Evlilik Vol 2

Alıyosa alsın. Sonuçta alıp sizin cebinize koymayacak ya. Allah muhafaza ayrılsanız bile yine kendi eşyaları.
Siz bilirsiniz,sizin için uygun olan neyse onu yapın derdim ben olsam.

Alıyosa alsın. Sonuçta alıp sizin cebinize koymayacak ya. Allah muhafaza ayrılsanız bile yine kendi eşyaları.
Siz bilirsiniz,sizin için uygun olan neyse onu yapın derdim ben olsam.

Orası da öyle ama sonra da mobilyaları vs almak istiyormuş düğünü de kendileri yapmak istiyorlar sadece mutfak eşyaları kalıyor çok yüklenmiş olacağız. Ay bilmiyorum normalde beyaz eşyayı bı taraf mobilyayi bı taraf almıyor mu

Geleneklere göre hareket ediyorlar galiba. Bizim oralarda da her şeyi erkek tarafı alır. Kız tarafına mutfak malzemeleri kalır sadece. Çeyizlik ıvır zıvır işte.
Biz eşimle yaptık gerçi kimseye bir şey aldırmadık.
Ama ille de almak isteyene alma demezdim sanırım.
Ben de çocuğum evlenirken yardim etmek isterim sonuçta.
Eşyaları aldılar diye evinizin içine çörekleneceklerini sanmıyorum.
Yanı bilmem yaparlar mı :/

Yok öyle bir şey beklemiyorum gerçekten korkum o da değil zaten. Ama şu da var daha ortada hiçbir şey yokken direkt acele etmeleri biz almayın dedikçe inatla almak istemeleri garip geliyor. Kendi ailesiyle konuşuyor en son bize diyor sevgilim. Biz hayır desek de annesi yapmak istiyor

Senin sevgilin bir garip canim ya..eski konularindan biliyorum.
Bence bu surecte annene danis herseyi.
Onu dinleme..hani annene soyleme vs demis ya.
Hayirlisi olsun hakkinda

Senin sevgilin bir garip canim ya..eski konularindan biliyorum.
Bence bu surecte annene danis herseyi.
Onu dinleme..hani annene soyleme vs demis ya.
Hayirlisi olsun hakkinda

Anlattım anneme. Konuştuk almayacaklar ortada bir şey yokken. Teşekkür ederim hepimiz hakkında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…