Evlilik ve eşimin ilgisizliği?

Çok uzun uzun yazmak istemiyorum. Modum düşük ve gücüm yok. 1 yıllık evliyim, (6 senelik ilişkimiz vardı) beklediğim ilgiyi göremiyorum eşimden. Kendimin gayet ilgi gösterdiğini düşünüyorum bu arada. Bunu söylüyorum da, ama karakterinin öyle olduğunu söylüyor. Bilemiyorum, bu hep böyle mi gider. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım? Bazen gerçekten çok kafaya takıyorum. Erkekler evlendikten sonra hep böyle mi?

Zorla yapılacak şeyler değil içten gelmesi lazım iltifat vs. Ama erkekler biraz çemkiren (dozunda) kadınlardan hoşlanıyor benim gözlemlediğim. Yani bir köşede sakince ilgi bekleyen, kırmaktan çekinen, yumuşak huylu kadınların değeri bilinmiyor sanki.

Kendinizi çekin. Kadın her zaman 1-0 öndedir bunun farkında olun. Belki eski kafayım bu konuda ama kadın kaçmalı erkek kovalamalı bana göre. Yani ona iltifat falan etmeyin 🙃

beraber eğleniyorsanız size karşı özenli davranıyorsa yok saymıyorsa bencil değilse ilgisiz diye kestirip atmamak lazım. eşimle 14 yıldır beraberiz. beni sevdiğini 14 kere söylememiştir. temas insanı değildir, gelip sarılmaları yoktur, şiir not filan assssla. ama bana düşkün olduğunu belli eder; vakit geçirmek ister sürekli benimle, en çok benimle eğlendiğini belli eder bi de sizinkinden artı olarak giydiğime saçıma yaptığıma bol bol iltifat eder. ben de az çok onun gibi mesafeli olduğum için bana batmıyor mesela. bunun monotonlukla filan ilgisi yok; karakter özelliği. tatile stratejiyle değişir gibi olur ama sonra eski haline döner. bu haliyle kabullenmeye ve onun sevgil dilinden mutlu olmaya çalışın bence. yoksa kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız

Onu da deniyorum içimden geldiği icin yapıyorum zaten yaptığımda. Ondan bir şey beklediğimden değil ama, sonunda cinsellik devreye giriyor malum ve sonrası yine aynı. Ben gündelik hayattaki şefkatten bahsediyorum aslında. Yoksa mesela cinsel hayatımızda da bir problem yok.
Kankalık meselesine gelince, bu konuyu düzeltemedi çok eskiden beri birlikteyiz. Bundan şikayetçi de değilim birlikte eğlenebiyoruz çünkü

Pardon ama günlük hayatta size ilgili davranmayan, güzel oldun bile demeyen, arada sarılıp öpmeyen adamla cinsel hayatta nasıl problem olmuyor? Beni duygusal manada tatmin etmeyen adamla sex hayatım da iyi olamaz yani anlamadım

Back
X