• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve Geçmiş 2

Bazen hoşlanmak da insanı yanıltabiliyor bence ona karşı hisslerinizin kuvvetli olup olmadığını ölçün bir de egitimleriniz aynı degilmiş, ilerde konustukça bir şeyler paylaştıkça farklılıklar bulabilirsiniz. Bence konusun, anlamaya çalışın içinize sinmiyorsa iki tarafta üzülmeden uzaklaşmakta fayda olur.

Geçmişinizin önemli olup olmadığını sorduğunuza göre şu ana kadar cinsellik yaşamadığınızı tahmin ediyorum. “Önemli değil” demesi bana bu açıdan pek güvenilir gelmedi açıkçası. Sizin başkasıyla yaşayıp onunla yaşamadığınıza takabilir belki bilemiyorum

Geçmiş geçmişte kalmıştır kelimesi ucu açık bir kelime kendimden örnek vermek gerekirse ben daha önce cinsel deneyimim olmuştu .eşimle biz de tanıştırırdık .Tanıştırılan kişiler de beklentiler farklı olabiliyor .Eşim geçmiş geçmişte kaldı demişti .Önemli olan bizden sonrası dedi .Eşimle baktık evliliğe doğru gidiyoruz .Ben anlattım yine de .Sonra üzüldü cinsel deneyim yaşamadı dedi baya düşündü devam ettik suan mutluyuz tabi Ama eşim için geçmiş herkesin sevgilisi olur anlamında idi .siz daha iyi tanırsınız laf arasında ağzından laf alın geçmişiniz kimseyi ilgilendirmez tabi ama sonradan sorun olmasın

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sohbet konumuzda sorun yok🙏🙏 Teşekkür ederim.

Uzun süredir giremedim. Cinsellik konusunu o açtı ama benim üzerimden değil bende yaşadıklarımı söyledim yani daha dogrusu bakire olmadıgımı. Su an nişanlandık sorun yok. Umarım hep böyle devam eder.

Back
X