• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Ve Eş Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abovv 1,5 saat daha gitti benden desenize :KK66: saygilar peder beye.
Valla memur almak lazimdi. Biz hatayi yaptik simdi isin yoksa cek gec gelen/gelemeyen adamlari
Insanin sagligi yerinde olsun bol bol calissin bosverin.Sizde cayinizi kahvenizi icin ayaklarinizi uzatip bosverin.😂Nasil olsa gelecekler eve baska gidecekleri yer mi var sanki😁Eskiden daha iyiydi memurluk şimdi biraz bozdular gerçi.

Tek sorun bu diyorsunuz yani; mesleği... Başka kadınlarla yazışmasının üstünü örttünüz o zaman. Peki bu saatten sonra belediyede memur olma şansı var mı? Bunu istiyor olsaydı ya da imkan olsaydı gidip de asker olmazdı herhalde. Ya kusura bakmayın da siz sorunları görme peşinde değilsiniz,
Neymiş kargo meselesi diye bakayım dedim, siz ha gayret hamile kalmaya çalışıyorsunuz bu adamdan?

Allah akıl fikir versin.

Ayrıca beceremez diye kargosunu halletmeye çalıştığınız adam sizin hamileliğinizi, bebeğin bakımını vs nasıl çekip çevirecek?

Neyse kendi düşen ağlamaz. Bunu geçeyim.

Askerle evli değilim bilemem ama benim eşim madenci. Haliyle de sektörü gereği neredeyse tamamen erkeklerle iletişim halindedir, bir günden bir güne ne ilgisiz ne sevgisiz ne sorumsuz ne kaba olmuştur. Eşinizin hödüklüğünü farklı şeylere yüklemeyin.

Şu bile o kadar talihsiz ve acınası bir açıklama ki.. Komutanı evliymiş de eşiniz değil miymiş? Nolcek yeaaa deyip yaptığına eminim.

Temelde size olan saygısızlığıdır en hafif tabiriyle. Siz duymadığınız sürece sıkıntı yok yani adam açısından.

Ne diyeyim Allah içinize sindirsin.

Bebek çalışmasına devam.
ayy boşanırsam asla evlenmem birdaha. En azından bir tane olsun da yaşlanınca bakar bana 😂😂

Buraya yazana kadar gidip alsaydınız. Bir daha da bu süreçte sipariş vermeyin.
Aşkım birtanem. Eşim askeri zırhlı araç kullanıyor. Gtü acıyormuş sert koltukta otur otur o yizden arkadaşı ile ortopedik minder sipariş ettiler. Yoksa ne işim var benim kargoyla filan

Neymiş kargo meselesi diye bakayım dedim, siz ha gayret hamile kalmaya çalışıyorsunuz bu adamdan?

Allah akıl fikir versin.

Ayrıca beceremez diye kargosunu halletmeye çalıştığınız adam sizin hamileliğinizi, bebeğin bakımını vs nasıl çekip çevirecek?

Neyse kendi düşen ağlamaz. Bunu geçeyim.

Askerle evli değilim bilemem ama benim eşim madenci. Haliyle de sektörü gereği neredeyse tamamen erkeklerle iletişim halindedir, bir günden bir güne ne ilgisiz ne sevgisiz ne sorumsuz ne kaba olmuştur. Eşinizin hödüklüğünü farklı şeylere yüklemeyin.

Şu bile o kadar talihsiz ve acınası bir açıklama ki.. Komutanı evliymiş de eşiniz değil miymiş? Nolcek yeaaa deyip yaptığına eminim.

Temelde size olan saygısızlığıdır en hafif tabiriyle. Siz duymadığınız sürece sıkıntı yok yani adam açısından.

Ne diyeyim Allah içinize sindirsin.

Bebek çalışmasına devam.
Neden sinirli işaret bıraktın

Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.

Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum 🙁🙁🙁
Mune Mune konuyu kapatır mısın

Aşkım birtanem. Eşim askeri zırhlı araç kullanıyor. Gtü acıyormuş sert koltukta otur otur o yizden arkadaşı ile ortopedik minder sipariş ettiler. Yoksa ne işim var benim kargoyla filan
Yo biliyorum ama madem kendi G.t’nü düşünmüyor, kargo için gitmiyorsunuz, iade yaptırın sonra kendisi halletsin. Bu arada kendi eczanelerin yakınında medikal olur, ordan gidip alır.

Benim yerim maaşına el koymak. Eşimden uzak dursam da en azından parasını biriktiriyorum ev alabilmek için 🤷🏻‍♀️
Bu guzel aynen koy kenara 👍 suan ruh hali bozuk demek ki ama siz bi karsiniza alip konusun bakalim ne diyecek. Ama guzel ve keyifli bj aninizda konusun. Zaten 2020 retrolarin cok oldugu bi sene ikili iliskilerde cankantilar, uzaklasmalar kavga tartismalar bu senenin konusu biraz disimizi sıkıcaz şu surec şu sene gecsin

İşini hiç sevmiyorum ya. Mesela eve geliyor yemeği yedikten sonra az muhabbet ederken tlf çalıyor acil gel görev çıktı. Tam oturuyoruz akşam gelince beraber film izliyoruz kapı çalıyor komutanı gelmiş hadi gidiyoruz. Bir baş başa kalamıyoruz.
Asker eşleri genelde yalnız olur😞 bu mesleği yaptıkça eşiniz tüm planlarınızı ertelemeye, tatilin ortasında geri dönmelere, bayramları bile yalnız geçirmelere hazır olmalısınız, eşinizin elinde olan bir şey değil. Siz lojmana yerleşmeye bakın orda asker eşleriyle aile olursunuz

Insanin sagligi yerinde olsun bol bol calissin bosverin.Sizde cayinizi kahvenizi icin ayaklarinizi uzatip bosverin.😂Nasil olsa gelecekler eve baska gidecekleri yer mi var sanki😁Eskiden daha iyiydi memurluk şimdi biraz bozdular gerçi.
Allah saglik versin,gonuller bir olsun elbette ♥️Hayirli helal kazanc onemli,gerisi hikaye ;)

Insan içinde olan.bisey benim eşimde askeri personel ve 5 yıllık evliyiz bebeğimiz olmadı hep destekçim di her aradığımda acar aksime korkmayın diye eve gelir benden çok yalar her işi ilgi alaka senin eşinde sorun var adam değişik ne kızıyor onun için biseyler yapıyorsun en iyisi yapma kendi ye iç keyfine bak oda ağzını bellesin değişim adam:sinirli:

ayy boşanırsam asla evlenmem birdaha. En azından bir tane olsun da yaşlanınca bakar bana 😂😂
Adama çocuk gibi diyorsunuz ya, sizin de farkınız yok. Keşke olgunlaşıp evlenseydiniz. Hayattan beklentiniz yaşlanınca size bakacak biriyse (bakacağının garantisi varmış gibi) mutlu değilim diye sızlanmanın gereği yok. Konuyu açma amacınız neydi tam olarak?

Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.

Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum 🙁🙁🙁
İşyerinde sıkıntıları olabılır, kötü bi zamana denk gelmiştir, onun acısından düşün belki kargodan daha önemli bi meselesi vardır. Herzaman böyle değilse konusarak halledebilirsiniz

Yani nasıl desem son olayı komutanı buna hesap açtırmış kendi ses kaydı atmamış evli diye bu da gerizekalı eşim yani eşime attırmış. Konuşmalar komutanının aslında
İnanmıyorum ya şuna inandıysan bizde kasım ayındayız yani. 🥴

O aramadan arama,
Sevgi göstermiyorsa sen de gösterme,
İlgilenmiyorsa sen de ilgilenme.
Elbet gelip '' Ne oluyor? '' diyecektir. Demezse zaten doğru yoldasın, gittiği yere kadar devam.

Anlattığınıza göre tat alınacak bir evlilik değil zaten. Sürekli kapat işim var deyip bağırmak, azarlamak ne ya? Biraz daha bakın,aynı ise boşanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X