• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Ve Eş Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya böyle insanlara saygı duyamıyorum. İlişkiyi b.k etmemek senin elinde, azıcık saygı sevgi gösterseydin zaten bu hale gelmezdi. Hem öküz öküz davran, hem de karşındaki isyan edince kendimi öldüreceğim diye tehdit et. Şahsen cehennemin dibine doğru gidebilirsin der, döner arkamı giderim. Kazık kadar insan kendi hayatının, ilişkisinin kıymetini bilmiyorsa, kimsenin yapabileceği bir şey yok.
Çok çocuk bir tanısan. Sekreteri gibi herşeyi ben hallederm kendi beceremez. Kargosuyla o yüzden ben ilgilendim beceremez çünkü.

Birşey olmaz atlatırsın
Koca bu severde kızarda
Atlatırım orası kesin. Boşanınca herşey mükemmel olacak diye bir kaide de yok ne yazık ki. Sadece şuan için sinirlendim. Ve arıyor şuan özür diliyor meşgul e atıyorum

Erkeklerde yas ile olgunluk doğru orantılı değil maalesef.Karakterde bitiyor iş.Çok ilgi gösterme bide.Hayatının merkezine koyma.
Çok sevecen biri. Şimdi atıyorum senle iki muhabbet etse hemen seversin. Herkese kendini sevdirince şımarıyor bazen

Çok çocuk bir tanısan. Sekreteri gibi herşeyi ben hallederm kendi beceremez. Kargosuyla o yüzden ben ilgilendim beceremez çünkü.
Beceremesin, bir beceremez iki beceremez üçüncüsünde mecbur yapar. Atla deve değil, gidip de bu yaştan sonra astronot olsun da uzaydan gök taşı toplasın demiyoruz. Beceremez kılıfını şu erkeklere öyle bir giydiriyorsunuz ki, ondan sonra ne evde ellerini bir işe atıyorlar, ne bir faydaları oluyor. Kendinizi bu kadar adıyorsunuz da, görüyorsunuz işte sonuçlarını. Adam en basit şeyi, saygılı bir iletişimi bile gerçekleştiremiyor. Böyle hayatlar gördükçe cidden üzülüyorum. Dünyaya böyle bir hayat yaşamak için gelmiş olamazsınız.

Erkeklerde yas ile olgunluk doğru orantılı değil maalesef.Karakterde bitiyor iş.Çok ilgi gösterme bide.Hayatının merkezine koyma.
Bak mesela aramış açmayınca telesekretere yönlendirilmiş o da ben açtım sanıyor alo alo diyor. Allah akıl versin ya. Çocuk büyütüyorum

Evet abartiyorsunuz. Birakin gelmeyiversin kargosu. Siz de aramayin. O arayinca da mesgule atin. Once insan gibi konusmayi ogrensin sonra arasin.
Hic size katilmiyorum. Adam ilgilenmiyor yuzune tel kapiyor kizin moralini bozuyor oysaki kizcagiz iletisime gecmek icin elinden geleni yapiyor. 1,5 senelik evli daha yeni ayni cati altina girdik demişsin anlayamadim? Yani bu evliligini hic yasamamis olman demen aslinda! Canim insanlar birbirine destek olup mutlu olmak icin evlenir goruntuye bskilirsa kagit uzeri bir evlilik goruyorum ben ortada. Adaminla konuş bana evliligi boyle anlatmadilar biz kari koca miyiz neyiz de? Derdi varsada paylasmali adam icine kapanmis ama sana da yazik acik konus adamla mutsuzsun benide mutsuz ediyosun ama ben bunun icabina bakarim o zaman de. Belki dank eder ya duzelcez ya bosancaz de konus acik acik ya kaybetcek bseyinde kalmamis yani

Ya böyle insanlara saygı duyamıyorum. İlişkiyi b.k etmemek senin elinde, azıcık saygı sevgi gösterseydin zaten bu hale gelmezdi. Hem öküz öküz davran, hem de karşındaki isyan edince kendimi öldüreceğim diye tehdit et. Şahsen cehennemin dibine doğru gidebilirsin der, döner arkamı giderim. Kazık kadar insan kendi hayatının, ilişkisinin kıymetini bilmiyorsa, kimsenin yapabileceği bir şey yok.
Oyle bacım öyle.Erkeklerler yumurta totolarinin ağzına gelinceye kadar anlamazlar.
Sonra böyle sovmenlik yaparlar.

