- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrilmak üzere oldugum nişanlımız yas farkımız 14 yıl ... Bende merak ediyorum gelecek cevapları ...
Ayrilmak üzere oldugum nişanlımız yas farkımız 14 yıl ... Bende merak ediyorum gelecek cevapları ...
10 yaştan sonrası zor olur
bana göre 7 yaş hatta
arada jenerasyon farkı var pek yürüyebilecek bir evlilik olmaz![]()
20 yaş çooook fazla, babanız olacak yaşta biriyle ilişki yürümez, siz 20 o 40 ken olgun, yakışıklı karizmatik görünür ama siz 35 yaşında enerjinizin ve güzelliğiniz zirvesindeyken 55 yaşında biriyle mutlu olamazsınız (romatizması azar, tansiyonu, şekeri çıkar, günün 12 saati uyur v.s.) 50 yaşına geldiğinizde de artık bir yaşlıya bakıyor olursunuz.
çok fazla ama adamın malı mülkünü yersin :)
çok fazla ama adamın malı mülkünü yersin :)
şaka bir yana bu tamamen mantık evliliği olur , aşk sevgi vs. bu tür duyguları hiç bi zaman tam olarak tadamassın . İnşallah daha yakın bi yaş aralığında bulur insanlar .
kızlar ben varım:)
eşimle aramızda 11yaş var.ben 27 eşim 38 yasında.
yaklasık 7yıldır beraberiz 3yıldır evliyiz.çoooookkk iyi giden hatta sevgiliykenden daha da sorunsuz ve mutlu bir bir evliliğimiz var
ben oldum olası kendimden büyüklerle daha iyi anlastım sadece aşk konusunda değil,tüm insan ilişkilerinde.
sanırım biraz ağır bir yapım var eşiminde genç kıpır kıpır bir ruhu var:) ve böylece dengeliyoruz birbirimizi.bir dedigimi imkanlar doğrultusunda iki etmeyen bir adam.hatta küçük olmanın avantajlarını kullanıp sımarıklık yapıyorum bazı zamanlar:)
ama yinede sınırdayım bence ben...yaslılık için aramızdaki yas farkı normal ama daha fazla olması ii olmayabilirdi.
Allah sizlere de beraber mutlu yasadıgınız,her seyinizi paylaştığınız bir eş nasip etsin.Amin..