• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ve Geçmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"sevgilisi başka birisiylede yattığı için eziklik psikolojisine girmeyen özgüvenli"

işte şu kafayı eleştirdim ben aslında. Böyle bir şey yok dedim, özgüven ile gram alakası yok bu işlerin dedim. Çünkü gördüm, çokça derinlemesine konuştum çevremdeki insanlarla. Bunun çoğu zaman "genişlik" ile alakası var. Herkesin mezhebi, sizin çevrenizdekiler kadar geniş değil. Kimse namusunu sokakta bulmadı. Çocuklarına anne yapacağı kadının, kucaktan kucağa gezmiş olmasını istemiyor diyerek en başta da belirttim. Defalarca örneklerini, mağduriyetlerini gördüm(kadınların), bu sebeple de uyardım. Artık vazgeçin, ahlak bekçisi, özgüvenli erkek vs diyerek insanları gazlamaktan. Namus bacak arasındadır, aynı zamanda da kalptedir. Bitti gitti.

Zavallı cocugu böyle istismar ediyorsunuz. Devletin elinizden alması gerekiyor bence... kim bilir baska hangi konularda beynini yıkıyorsunuz. Hep feminizmin suçu bunlar. Toplumlarda sevgi aşk kisvesi altında cinsellik normalleştirildi her türlü leş ilişki yaşanıyor. Daha dün aksam twitter da acik iliski yasayan ve sevgilisi yan odada baska kadinla sevisti diye aglayan bir kadinin yazisi gündem oldu tum türkiye'de... bir kisiyi seversin evlenince de yaşarsın, sana zaten hic kimse bir sey demez. Ama siz asik oldum.ayagina elli kisinin koynuna girip cikiyorsunuz ve bizim saygi duymamizi bekliyorsunuz. Kusura bakmayin,aşk gibi ulvi bir duyguyu sizin hayvansal gudulerinize kurban edemem ben. Bir de utanmadan sanki evinde turnike varmista jetunu atan her erkekle birlikte olmus gibi marifet gibi anlatiyor soyle sevistim kocam boyle kabul ettim diye. Senin kocan genisse biz ne yapalim bacim?

Hahaha kocan baya geniş bacım haberin olsun. Düzgün ve onurlu bir erkek bunu kabul etmez, yolu gösterir

Yoo ona g*vat deniyor :)

"Diyelim ki elli kişiyle seviştim, bu benim aşık olamayacağımın mı ölçüsü oluyor?"

Yani şunu yazıp hala aşktan filan bahsetmeniz, zaten sizin zihnen ne kadar problemli olduğunuzu gösteriyor. Yazık sizinle evlenen erkeklere. Kesin saf iyi niyetli tiplerdir. Aklı olan, kafası çalışan bir erkek asla birlikte olmaz bu kadar net söylüyorum bunu.
Erkek la bu! Değilse de babası doğurmuş bunu kesin.
Olamaz böyle bir şey😂😂
Insanlar sever, sevişir... evlilik ile seks yapmanın aslında hiç alakası yok! Bunu ayırdetmediginiz için ahlaksızlıkta çığır acıyorsunuz, bastırılmış duygularınız kapalı kapılar ardında ortaya çıkınca ne aile düzeni kalıyor ortada, ne o kendinize perde yaptığınızı sandığınız ahlak.

Konu sahibesine önerim; senin kusur olarak görmediğin bir şeyi başkasına özür gibi aktarma. Bahsetmene gerek yok "ben daha önce seviştim" diye. Hem çok garip olur bence😂😂 sorarsa eğer, "tabiki oldu" demek ve "bana bunu sorman çok garip" mesajını vermek en en doğrusu. Evet seviştim, istedim ve yaptım, bunun hesabını neden hayatıma sonradan dahil olmuş elin adamına vereyim ki??
Sen abartmazsan, karşında ki kişi bunu sorun bile yapsa en azından sana karşı kullanamaz.

Kadın platformunda kadının namusunun belden aşağıya indirgenip çarşafa kadar tartışılması🤦‍♀️

Eşiyle 17 yaşında tanışıp 22 yaşında evlenmiş, hayatında başka hiçbir erkeğe yer olmayan 49 yaşında bir kadın olarak soruyorum sizlere(bu detayları neden verdim anladınız siz) Namus bacak arasındaysa erkeğin namusu nerede? Erkeklerin çarşafı nerede?

Ben gerçekten şurada yazılanlardan utandım :(

Son olarak genç kızlara tavsiyedir, arkasında duramayacağınız hiçbir şey yapmayın, buna bir erkekle birlikte olmakta dahil ve bekar bir adamla bekar bir kadının yaşadıklarını ayıplamayın büyük sözler etmeyin, dedikodularını yapmayın zira hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur, sizinde evlenip kanayacağınızın garantisi yok, kanamazsanız kendinizi ispat için o çatala çıkmanın nasıl onur kırıcı olduğunu bu platformda yazan hemcinslerinizin neler yaşadığını açın okuyun.
Kendilerini hiçbir şeyin ispatına zorunlu hissetmeyen erkeklerin sizi sorgulamasına, 2 damla kana bakarak namuslu-namussuz diye yaftalamasına, gururunuzu ayaklarının altına almasına müsade etmeyin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X