• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve eşimin ilgisizliği?

İşte kendi kendine gelip sarilmamak, opmemek, guzel bir kelime etmemek bana sogukluk geliyor.

Kimisi de "eşim sevdigim peynirin son dilimini bana birakiyor bu bana yeter sevgisini boyle gosteriyor" diyor. Yani herkesin iliskiden beklentisi ve bakisi farkli aslinda. Sizin icin de cook buyuk bir sorun degilse yetinip kabul edersiniz zamanla.
Benimki de bırakıyor😂 dediğiniz gibi herkesin beklentisi farklı

İşte kendi kendine gelip sarilmamak, opmemek, guzel bir kelime etmemek bana sogukluk geliyor.

Kimisi de "eşim sevdigim peynirin son dilimini bana birakiyor bu bana yeter sevgisini boyle gosteriyor" diyor. Yani herkesin iliskiden beklentisi ve bakisi farkli aslinda. Sizin icin de cook buyuk bir sorun degilse yetinip kabul edersiniz zamanla.
Aynı yerden bakmakla alakalı. Herkesin sevgi dili farklı oluyor işte.

Belki bir de onu denemek gerek diyeceğim ama, ben soğuk olsam kesin tripliymisim gibi algılar bence 😂
Tabi önce öyle görünüyor zaten ama bunu devamlı eşinizin davrandığı gibi yaparsanız dank edebilir.yine burda okumuştum bu durumda bir kadın arkadaşımız bir haftadır ayrı yatıyorum sonuç aldım demişti konuyu bulursam etiketlerim bı bakın 🤭

O zaman biraz kadınlığınızı kullanacaksınız ilgisini üzerinize çekeceksiniz..ufak tefek naz niyaz cilve iş görür ama fazla abartmadan.bu arada eşle kanka olunması taraftarı değilim. Eş eşliğini bilecek tabi sınırlarını da.. Arkadaşlık kankalık olmamalı eşler arasında..işin büyüsü bozulur sizden çekinmez yanınızda rahat ve oldupu gibi davranır buda sizi zamanla gerer ..kısacası beklentilerinizi karşılamaz sizde üzülürsünüz ...
Valla sen o dişil enerjiden bu dişil enerjiye koş,herifin içinde yoksa elin böğründe uyuyorsun🤷

Tabi önce öyle görünüyor zaten ama bunu devamlı eşinizin davrandığı gibi yaparsanız dank edebilir.yine burda okumuştum bu durumda bir kadın arkadaşımız bir haftadır ayrı yatıyorum sonuç aldım demişti konuyu bulursam etiketlerim bı bakın 🤭
Ay yok hayatta yapmam, büyük konusmayayım ama. Kırmızı çizgimdir. Küs bile olsak birlikte uyuruz

Onu da deniyorum içimden geldiği icin yapıyorum zaten yaptığımda. Ondan bir şey beklediğimden değil ama, sonunda cinsellik devreye giriyor malum ve sonrası yine aynı. Ben gündelik hayattaki şefkatten bahsediyorum aslında. Yoksa mesela cinsel hayatımızda da bir problem yok.
Kankalık meselesine gelince, bu konuyu düzeltemedi çok eskiden beri birlikteyiz. Bundan şikayetçi de değilim birlikte eğlenebiyoruz çünkü
Henüz gençsiniz iletişim şeklinizin cinsellikle sonçlanması normal
Eşiniz normalde merhametli ve şevkatli biriyse zamanla sizede öyle yaklaşacaktır yani cinsel arzular yerini zamanla şevkate bırakacaktır illaki 35 leri devirmeniz lazım😊

Ama yapısı gereği mehametsizse öyle gider zor değişir biraz

Ay yok hayatta yapmam, büyük konusmayayım ama. Kırmızı çizgimdir. Küs bile olsak birlikte uyuruz
Tabi her insanın tepkileri farklı oluyor.
Ama anlatMak istediğim eşinizden beklediklerinizi sizde ona vermezseniz etkili olabilir.o bahsettiğim konuda ki arkadaş farklı şeyler de denemiş.aklima gelen birlikte uyumamak oldu.

