- 19 Haziran 2014
- 61
- 27
- 88
- Konu Sahibi aydinlik0626
-
sadece pazar gunu supurdum sildim utu yaptim toplu yemek yaptim geri kllan zamanda sadece ders calistim tv izlemedim bikgisayar acmadim trlefonla bile dogru duzgun konusmadim. esim de baska bir sinava hazirlaniyordu esim hazirlandigi sinavdan yuksek not aldi ben de atandim.Kızlar evli olup kpss ye nasıl çalışıyorsunuz fikir verin benim ev işleri falan yetişmiyor sabah kacda uyaniyirsunuz ve nasıl çalışıyorsunuz benim sınav ekimde ve 6 ay var
Emeklerinizin karşılığını görürsünüz inşallahEv isi yapmiyorum esim supurup siliyo haftasinu bende sabah 5 te kalkiyorum hem yemrk atiyorum ocaga hem video dinliyorum sadece vc banyo mutfak carsaf degistirme arada az az utu yapiyorum buyuk temizlige hiiiic girmiyorum oglumun bakicisi var kendi evinde bakiyo ben surekki ders calisiyorum dersanedeyim okulumda bitmedi okulada gidiyorum oyuzden cokzor bir yil gecirdik ailece 22 mayista sinavim
cocugunuz ne kadar benimki bebek daha yapisik ikiz gibiyizben bide cocukluyum:)
aksamdan her işimi yapıyorum misal her aksam 11 ile 12 arası temizlik saati...
âksam yemeğimide kahvaltı yaptıktan snra hemem hazırlıyrm snra aksama kdr ders calısmak ıcın uygun zmn dilimi oluyor ...
ben cocuklu oldugum için oglen uyudugunda 2 saat ..
aksamda 8 de yatırıyorm 8 11 arası 3 saat calısıyrm..
sabah da 7 8 arası calsııyrm 1 saat..toplamda gunde 6 saat calısıyorm
babasının ızınlı oldugu gun full calısıyorm ..
19 aylık cnmcocugunuz ne kadar benimki bebek daha yapisik ikiz gibiyiz
Katılıyorum evde çalışmak size uygun değilse zorlanırsınız. Evde 4 saatte yaptığımı kütüphanede 2 saate belki daha az sürede bitiriyorum dikkat dağıtacak bir şey olmuyor çünkü. Daha düzenli ilerliyor her şey. Yakınlarda bir kütüphane varsa öneririm.evde çalışmak herkese göre değildir zaten.
benim gibi dağınık biri iseniz kütüphaneye gitmenizi tavsiye ederim.
evde dikkati dağıtacak çok şey olabilir.
hem sınava az kaldı, tüm gününüzü kütüphanede geçirseniz, akşam eve gelip eşinizle birlikte yemek hazırlarsınız.
ev işlerini biraz askıya almakta da fayda var, ya da haftasonu eşle birlikte eve girişmek de bir çözüm.
haftaiçinizi çalışıyormuşçasına 8-5 kütüphanede değerlendiririn derim ben.
Katılıyorum evde çalışmak size uygun değilse zorlanırsınız. Evde 4 saatte yaptığımı kütüphanede 2 saate belki daha az sürede bitiriyorum dikkat dağıtacak bir şey olmuyor çünkü. Daha düzenli ilerliyor her şey. Yakınlarda bir kütüphane varsa öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?