• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve Geçmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunun bir eksiklikmiş gibi açıklanmasından yana değilim asla. Hayat görüşleri üzerinden genel bir fikriniz olur zaten karşınızdakinin kafa yapısıyla ilgili aynı şekilde onun da sizinki ile ilgili. Ve onun için önemliyse sorma gereği bile duyabilir.Sizi kendine göre daha açık fikirli bulursa .Zaten soruyorsa o dakıka kaybeder bence. Öbür türlü de oturup bak bıl ben bunu bununla yaptım ne anlatırım ne dınlerım

Ya neden senin bekaretini sorgulamaya kalkisan biriyle evlilik dusuneceksin ki? Daha once bunu onemsemeyip iliski yasamişsin sanirim, bence bekareti onemsemeyen biriyle mutlu olabilirsin.

Ve ne munasebet neden anlatacaksin eski sevgilinle ne yaptigini? Karsina cikan erkek yasadigi tum ozel anlari sana anlatacak mi? Ya da sen anlatsin istermisin? Durust olacagina emin olabilir misin?.. boyle bir suru dalli budakli isler..

Artik kizlik zari dikimini erkekler de gayet iyi biliyor. Yani yıl olmus 2021 bekarete degil kafadaki niyete bakip evlensinler artik.
Benimde buna benzer durumum var nasıl açıklayacağım diye erkekler hiç geçmişinden bahsetmez genelde kendisine sorulmasın diye bize de sormaz ama kadını bakire isterler dediğimiz gibi diktirmekte var ya da bekaret gitmesin diye farklı yolla birlikte olanlar var kimin ne olduğu bell değil ama bir tek Zara inanıyorlar

Görücüde olmaz, zor iş. Aileden saklıyorsanız aracıdan duyarlar ederler.
Ben bakire evlenmedim, eşimle ortak arkadaş grubunda tanıştık. Kimse aracı olmadı. Ben de bir şey açıklamadım. Erkekler bakir değilim açıklaması mı yapıyor? Doğal bir şeyi ezik büzül açıklamaya karşıyım. Sevgili olduk, 15 gün sonra seviştik. Muhabbeti geçmedi. İlk mi değil mi? Yok kimle yaptın gibi çirkin şeyle olmadı. Üç senede seviştik evlendik. Bu sene 9 senemiz bitti

Eğer siz bu durumu karşı tarafa "Hata" olarak yansıtırsanız o da hata olarak bakar. Geçmişinizle ilgili bir bilgi vermeyin hemen, sorarsa da geçmişimde yaptığım pişmanlığım yok hepsi birer tecrübe, hepsinin arkasındayım gibi emin konuşursanız kimse sizi yıkamaz. Bu gun sadece bekaret için değil, erkekler geçmişte yaşadığımız aşk ilişkileri hakkında "tanımak amaçlı" bilgi alıp sonrasında ilişki içerisinde bunu yine bize karşı kullanıyorlar.

Bence görücü usulü de olsa aşk da olsa evlılıkten önce tanışma döneminde söylemeniz en ıyısı hem sözün açınızdan hem karşı taraf acısından
Görücü usülünü bilmem onda söylenmeli muhtemelen ama normal bi ilişkide kimseyi ilgilendirmez önceki yaşananlar. Eşimden önce cinsel birlikteliklerim olmuştu. eşimle de evlenmeden önce beraber oldum. Ondan önce kaç erkek arkadaşım oldu , ne oldu , nasıl oldu.. ne o bana sordu ne ben ona sordum. Evlenmeden önce Sevişmek de sevişmemekte o kadar mühim bi olay değil .. tabi ki bu sadece benim hayat görüşüm..Ama kendisine saygısı ve güveni olan kimse geçmişini başka birine anlatma mecburiyetinde değildir.