Beceremesin, bir beceremez iki beceremez üçüncüsünde mecbur yapar. Atla deve değil, gidip de bu yaştan sonra astronot olsun da uzaydan gök taşı toplasın demiyoruz. Beceremez kılıfını şu erkeklere öyle bir giydiriyorsunuz ki, ondan sonra ne evde ellerini bir işe atıyorlar, ne bir faydaları oluyor. Kendinizi bu kadar adıyorsunuz da, görüyorsunuz işte sonuçlarını. Adam en basit şeyi, saygılı bir iletişimi bile gerçekleştiremiyor. Böyle hayatlar gördükçe cidden üzülüyorum. Dünyaya böyle bir hayat yaşamak için gelmiş olamazsınız.
Aaa çok güzel yemek yapar. Bazen mutfağa onu sokuyorum. Bu daha askeri personel olmadan önceydi. O evde yemek yapıyordu temizlik yapıyordu ben çalışıyordum. Sonra hemen uzmanlığa gitti zaten 1 ay sürmedi.

Ben çalışan biriydim. Eşimin ara ara yanına gelebilmek için işten ayrıldım. Evde oturunca stres oluyorum. Zaten virüs çıktı şimdi de çalışmak istemem
Üniversite mezunu musunuz, bir mesleğiniz var mı, KPSS’ye falan girip kamuya atansanız. Asker eşi olduğunuz için tayininiz olur hem eş yanında olursunuz hem sürekli evde olup bunalmazsınız. Sadece eşiniz aile götürülemez bölgeye tayin olursa yanına gidemezsiniz o zaman da kendi ailenizin yanına gitme hakkınız var. Evliliğiniz oturmadan çocuk düşüneceğinize kendi geleceğinizi düşünün. Madem yalnızlık çekiyorsunuz oturun ders çalışın

Çok sevecen biri. Şimdi atıyorum senle iki muhabbet etse hemen seversin. Herkese kendini sevdirince şımarıyor bazen

Teyzemin eşine çevresindeki herkes bayılırdı, hoş sohbet, sevecen, neşeli bir adamdı. Ama gelin görün ki teyzeme ettiği eziyetin, dayağın, hakaretin haddi hesabı yoktu.
Bir insanın dışarıya karşı nasıl olduğu elbette önemli ama ondan önce size karşı nasıl olduğu daha önemli. Size gelince susan, emir veren, azarlayan adam dışarıya kendini sevdirmiş neye yarar?
Ayrıca kırdıktan sonra arayıp özür dilemesinin bi anlamı yok aynı hareketlere devam ettikçe. Adam iki özür diler sonra bildiğimi okumaya devam ederim kafasında belli ki.

Bir de çok çelişkili yazıyorsunuz. Pişman mı oldunuz konuyu açtığınıza? Adamı bir kötü gösterdiyseniz bir iyi göstermeye çalışıyorsunuz sanki. Hem her istediğinizi alıyor hem cimri. Hem seviyor hem ilgisiz. Hem mesajlarını yakalıyorsunuz hem o mesajlar onun olmuyor. Hem öyle hem böyle... vs.

Bazen evde olduğunu unutuyor sanki askerlerine emir verir gibi emir veriyor. Dönüp bakıyorum ne diyorsun der gibi ya özür dilerim emir vere vere akışkanlık olmuş diyor
Daha 1 senelik askermis ne cabuk aliskanlik olmus hemen,😆 bana da siz bira kendiniZi kandiriyor gbi geldiniz nedense. Ayrilmak kolay degil demişsiniz ustteki msjlarda evet degil ama bu evlilikte sizin yeriniz neresi prk anlamadim ben! Sizde anlayamamişsiniz ki sorgulamak icin burda konu acmişsiniz

Gülüm hayat arkadaşını mutlu etmedikten sonra bunun önemi yok ki.Maske o.Sana tavrı gerçek yüzü.Sen hep alttan almışsın.Sen emir komuta zincirindeki asker değilsin.Izin verme buna.

