- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.715
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden fazla eş almak günümüzde mümkün değildir hanımefendi. ŞArtları da çok ağırBirden fazla eş alabilirdi sevgilisi. O zaman kızcağız da üzülmezdi demek istiyor herhalde
Dini yorum yasak...İmam nikahını erken yapmayı kastetmedim bunu desteklemiyorum ve konumuzla alakası da yok zaten .
Herşey İslami usüllerde yaşansa insanlar bu kadar yasak ilişkilere yelken açmazdı mesela.. Görücü usülü evlilik hiç tanımadığın biri ile aile zoruyla evliliği kabul etmek manasına gelmez.
"Görücü usülü" tabiri de çok saçma zaten, bence herkes görücü usülü evleniyor. Önemli olan gördükten sonraki kısım :) O zaman dikkatli olmak ..
Görücü usülü evlilik ilk gördüğün kişi ile evlenmek de değildir. Belli koşullarda birbirini tanımaya fırsat vermek, ve uygunsa kabul etmektir.
Herşey islami usüllerde yaşansaydı, eşlerini aldatan insanlar olmazdı mesela, çünkü kızlı erkekli ortamlar daha az ve daha kurallı olurdu, kimsenin gözü başkasına kaymazdı. Herkes eşine daha çok şans verirdi, aklı dahi kaymazdı çünkü karşıdaki kadını yakından tanıyor falan olmazdı.
Neyse bu hamur çok su götürür.
Şimdi yüz bin tane itiraz da çıkar burdan.
Ben İslami usüllerle yaşadığım hayatımdan ve evliliğimden çok memnunum Elhamdülillah.
Ya aynen ben de öyle olanlardanım herkes beni seviyor herkes bana aşıkAy herkes beni seviyor sendromu nerde görsem tanırım. Madem acıyarak bakıyorsunuz kızlara ve arkadaşlarınıza o zaman uzak durun.
Evet çok rahatsız oldum, neden size bakıyorlar da bana bakmıyorlar diye. Bunda da haklısınız, ah siz çok farklısınız. Ne güzel.Ya aynen ben de öyle olanlardanım herkes beni seviyor herkes bana aşık
Doğru söyledim ki rahatsız etmiş :) aynı ortamdayız hepimiz yoksa çok meraklı değilim zibilyon kez reddettiğim halde peşimde olanlara bu da benim farkım![]()
Evliysen ve eşinden eminsen benim söylediğimin sana bir zararı yok sen neye takıldın anlamadım. Bir de normalde herkesler bana aşık filan diye takılan biri değilim orada sizlere gerçeği dedim ha ben illa anlamam ego savaşımı şu ego kasmaya çalışan üye üzerinden sürdürürüm diyorsan o başkaEvet çok rahatsız oldum, neden size bakıyorlar da bana bakmıyorlar diye. Bunda da haklısınız, ah siz çok farklısınız. Ne güzel.
İçim bayıldı bu yorumaHerşey İslami esaslara uygun yaşansa ne kadar da güzel olurdu ..
Diyorum ve susuyorum
Degil mi misal adam 2. 3. Ve 4. Kadinida alip aldatma isine bulasmazdi :) islami usuller keske insanlarin ahlaki yapisini modern hukuk kurallariyla harmanlayip duzgun insanlar cikartsa ortaya.İmam nikahını erken yapmayı kastetmedim bunu desteklemiyorum ve konumuzla alakası da yok zaten .
Herşey İslami usüllerde yaşansa insanlar bu kadar yasak ilişkilere yelken açmazdı mesela.. Görücü usülü evlilik hiç tanımadığın biri ile aile zoruyla evliliği kabul etmek manasına gelmez.
"Görücü usülü" tabiri de çok saçma zaten, bence herkes görücü usülü evleniyor. Önemli olan gördükten sonraki kısım :) O zaman dikkatli olmak ..
Görücü usülü evlilik ilk gördüğün kişi ile evlenmek de değildir. Belli koşullarda birbirini tanımaya fırsat vermek, ve uygunsa kabul etmektir.
Herşey islami usüllerde yaşansaydı, eşlerini aldatan insanlar olmazdı mesela, çünkü kızlı erkekli ortamlar daha az ve daha kurallı olurdu, kimsenin gözü başkasına kaymazdı. Herkes eşine daha çok şans verirdi, aklı dahi kaymazdı çünkü karşıdaki kadını yakından tanıyor falan olmazdı.
Ben İslami usüllerle yaşadığım hayatımdan ve evliliğimden çok memnunum Elhamdülillah.
İslami esaslara uygun olup olmadığını nasıl anladınız? Çok bilinçli bir üyesiniz burda size yazık oluyor.Herşey İslami esaslara uygun yaşansa ne kadar da güzel olurdu ..
Diyorum ve susuyorum
İmam nikahını erken yapmayı kastetmedim bunu desteklemiyorum ve konumuzla alakası da yok zaten .
Alakaya maydonoz :)Herşey İslami esaslara uygun yaşansa ne kadar da güzel olurdu ..
Diyorum ve susuyorum