• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Ve Eş Meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çalışan biriydim. Eşimin ara ara yanına gelebilmek için işten ayrıldım. Evde oturunca stres oluyorum. Zaten virüs çıktı şimdi de çalışmak istemem
Virüs sadece sizin için yok
Hepimiz için var
Bunun içinde
Çocuklu olanı hamilesi kronik hastalığı olanı yaşlısı maddi olarak kötü durumda olanı var
Birsürü risk grubu var
Hiç virüsü bahane etmeyin
Eşiniz ile ilgili sorunlarda
Kimsenin fikirlerinede ihtiyacınız yok belli
Sadece teselli etmemizi bekliyorsunuz
İnanın hiç kimseyi tesseli edecek havada değilim

O zaman her şey mükemmelmiş mi deyim ne deyim? İyi bari temizlik yapabiliyormuş en azından. Bu sizi mutlu etmeye yetiyorsa ben gideyim. =) Mutsuzum diyorsunuz ama. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? İsyan edip durmak bir işe yaramayacak çünkü. Konuşmayı deneyin diyeceğim ama herhalde bunca zamandır onu da denemişsinizdir.
Yok ya şöyle belediye de filan bir memur olaydı ne iyi olurdu. Eve geliş gidişi belli değil. Tam baş başa film izliyoruz vs sohbet ediyoruz tlf çalışıyor gel görev var diye. İşine de sinir oluyorum

Virüs sadece sizin için yok
Hepimiz için var
Bunun içinde
Çocuklu olanı hamilesi kronik hastalığı olanı yaşlısı maddi olarak kötü durumda olanı var
Birsürü risk grubu var
Hiç virüsü bahane etmeyin
Eşiniz ile ilgili sorunlarda
Kimsenin fikirlerinede ihtiyacınız yok belli
Sadece teselli etmemizi bekliyorsunuz
İnanın hiç kimseyi tesseli edecek havada değilim
Hımm neden yazıyorsunuz o zaman. 🤔 Arkadaşlar tek taraflı yorum yapmamanız için böyle söylüyorum. Belki ben haksızım bilemiyorum. Ben her zaman kendim dahi olsam karşı tarafında dinlenmesi kanaatindeyim. O yüzden seviyeli yorum bekliyorum.

Yok ya şöyle belediye de filan bir memur olaydı ne iyi olurdu. Eve geliş gidişi belli değil. Tam baş başa film izliyoruz vs sohbet ediyoruz tlf çalışıyor gel görev var diye. İşine de sinir oluyorum
Yaaa bunu bazen ben de soylerim. Nolurdu vergi dairesinde memur olaydin,sabah 8 aksam 6 calisaydin diye ;) olmuyor iste o zaman gidip oyle koca bulmak lazim daha en basinda

İşini hiç sevmiyorum ya. Mesela eve geliyor yemeği yedikten sonra az muhabbet ederken tlf çalıyor acil gel görev çıktı. Tam oturuyoruz akşam gelince beraber film izliyoruz kapı çalıyor komutanı gelmiş hadi gidiyoruz. Bir baş başa kalamıyoruz.
Görevi başka size karşı sorumlulukları başka.Onlar onun suçu değil ama tavrı onun sorumluluğu.Nahif birisin belli.Çalışıyor musun sen?Bak seni tanimam esini tanimam.Kadin kadinin dusmani degildir.Bir hemcinsimin mutsuzluğu beni üzer.Dik dur kendini ezdirme sessiz kalma.Sen böyle yaptıkça gorecegin tavır gördüğünden beter olur.

Kızlarla konuşması mantığınıza uyuyor mu
Uymuyor tabi ama sonra düşünüyorum bekarken yapılmış birşey belki. Evlendikten sonra komutanı ile olan mevzusu var sadece. Bekarken hangimiz yapmadık ki diyorum 🙄 sanal dan filan

Tek sorun bu diyorsunuz yani; mesleği... Başka kadınlarla yazışmasının üstünü örttünüz o zaman. Peki bu saatten sonra belediyede memur olma şansı var mı? Bunu istiyor olsaydı ya da imkan olsaydı gidip de asker olmazdı herhalde. Ya kusura bakmayın da siz sorunları görme peşinde değilsiniz, onu anladım ben. Biraz isyan edeyim, aynı tas aynı hamam devam ederim, neticede hangi evlilik mükemmel ki düşüncesindesiniz. O zaman yapacak bir şey yok.

Tek sorun bu diyorsunuz yani; mesleği... Başka kadınlarla yazışmasının üstünü örttünüz o zaman. Peki bu saatten sonra belediyede memur olma şansı var mı? Bunu istiyor olsaydı ya da imkan olsaydı gidip de asker olmazdı herhalde. Ya kusura bakmayın da siz sorunları görme peşinde değilsiniz, onu anladım ben. Biraz isyan edeyim, aynı tas aynı hamam devam ederim, neticede hangi evlilik mükemmel ki düşüncesindesiniz. O zaman yapacak bir şey yok.
Ya aslında sorunu görüyorum ama çözümsüz sorunlar. Sıkılıyorum düşünmekten.

Uymuyor tabi ama sonra düşünüyorum bekarken yapılmış birşey belki. Evlendikten sonra komutanı ile olan mevzusu var sadece. Bekarken hangimiz yapmadık ki diyorum 🙄 sanal dan filan
Bekar ama sevgiliyken yani hayatında siz varken olduysa buda aldatmadir. Sizi kırmak istemiyorum belliki cok naifsiniz ama eşinize inanmak istediğiniz için herşeyi görmezden geliyorsunuz

Neymiş kargo meselesi diye bakayım dedim, siz ha gayret hamile kalmaya çalışıyorsunuz bu adamdan?

Allah akıl fikir versin.

Ayrıca beceremez diye kargosunu halletmeye çalıştığınız adam sizin hamileliğinizi, bebeğin bakımını vs nasıl çekip çevirecek?

Neyse kendi düşen ağlamaz. Bunu geçeyim.

Konuştum ayy valla sıkıldım ya. Askerle evli olmak o kadar kötü ki. Eşinle bağlantıyı kesmen gerekiyor. Sevgi ilgi bekleyemiyprsun artık. Çok nazik biziydi çatal bıçak olmadan yemek yemezdi. Odun oldu o kadar erkeğin içinde dura dura 🙄🙄

Askerle evli değilim bilemem ama benim eşim madenci. Haliyle de sektörü gereği neredeyse tamamen erkeklerle iletişim halindedir, bir günden bir güne ne ilgisiz ne sevgisiz ne sorumsuz ne kaba olmuştur. Eşinizin hödüklüğünü farklı şeylere yüklemeyin.

Yani nasıl desem son olayı komutanı buna hesap açtırmış kendi ses kaydı atmamış evli diye bu da gerizekalı eşim yani eşime attırmış. Konuşmalar komutanının aslında

Şu bile o kadar talihsiz ve acınası bir açıklama ki.. Komutanı evliymiş de eşiniz değil miymiş? Nolcek yeaaa deyip yaptığına eminim.

Temelde size olan saygısızlığıdır en hafif tabiriyle. Siz duymadığınız sürece sıkıntı yok yani adam açısından.

Ne diyeyim Allah içinize sindirsin.

Bebek çalışmasına devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X