- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Evlenmeden once çocuk sevmeyen biriydim. Bebekleri kucagima bile almazdim. Annelik duygum hep 0 di.
Eşime evlenmeden once 5 sene cocuk istemedigimi kesin bir dille soyledim o da uzulerek tamam dedi.
Evlendikten sonra 2 ay korunduk.
Sonrasinda bir bebegimiz olsun istedim cunku esim cok ama cok istiyordu beraber bakacaz askimizin meyvesi vs diyerek beni ikna etti.
2.5 sene geçti ve ben hala hamile kalamadim.
Sanirim hirs yaptim cok dua ettim olmadi uzuldum kirildim canim skldi.
Adetlerim cok sancili gectigi icin dogum yaparsam gececegini dusunmemde cocuk istememde etkili oldu.
Suan yigenimle surekli ilgileniyorum dogdugu gunden beri surekli yanindayim onu seviyorum.
Suan 1.5 yasinda evimde de tek baktigim oluyor.
Esim cok seviyor ama mizmizlaninca bana veriyor hemen ilgilenmiyo.
Bu da bende soru işaretleri oluşturdu.
Bebegimizin olmasini evet istiyorum ama esim istedigi icin oldugunu dusunuyorum.
Biraz uzun oldu sorum tam olarak şu.
Keske 1 sene daha bekleseydim olmadaydi evliligin tadini cikarsaydim hamilelikten sonra esimin davranislari degisti sogudu evliligimiz degisti iliski yasayamiyoruz falan diyen varmi ?
Bu benim icin cok onemli cunku artik bunun icin bir caba gostermek istemiyorum.
Olmasini tabiki cok isterim ve sevinirim ama bir cocugun sorumlulugunu alabilecek kadar kendime guvenmiyorum.
Ve eşime. Başa cikabilirmiyim bilmiyorum kafamda deli sorular.
Monotonlugu hic sevmeyen aşk sevgi bittiyse evliligin surmesinin onemi olmadigini dusunuyorum bir insanim bebekten sonra durumlar nasil oluyor bilmiyorum.
Eşim sogurmu ilgi azalirmi ben bebekle ugrasmaktan esime zaman ayirabilirmiyim of birsuru soru.
2.5 senedir ilk defa acaba korunsammi diye dusunuyorum buna etken ne onuda bilmiyorum cok degisik duygular yasiyorum
Sanirim birazcik korktum. Yoksa sacmami dusunuyorum.
Eşime evlenmeden once 5 sene cocuk istemedigimi kesin bir dille soyledim o da uzulerek tamam dedi.
Evlendikten sonra 2 ay korunduk.
Sonrasinda bir bebegimiz olsun istedim cunku esim cok ama cok istiyordu beraber bakacaz askimizin meyvesi vs diyerek beni ikna etti.
2.5 sene geçti ve ben hala hamile kalamadim.
Sanirim hirs yaptim cok dua ettim olmadi uzuldum kirildim canim skldi.
Adetlerim cok sancili gectigi icin dogum yaparsam gececegini dusunmemde cocuk istememde etkili oldu.
Suan yigenimle surekli ilgileniyorum dogdugu gunden beri surekli yanindayim onu seviyorum.
Suan 1.5 yasinda evimde de tek baktigim oluyor.
Esim cok seviyor ama mizmizlaninca bana veriyor hemen ilgilenmiyo.
Bu da bende soru işaretleri oluşturdu.
Bebegimizin olmasini evet istiyorum ama esim istedigi icin oldugunu dusunuyorum.
Biraz uzun oldu sorum tam olarak şu.
Keske 1 sene daha bekleseydim olmadaydi evliligin tadini cikarsaydim hamilelikten sonra esimin davranislari degisti sogudu evliligimiz degisti iliski yasayamiyoruz falan diyen varmi ?
Bu benim icin cok onemli cunku artik bunun icin bir caba gostermek istemiyorum.
Olmasini tabiki cok isterim ve sevinirim ama bir cocugun sorumlulugunu alabilecek kadar kendime guvenmiyorum.
Ve eşime. Başa cikabilirmiyim bilmiyorum kafamda deli sorular.
Monotonlugu hic sevmeyen aşk sevgi bittiyse evliligin surmesinin onemi olmadigini dusunuyorum bir insanim bebekten sonra durumlar nasil oluyor bilmiyorum.
Eşim sogurmu ilgi azalirmi ben bebekle ugrasmaktan esime zaman ayirabilirmiyim of birsuru soru.
2.5 senedir ilk defa acaba korunsammi diye dusunuyorum buna etken ne onuda bilmiyorum cok degisik duygular yasiyorum
Sanirim birazcik korktum. Yoksa sacmami dusunuyorum.