Hic size katilmiyorum. Adam ilgilenmiyor yuzune tel kapiyor kizin moralini bozuyor oysaki kizcagiz iletisime gecmek icin elinden geleni yapiyor. 1,5 senelik evli daha yeni ayni cati altina girdik demişsin anlayamadim? Yani bu evliligini hic yasamamis olman demen aslinda! Canim insanlar birbirine destek olup mutlu olmak icin evlenir goruntuye bskilirsa kagit uzeri bir evlilik goruyorum ben ortada. Adaminla konuş bana evliligi boyle anlatmadilar biz kari koca miyiz neyiz de? Derdi varsada paylasmali adam icine kapanmis ama sana da yazik acik konus adamla mutsuzsun benide mutsuz ediyosun ama ben bunun icabina bakarim o zaman de. Belki dank eder ya duzelcez ya bosancaz de konus acik acik ya kaybetcek bseyinde kalmamis yani
Konuştum ayy valla sıkıldım ya. Askerle evli olmak o kadar kötü ki. Eşinle bağlantıyı kesmen gerekiyor. Sevgi ilgi bekleyemiyprsun artık. Çok nazik biziydi çatal bıçak olmadan yemek yemezdi. Odun oldu o kadar erkeğin içinde dura dura 🙄🙄

Daha 1 senelik askermis ne cabuk aliskanlik olmus hemen,😆 bana da siz bira kendiniZi kandiriyor gbi geldiniz nedense. Ayrilmak kolay degil demişsiniz ustteki msjlarda evet degil ama bu evlilikte sizin yeriniz neresi prk anlamadim ben! Sizde anlayamamişsiniz ki sorgulamak icin burda konu acmişsiniz
Benim yerim maaşına el koymak. Eşimden uzak dursam da en azından parasını biriktiriyorum ev alabilmek için 🤷🏻‍♀️

Aaa çok güzel yemek yapar. Bazen mutfağa onu sokuyorum. Bu daha askeri personel olmadan önceydi. O evde yemek yapıyordu temizlik yapıyordu ben çalışıyordum. Sonra hemen uzmanlığa gitti zaten 1 ay sürmedi.
O zaman her şey mükemmelmiş mi deyim ne deyim? İyi bari temizlik yapabiliyormuş en azından. Bu sizi mutlu etmeye yetiyorsa ben gideyim. =) Mutsuzum diyorsunuz ama. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? İsyan edip durmak bir işe yaramayacak çünkü. Konuşmayı deneyin diyeceğim ama herhalde bunca zamandır onu da denemişsinizdir.

Konuştum ayy valla sıkıldım ya. Askerle evli olmak o kadar kötü ki. Eşinle bağlantıyı kesmen gerekiyor. Sevgi ilgi bekleyemiyprsun artık. Çok nazik biziydi çatal bıçak olmadan yemek yemezdi. Odun oldu o kadar erkeğin içinde dura dura 🙄🙄
Ve bunları bir senelik askeri kariyerindemi oldu normal bir ilişkiniz oldugunu düşnüyormusunuz sadece eşiniz degil ilişkide bir anormal yani bir öyle bir böyle bilemedim ne diyim düzelir inşAllah herşey

Son düzenleyen: Moderatör:
Gülüm hayat arkadaşını mutlu etmedikten sonra bunun önemi yok ki.Maske o.Sana tavrı gerçek yüzü.Sen hep alttan almışsın.Sen emir komuta zincirindeki asker değilsin.Izin verme buna.
İşini hiç sevmiyorum ya. Mesela eve geliyor yemeği yedikten sonra az muhabbet ederken tlf çalıyor acil gel görev çıktı. Tam oturuyoruz akşam gelince beraber film izliyoruz kapı çalıyor komutanı gelmiş hadi gidiyoruz. Bir baş başa kalamıyoruz.

Peslerinden kostukca ilgilenmeye calistikca kendilerini bir mok zanneden insanlara yapilmaz bu soyledikleriniz. Esi aradiginda bagirip cagirip telefonu kapatana beni mutsuz ediyorsun deyince ah pardon sevgilim dusunememisim ozur dilerim mi diyecek? Herkese anladigi dilden konusmak lazim. Biraz da karsi taraf kossun bakalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X