- 2 Temmuz 2014
- 645
- 532
- 103
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Valla kız geleceği görmüş bence öyle cvp vermiş görmesin ya oğlan da çok boş boğaz ne bilim gecinmek adına kızın yapması gönül alması gereken hiç birşey yok ya takılınca görsün ne bu kaçıyomu kızın annesi de gitmiş ii hemen eşitlik derler ya gitse suç gitmese suç merak ii diil hele bu kadarı
Haklisin. Onu bunu bosver de kiz siz ne zaman evleniyorsunuz bakalim:)
Iste bakın herkes sizin kayınValideniz gibi değildir demekki böyle tepki veren konu Sahibi birseylerden rahatsız ben onun yanındaim canı yanan çok söylerBiz esimle gittik ikimiz oducektik anneme foto attim kv me gidince gosterdim fotolari o yakin annem uzaktı.
Ne var ki mesele yapicak berbatta seccem kv bisey demezdi gule gule oturun inşallah dan başka ki begeniyor zevkli benim kızım maşallah diyor :)
G
Iste bakın herkes sizin kayınValideniz gibi değildir demekki böyle tepki veren konu Sahibi birseylerden rahatsız ben onun yanındaim canı yanan çok söyler
OLDU olcak bi evi düzerken diye bi foto Albüm yaptırsin versin kayınValidesineBence bu kadar ince bir eşin olacağı için şanslısın. Annesi için de olsa fotoğraf istemişler Kıymet vermişler yapılan işe. Ne vardı çekseydin keşke iyi kötü..
Ayrıca adam haklı senin annen için o tepkiyi verse belki bu kadar abartmazdın ama sen de bozulurdun. O Allah Allah Lafı benim zoruma giderdi.
Herkesin hissiyatı farklı olabilir fakat böyle ince düşünceli bir insan kolay kolay sizi incitmez gerçekten alınmış
Sizin de mi valideyle aranız kötü:))OLDU olcak bi evi düzerken diye bi foto Albüm yaptırsin versin kayınValidesine
Iyi olsa ne olacak olmasa ne olacak fazla taviz verenlerim sonu kendinden birşeylern gitmesi ile sonuçlaNir kayınValide gelinimız stres altında yoksa böyle söylemz di diye düşünsun okumadin mi çocuk psiko kaç kez üstünde durmuş kız korkup kaç kez çekmedim demiş değişen falan filan konuyu dağıtıyo çocuk anneme babama saygı saygı saygı ne bu ya saygı sonradan öğrenilen bi kavram diil için den gelir demekki anneside fiştekledi daha bu şimdiden böyle dedi ne biliyo sunSizin de mi valideyle aranız kötü:))
Yahu ne var bunda atla deve mi? Bence pireyi deve yapmış arkadaş konu büyümüş de büyümüş.. Tamam çekmesin o fotoğrafı, peki ya uslubü napalım? Mesele fotoğraf olmaktan çıkmış zaten. Önemli olan böyle yoğun günlerde bile saygıyı sevgiyi koruyup yüceltmek değil mi a dostlar?
Düğün stresi onlarda büyük olsun anlasin lar kızıEsimim ikinci esiyim
Kv sakindir kimseye hakaret fln kulagimla duysam inanmayabilirim
Ama ilk esiyle ilk geldiklerinde kv mle papaz olmuşlar gorumcemler fln da evli olan evine almayacagini soylemis o kadını
Ben de sessiz degilimdir söylerim canim cogu zaman fevriyim sert cikislarim çoktur.
Kv ve gorumceyle ayni apt dayim cok şükür sorunum yok onlarla.
Demek istedigim ayni kv ayni adam iki farkli gelin iki farkli hayat.. biraz tatlı dilden kimseye zarar gelmez
Buna karşılık kötülük olursa o başka ama burda ne çocuk ne kv de ters bisey yok @homeostas pms gibi gergin olay bu
Ozledin di mi beni itiraf et:)Diyorumki bu nick bana bir yerlerden tanıdık geliyor. Profilden çözemedim bir an.
Eylül 22 kına gecemiz Eylül 25 düğünümüz hayırlısıyla...
Bu adam mi anneci? Oyle olsa senin annen geliyor benimki de gelecek diye tutturmaz miydi? En olmadi Birsey almadan once fotosunu annesine atmaz miydi fikri olsun diye. Kusura bakmayin ama tam bir ergensiniz ve nasil evleneceksiniz ben anlamiyorum. Ben magazada elbise alirken bile fotosunu ceker kardesime arkadasima esime vs atarim fikir alirim. Ya da aldiktan sonra hemen gosteririm eger fikir alamamissam ki benim goremedigim bisey varsa bana fikir versinler ben de hemen degistireyim vs. Cocuk gelmis heyecanli heyecanli annesine anlatmis aldiklarinizi. Fotograf varsa onu da gostereyim demis. Bence soylenen ' sonra gorur allah allah' lafini sinirli ve tripli bir tonlamayla soylediyseniz ne gibi bir karsilik bekliyorsunuz ki? Kaynana dusmanligi gozunu kor etmis kk nin. Ne ana kuzularinokuduk burda hayati bize cehenennem eden ve buna kalkip ana kuzusu demek haksizliktan baska bisey deil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?