Evlilik ve KPSS

aydinlik0626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
61
27
88
Kızlar evli olup kpss ye nasıl çalışıyorsunuz fikir verin benim ev işleri falan yetişmiyor sabah kacda uyaniyirsunuz ve nasıl çalışıyorsunuz benim sınav ekimde ve 6 ay var

Ev isi yapmiyorum esim supurup siliyo haftasinu bende sabah 5 te kalkiyorum hem yemrk atiyorum ocaga hem video dinliyorum sadece vc banyo mutfak carsaf degistirme arada az az utu yapiyorum buyuk temizlige hiiiic girmiyorum oglumun bakicisi var kendi evinde bakiyo ben surekki ders calisiyorum dersanedeyim okulumda bitmedi okulada gidiyorum oyuzden cokzor bir yil gecirdik ailece 22 mayista sinavim

Allah yardimcin olsun esinden destek al sende kebdini zorlama ben de cok zorladin evim temiz olsun dedim baktim zaman kaybi oluyo esime devrettim napim sen daha az yogunsan azar azar yap derine girme

evde çalışmak herkese göre değildir zaten.

benim gibi dağınık biri iseniz kütüphaneye gitmenizi tavsiye ederim.
evde dikkati dağıtacak çok şey olabilir.
hem sınava az kaldı, tüm gününüzü kütüphanede geçirseniz, akşam eve gelip eşinizle birlikte yemek hazırlarsınız.

ev işlerini biraz askıya almakta da fayda var, ya da haftasonu eşle birlikte eve girişmek de bir çözüm.
haftaiçinizi çalışıyormuşçasına 8-5 kütüphanede değerlendiririn derim ben.

Kızlar evli olup kpss ye nasıl çalışıyorsunuz fikir verin benim ev işleri falan yetişmiyor sabah kacda uyaniyirsunuz ve nasıl çalışıyorsunuz benim sınav ekimde ve 6 ay var
sadece pazar gunu supurdum sildim utu yaptim toplu yemek yaptim geri kllan zamanda sadece ders calistim tv izlemedim bikgisayar acmadim trlefonla bile dogru duzgun konusmadim. esim de baska bir sinava hazirlaniyordu esim hazirlandigi sinavdan yuksek not aldi ben de atandim.

Emeklerinizin karşılığını görürsünüz inşallah

Evli olup 2.5 yildir kpss ile ugrasiyorum.bu konuda yuksek tahsil yaptim.nasil mi fedakarlik yaparak.ev isi mi sizi atayacak? Yoksa aksam yemegini muazzam hazirliginizmi.yasanabilecek duzeyde temizlik.yasamak icin yemek.sosyal hayat yok.calisicaksin baska yolu formulu yok.

Ben kpss ye deil ama universiteye hazirlaniyorum ... kizlarinda dedigi gibi temizlikte derinlere inmiyorum arada yardimci cagiriyorum ... tv izlemiyorum ve gezmeleri biraktim ...

evliyim, anaokuluna giden kızım var. çalışıyordum ama işten ayrıldım. ev, iş, kpss bir arada olmadı.
sabahları erken kalkabilen biri degilim. en erken 8.30 da kalkabiliyorum. ama gece 2-3'e kadar calışıyorum.
evi bildiğin saldım. haftada bir kere büyük, bir kere de küçük makieyle süpürüyorum ve haftada 1 defa siliyorum.
ütüyü lazım oldukça yapıyorum.
büyük temizlik mi? o da ne :) 8 aydır ne cam sildim ne dolap. rahat rahat temizlik yapmayı özledim. sınavdan sonra çılgınlar gibi temizlik yapıcam :)
arkadaşlarımla görüşemiyorum. sağolsunlar onlar da bildiği için sınavdan sonra görüşelim diyorlar.
samimi 3 komsum var apartmanda. sadece onlarla mola verdiğim zamanlarda kahve içiyorum. o bile arada sırada.
tv hayatımdan cıktı. ne var ne yok bilmiyorum. int. bazen bunaldıkca bakıp cıkıyorum.
bu mesajı yazdıktan sonra cıkacagım mesela :)
her şey tam olsun dersen cok zor. mutlaka bir şeylerden fedakalık etmek zorundasın.
aylardır evde düzen kalmadı. bazen gerçekten cok dagınık oluyor ama görmezden geliyorum. her bir saat calışmadan sonra 15 dk ara veriyorum. o arada bir yeri toplayıp geri derse oturuyorum.
benim sınavım 22 mayısta. zaman su gibi akıp geciyor.
gerçekten düşünüyorsan bir an önce başla bence.

ben bide cocukluyum:)
aksamdan her işimi yapıyorum misal her aksam 11 ile 12 arası temizlik saati...
âksam yemeğimide kahvaltı yaptıktan snra hemem hazırlıyrm snra aksama kdr ders calısmak ıcın uygun zmn dilimi oluyor ...
ben cocuklu oldugum için oglen uyudugunda 2 saat ..
aksamda 8 de yatırıyorm 8 11 arası 3 saat calısıyrm..
sabah da 7 8 arası calsııyrm 1 saat..toplamda gunde 6 saat calısıyorm
babasının ızınlı oldugu gun full calısıyorm ..
birde face instgramım ztn yoktu whatsapp ta dıkkatımı dagıtıyor dıe suan akılsız tel kullanıyorum :) cok faydasını gordum bunun..
bide motıvasyon için haberleri olumsuz olayları izlemiyorum..
eşimle tartısacagım bişey olursa hemn konuyu kapatıyrm kızım o gun ezıyet etse hayırlısı dıyorm cnku olumsuz baktgm anda tek bır soru cozemıyorm o gun...

Son düzenleme:
cocugunuz ne kadar benimki bebek daha yapisik ikiz gibiyiz

Katılıyorum evde çalışmak size uygun değilse zorlanırsınız. Evde 4 saatte yaptığımı kütüphanede 2 saate belki daha az sürede bitiriyorum dikkat dağıtacak bir şey olmuyor çünkü. Daha düzenli ilerliyor her şey. Yakınlarda bir kütüphane varsa öneririm.

evet artık bazı kütüphaneler gece bile açık, kpss çalışanlar da müdavimleri.

Ya ben işyerinde çalışıyordum akşamları 1 saat çalışmayla 81 alıp atandım. Siz ne çalışıyorsunuz? 4 yıllık üniversite mezunuyum. 2010da sınava mayısta başvurdum ve çalışmaya başladım. Temmuzda aınava girip atandım.

Şimdi a grubu çalışıyorum kızım 15 aylık. Günde 1 saat çalışsam şanslıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…