Henüz gençsiniz iletişim şeklinizin cinsellikle sonçlanması normal
Eşiniz normalde merhametli ve şevkatli biriyse zamanla sizede öyle yaklaşacaktır yani cinsel arzular yerini zamanla şevkate bırakacaktır illaki 35 leri devirmeniz lazım😊

Ama yapısı gereği mehametsizse öyle gider zor değişir biraz
Hayır çok merhametlidir. Bilmiyorum sevgi ve güvende ikimiz içinde bir sıkıntı yok. Ben bunu dert ediniyorum kendime. Umarım düzelir, bakalım

Tabi her insanın tepkileri farklı oluyor.
Ama anlatMak istediğim eşinizden beklediklerinizi sizde ona vermezseniz etkili olabilir.o bahsettiğim konuda ki arkadaş farklı şeyler de denemiş.aklima gelen birlikte uyumamak oldu.
Denk gelirseniz etiket yapın Merak ettim :)

Valla sen o dişil enerjiden bu dişil enerjiye koş,herifin içinde yoksa elin böğründe uyuyorsun🤷
Her erkeğin bir zaaf noktası olduğuna inananlardanım..
Kimi sevgiden,kimi cazibeden, kimide restleşmeken hatta çemkirmekten🤣 kimide hepsinin karışımından anlar
Mutlaka bir çıkar yol vardır ..
Eşinizi en iyi siz tanırsınız ha tanıyamadıysanız artık kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum o zaman ya eli böğründe mutsuzluk içinde yaşamaya devam edersiniz yada boşanıp sizi hakeden biriyle birlikte olursunuz..
Hayata birkez geldiniz ve mutluluğu hak ediyorsunuz ..bunu kendinize yapmayın.. Sevgiler

Her erkeğin bir zaaf noktası olduğuna inananlardanım..
Kimi sevgiden,kimi cazibeden, kimide restleşmeken hatta çemkirmekten🤣 kimide hepsinin karışımından anlar
Mutlaka bir çıkar yol vardır ..
Eşinizi en iyi siz tanırsınız ha tanıyamadıysanız artık kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum o zaman ya eli böğründe mutsuzluk içinde yaşamaya devam edersiniz yada boşanıp sizi hakeden biriyle birlikte olursunuz..
Hayata birkez geldiniz ve mutluluğu hak ediyorsunuz ..bunu kendinize yapmayın.. Sevgiler
Ben zaten bu sebeplerden boşanmış biri olarak yazdım konuya,tecrübeyle sabit yani. Oturup beklemedim elim böğrümde. Sevgiler :dondurma:

Hayır soğuk değil zaten. İletişimimiz sıkıntısız. Sadece fazla kanka gibi diye bile tanımlayabilirim. Tabiki söylemekle olmuyor, söylemiyorum zaten bu şekilde. Ama bir örnek veriyim mesela şöyle oluyor. dışarı cıkıcaz diyelim, hazırlanıyorum. Sonra soruyorum güzel oldum muu gibi, işte çok güzel oldun falan diyor. E bi kere de sormadan söyle be. Ay bilmiyorum ya ben çok mu detaycıyım
Bu tarz şeylerden bende muzdaribim ve evli bile değilim. Durduk yere bugün ne güzel olmuşsun tarzı bi iltifat hiç duyamadım hatta bu konuyu defalaca kez söyledim ama yine de duyamadım, karakterleri böyle . Beni güzel bulduğunu biliyorum ama bunu söylemiyor

