Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

Biz esimle gittik ikimiz oducektik anneme foto attim kv me gidince gosterdim fotolari o yakin annem uzaktı.
Ne var ki mesele yapicak berbatta seccem kv bisey demezdi gule gule oturun inşallah dan başka ki begeniyor zevkli benim kızım maşallah diyor :)

Bence bu kadar ince bir eşin olacağı için şanslısın. Annesi için de olsa fotoğraf istemişler Kıymet vermişler yapılan işe. Ne vardı çekseydin keşke iyi kötü..
Ayrıca adam haklı senin annen için o tepkiyi verse belki bu kadar abartmazdın ama sen de bozulurdun. O Allah Allah Lafı benim zoruma giderdi.
Herkesin hissiyatı farklı olabilir fakat böyle ince düşünceli bir insan kolay kolay sizi incitmez gerçekten alınmış

G
Iste bakın herkes sizin kayınValideniz gibi değildir demekki böyle tepki veren konu Sahibi birseylerden rahatsız ben onun yanındaim canı yanan çok söyler

G

Iste bakın herkes sizin kayınValideniz gibi değildir demekki böyle tepki veren konu Sahibi birseylerden rahatsız ben onun yanındaim canı yanan çok söyler

Esimim ikinci esiyim
Kv sakindir kimseye hakaret fln kulagimla duysam inanmayabilirim
Ama ilk esiyle ilk geldiklerinde kv mle papaz olmuşlar gorumcemler fln da evli olan evine almayacagini soylemis o kadını

Ben de sessiz degilimdir söylerim canim cogu zaman fevriyim sert cikislarim çoktur.
Kv ve gorumceyle ayni apt dayim cok şükür sorunum yok onlarla.
Demek istedigim ayni kv ayni adam iki farkli gelin iki farkli hayat.. biraz tatlı dilden kimseye zarar gelmez
Buna karşılık kötülük olursa o başka ama burda ne çocuk ne kv de ters bisey yok @homeostas pms gibi gergin olay bu

OLDU olcak bi evi düzerken diye bi foto Albüm yaptırsin versin kayınValidesine

OLDU olcak bi evi düzerken diye bi foto Albüm yaptırsin versin kayınValidesine
Sizin de mi valideyle aranız kötü:))
Yahu ne var bunda atla deve mi? Bence pireyi deve yapmış arkadaş konu büyümüş de büyümüş.. Tamam çekmesin o fotoğrafı, peki ya uslubü napalım? Mesele fotoğraf olmaktan çıkmış zaten. Önemli olan böyle yoğun günlerde bile saygıyı sevgiyi koruyup yüceltmek değil mi a dostlar?

Iyi olsa ne olacak olmasa ne olacak fazla taviz verenlerim sonu kendinden birşeylern gitmesi ile sonuçlaNir kayınValide gelinimız stres altında yoksa böyle söylemz di diye düşünsun okumadin mi çocuk psiko kaç kez üstünde durmuş kız korkup kaç kez çekmedim demiş değişen falan filan konuyu dağıtıyo çocuk anneme babama saygı saygı saygı ne bu ya saygı sonradan öğrenilen bi kavram diil için den gelir demekki anneside fiştekledi daha bu şimdiden böyle dedi ne biliyo sun

Aslında belki küçük bi detay ama düşünsenize nişanliniz eve gitmiş annesine yaptiklarinizdan bahsetmiş annesi de merak etmiş. Aman anne napicaksin avize işte de diyebilirdi. Onun için önemli ki annesiyle de paylaşmak istemiş. Sizin de gergin bi anınıza denk gelmiş olabilir tabiki. Ama bence siz yarın nişanlınizla konuşup gönlünü alın, annesini de alıp beraber eşya bakmaya çıkın ki onun da gönlü olsun. Umarım her şey çok güzel olur sizin için

