin. Askerlerin işleri yoğun ve stresli olur, lojmanda oturuyorsanız orada güzel arkadaşlıklar kurulur ama şu dönemde evden de çıkamazsınız. İletişim eksikliğiniz var ağlamadan, bağırmadan tatlı tatlı konuşun.
Geçici olarak gelmiştim evim aslında Mersin de. Virüs var diye çıkmıyorum evet.

Birşey olmaz atlatırsın
Koca bu severde kızarda
Ben çalışan biriydim. Eşimin ara ara yanına gelebilmek için işten ayrıldım. Evde oturunca stres oluyorum. Zaten virüs çıktı şimdi de çalışmak istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X