Tanışıp vakit geçirmeye başladıktan sonra az çok anlarsın, hayata bakışınız uygun değilse bu tarz şeyleri dert edecek biridir yolları ayırırsın. Uygunsa zaten konusu bile açılmaz.
tanımadığınız elin adamının hiç tanımadığı bir kadının mahrem hayatı hakkı da bilgi sahibi olmasını doğru bulmuyorum.
Merhaba görücü nasılsın, benim aktif cinsel hayatım var/ yok demek çok hadsizce.

Görücü usülünü bilmem onda söylenmeli muhtemelen ama normal bi ilişkide kimseyi ilgilendirmez önceki yaşananlar. Eşimden önce cinsel birlikteliklerim olmuştu. eşimle de evlenmeden önce beraber oldum. Ondan önce kaç erkek arkadaşım oldu , ne oldu , nasıl oldu.. ne o bana sordu ne ben ona sordum. Evlenmeden önce Sevişmek de sevişmemekte o kadar mühim bi olay değil .. tabi ki bu sadece benim hayat görüşüm..Ama kendisine saygısı ve güveni olan kimse geçmişini başka birine anlatma mecburiyetinde değildir.
Eşiniz gibi adamlar çok az gerçekten bende soruyu soranla aynı durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum

Görücüde olmaz, zor iş. Aileden saklıyorsanız aracıdan duyarlar ederler.
Ben bakire evlenmedim, eşimle ortak arkadaş grubunda tanıştık. Kimse aracı olmadı. Ben de bir şey açıklamadım. Erkekler bakir değilim açıklaması mı yapıyor? Doğal bir şeyi ezik büzül açıklamaya karşıyım. Sevgili olduk, 15 gün sonra seviştik. Muhabbeti geçmedi. İlk mi değil mi? Yok kimle yaptın gibi çirkin şeyle olmadı. Üç senede seviştik evlendik. Bu sene 9 senemiz bitti
En iyisi kendin tanışmak tabi galiba bazı insanların beyni değişmiyor zarı namus olarak görüyorlar ama halbuki dürüstlük önemli

Bence hayat yaşantınıza ve karsınızdakı kişiye bağlı bende evlendıgım ılk gece kanamam olmadı ama esım bu konularda asla bana hiç bır zman soru bıle yöneltmedi karsısındakı kişiyi de her sekılde zamanla tanır bızde severek evlendık ama gecmılte yaşadığı şeyler benı ılgılendırmez tabıkı bılmek ısterım

Burada bazı arkadaşlarımız herkes artık normal karşılıyor diyor ama ben öyle bir şeye denk gelmedim olsa bile 1000 kişiden 5 taneyi geçmez bence ülkemiz için büyük bir tabu hala bu durum bence tanıştığınız kişiye göre bu durumu açıklayın kişi bu durumlara takmayan biriyse zaten söylemeye gerek yok ama değil se bilmesi hakkıdır dürüst olmak gerekir yalan üzerine evlilik olmaz .

Eşimle ilişkimiz başladığında bakire değildim. Konusu hiç geçmedi. Hiç konusu geçmeden seviştik. 2 yıl çıktık ve evlendik. Sormadı, soramazdı. Öyle bir hakkı olmadığını bilen bir adamdı, ben de asla o hakkı ona tanıyacak bir kadın değildim. Siz de sorgulama hakkını vermeyin kimseye.

Ya neden senin bekaretini sorgulamaya kalkisan biriyle evlilik dusuneceksin ki? Daha once bunu onemsemeyip iliski yasamişsin sanirim, bence bekareti onemsemeyen biriyle mutlu olabilirsin.

Ve ne munasebet neden anlatacaksin eski sevgilinle ne yaptigini? Karsina cikan erkek yasadigi tum ozel anlari sana anlatacak mi? Ya da sen anlatsin istermisin? Durust olacagina emin olabilir misin?.. boyle bir suru dalli budakli isler..

Artik kizlik zari dikimini erkekler de gayet iyi biliyor. Yani yıl olmus 2021 bekarete degil kafadaki niyete bakip evlensinler artik.
Aradigim yorum 👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X