Olur oyle seyler sikma canini evlenince duzelir hersey dugun telasi boyle gerilimler olur bizimde olmustu ama suan bana cok sacma geliyo hareketlerim ve coguda benim sucum diyorum kendi kendime :) hayat cok kisa kimseyi kirmaya degmez sen bile rahatsizsin harektlerinden bence biraz duzeltmelisin kendini zaten.normalde boyle biri oldgunu dusunmuyrm evlilik stresi iste ne yaparsin adamin aklini alir evlendikten sonra geri getirir hersey gonlunce olsn tartismayida cok.uzatmayn.bi ozur butun kirginliklari yok edebilr

Kabul edelim ki "Sonra görür allah allah" ın alt metni " ona meymiş biz aşdık illa hemen göstermek zorunda mısın?". Şimdi siz annenizle gitmişsiniz yani bu demekki annenizin seçimlerde bile söz hakkı olmuş. Şimdi onun annesine gelince neden bir fotoğrafı çok gördünüz? Arada başka bir husumet mi vardı? Tarafsız olaral bakınca siz halsız görünüyorsunuz ama koşullar farklıysa bilemeyeceğim.

Düğün stresi onlarda büyük olsun anlasin lar kızı

Eski konuları bilmiyorum ama bana bu " sonra görür allah allah" cümlesi öyle çokta tepki verilecek bir cümle gibi gelmedi...Evet hoş olmamış ama bu kadar uzatıp sorun edilecek bir şey göremedim ben...Hatta nişanlının papağan gibi peşpeşe " sen nasıl anneme allah allah dersin" demesi komik geldi :) sanki küfür etmişsin ...
Artı annesinin yanında niye hoparlörü açıp konuşuyor oda saçma yani.

Diyorumki bu nick bana bir yerlerden tanıdık geliyor. Profilden çözemedim bir an.
Eylül 22 kına gecemiz Eylül 25 düğünümüz hayırlısıyla...
Ozledin di mi beni itiraf et:)
Hadi bakalim hayirli olsun fotograflarini beklerim. Bizim daha onumuzdeki yaza insallah dugun.

Nişanlın yine haklı.
Zaten senin ilişkin bir mayın tarlası. Güzel güzel geçinmek şu süreci hoş bir şekilde geçirmek varken ne anlarsın böyle şımarık hallerden bilmem?
Etrafındaki herkes senin kaprisini çekmek zorunda değil. Hele kv hiç çekmez sana söyliyeyim.
Bu olayı da adet dönemine bağlarsın sen şimdi. O çocuk nasıl katlanıyor sana hala anlayabilmiş değilim? Aferin ama güzel çıkış yapmış.

bu konuda o haklı ama ailesi konusunda çok hassas gbi. evlenince yandın. ana kuzusu

Bu adam mi anneci? Oyle olsa senin annen geliyor benimki de gelecek diye tutturmaz miydi? En olmadi Birsey almadan once fotosunu annesine atmaz miydi fikri olsun diye. Kusura bakmayin ama tam bir ergensiniz ve nasil evleneceksiniz ben anlamiyorum. Ben magazada elbise alirken bile fotosunu ceker kardesime arkadasima esime vs atarim fikir alirim. Ya da aldiktan sonra hemen gosteririm eger fikir alamamissam ki benim goremedigim bisey varsa bana fikir versinler ben de hemen degistireyim vs. Cocuk gelmis heyecanli heyecanli annesine anlatmis aldiklarinizi. Fotograf varsa onu da gostereyim demis. Bence soylenen ' sonra gorur allah allah' lafini sinirli ve tripli bir tonlamayla soylediyseniz ne gibi bir karsilik bekliyorsunuz ki? Kaynana dusmanligi gozunu kor etmis kk nin. Ne ana kuzularinokuduk burda hayati bize cehenennem eden ve buna kalkip ana kuzusu demek haksizliktan baska bisey deil.

+1
Allah Allah lafı zaten cümle içinde tepki belirtmez mi, içinde bu kalıp olan hiçbir cümle iyi anlama gelmez benim anneme dense ben de bozulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…