Size tavsiyem kendinize bi hobi edinin arkadas ortaminiz olsn. Ayni onun yaptigi gibi ilgi göstermeyin gidip sarilmayin ama bunlari yaparken tripli atarlı degil normal sekilde davranarak ilgisiz kalın. Bide esra ezmeci diye psikolog var instagramda takip etmenizi tavsiye ederim. Erkekler malesef evlenince bi degisik tavıra giriyorlar. Dedigim gibi sizde gidip sarılmayın ilgi göstermeyin birsey dedigi zaman duymamazliga gelin ama bunlari surat asarak trip atarak yapmayin. Ve kesinlikle yatağınızı ayırmayin. Sizi her arzuladiginda hep verici taraf olmayin biraz canınız istemesin havamda degilim vs gibi trip yapmadan reddedin. 😊

Bu tarz şeylerden bende muzdaribim ve evli bile değilim. Durduk yere bugün ne güzel olmuşsun tarzı bi iltifat hiç duyamadım hatta bu konuyu defalaca kez söyledim ama yine de duyamadım, karakterleri böyle . Beni güzel bulduğunu biliyorum ama bunu söylemiyor
İşte istemediğin ot burnunun dibinde mi bitiyordu neydi o söz 😂 ne beklesek istesek tersi

Size tavsiyem kendinize bi hobi edinin arkadas ortaminiz olsn. Ayni onun yaptigi gibi ilgi göstermeyin gidip sarilmayin ama bunlari yaparken tripli atarlı degil normal sekilde davranarak ilgisiz kalın. Bide esra ezmeci diye psikolog var instagramda takip etmenizi tavsiye ederim. Erkekler malesef evlenince bi degisik tavıra giriyorlar. Dedigim gibi sizde gidip sarılmayın ilgi göstermeyin birsey dedigi zaman duymamazliga gelin ama bunlari surat asarak trip atarak yapmayin. Ve kesinlikle yatağınızı ayırmayin. Sizi her arzuladiginda hep verici taraf olmayin biraz canınız istemesin havamda degilim vs gibi trip yapmadan reddedin. 😊
Teşekkür ederim deneyeceğim :)

İşte istemediğin ot burnunun dibinde mi bitiyordu neydi o söz 😂 ne beklesek istesek tersi
Evet aynen öyle oluyor 😀 emin olun bizim de partnerlerimizde bulduğumuz bir çok şeyi de başkaları mumla arıyor, insanoğlu işte eksik olan bir şeye takılıp içinde büyütüyor , şükür ki daha büyük dertler yok bunlar akla bile gelmez çünkü o zaman …

Arkadas ortaminiz olsun hobiniz olsun yani o olmasa da mutlu olabileceginizi hissetsin. Ve kesinlikle bana ilgi gostermiyorsunbana iltifat etmiyorsn diye söylemeyin. Iltifat ettigi zamanlarda da vayy sen böyle seyler der miydin gibi konularada girmeyin. Teşekkür edip baska bsyle ilgilenin. Erkekler elde etsede kendisinden baska seylerle de mutlu olabildiginizi gördükće sizi kaybetme korkusu baslayacak. Atalarımızın dedigi gibi kacan kovalanir :)

Hayır çok merhametlidir. Bilmiyorum sevgi ve güvende ikimiz içinde bir sıkıntı yok. Ben bunu dert ediniyorum kendime. Umarım düzelir, bakalım
O zaman korkma merhametli insandan zarar gelmez..size bunu yansıtmıyor olması sadece kankalık ilişkinizden kaynaklı bence..hep neşeli hep eğlenceli zaman geçirirseniz size merhamet göstermeye gerek duymaz
Arada belli edin ona ve şevkatine ihtiyaç duyduğunuzu..
Üzgün olunca mesela hemen anlatmayın sorunu biraz sessiz kalın merak etmesini sağlayın ..diğer odaya geçin yalnız kalmak istediğinizi söyleyin her an yan yana dip dibe olmayın özel alanlarınız olsun ikinizinde
Ve başka sorununuz yoksa çokta takılmayın. Böyle şeylere..zamanla oturur

Back
X