- 31 Ekim 2013
- 21.642
- 72.787
- 798
- 41
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Kayınvalidenizle aranızda sorunlar yaşadığınız için bu kadar önyargılı olduğunuzu düşünüyorumIyi olsa ne olacak olmasa ne olacak fazla taviz verenlerim sonu kendinden birşeylern gitmesi ile sonuçlaNir kayınValide gelinimız stres altında yoksa böyle söylemz di diye düşünsun okumadin mi çocuk psiko kaç kez üstünde durmuş kız korkup kaç kez çekmedim demiş değişen falan filan konuyu dağıtıyo çocuk anneme babama saygı saygı saygı ne bu ya saygı sonradan öğrenilen bi kavram diil için den gelir demekki anneside fiştekledi daha bu şimdiden böyle dedi ne biliyo sun
Kayınvalidenizle aranızda sorunlar yaşadığınız için bu kadar önyargılı olduğunuzu düşünüyorum
Konu sahibi neden korkmuş böyle düşündüren ne bilmiyorum sizi ama ortada sadece konu sahibinin yaptığı gereksiz bir çıkış var
Hem ne var ya merak edecek tabi görmek isteyecek heveslenecek bunlar sadece kız tarafına ait olması gereken duygular mı
Sabah sabah yuvarlandım resmen sandalyeden.10 kere yazdım homepstas seninle evlenmek için gerçekten Andaval olmak gerek....evlenme bu adamla IQ max 70 diyorum.
haha :) +1Şu konuları gördükçe ben neden hala sapım diyorum.
Burdaki evlenme arefesinde nisanlisinin saygisizlasmasindan bahsedip bunu "dugun oncesi stresi"ne baglayarak kendini kandiran kizlarimiza hep ayni tavsiyeyi veriyorum.. Dugun oncesinde insan yorulabilir, bunalabilir, stres olabilir.. Ama bu kisiye karsisindakine saldirma ve saygisizlik yapma hakkini vermez.. Dugun stresi diye kendini kandirmak yerine iyice analiz etmek lazim.. Insanlar gercek yuzlerini gosteriyor; ama o da hakli diyerek ustunu ortuyoruz.. Yapmayin, iyice dusunun, hayatinizin karari bu..Sizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
Bu hanim kizimiz adet doneminde olur cok gergin olur; yaptigi her saygisizliga bunu kilif yapmaya calisir..Bende bu hafta evleniyorum azıcık heyecan biraz da mide bulantısı var.
Benzer muhabbetler dönüyor ama kimse kimseyi kırmıyor.
Nişanlının yerinde olsam seninle evlenmem.
Sana nasıl tahammül ediyor bilmiyorum.
Adam haklı ne diye durduk yere triplerdesin?
Sizde de oldumu bilmiyorum ama ben evlilik yaklaştıkça iyice sinirli biri olmaya başladım hem nişanlıma hem anneme çevremdeki herkese sesim yükseliyor hiç memnun değilim bu durumdan üzüyorum insanları,bugün annem nişanlım ben mutfak masası ve avize almaya gittik aldıkta neyse eve döndük,nişanlım aradı
X: Home aldığımız şeylerin resmini çekmişmiydin anneme göstericem
Ben: Hayır çekmedim sonra görür allah allah
X: İyi görüşürüz
Telefon kapandı mesaj geldi
X:Sen ne artislik yapıyosun annem duydu sağol saygısız sen bu işi abartmaya başladın aklını başına topla
Ben: Ne dedim,tek tek avizelerimi çekicem havada asılı belli bile olmuyo
X: Neden insan gibi cevap vermiyosun
Ben: Çekmedim dedim ayrıca sensin saygısız
X: Görür allah allah niye diyosun denirmi öyle
Ben: Bıktım artık
X: Neyden bıktın
Ben: Herşeyden
X: Ne gibi home saygısızlaşmanın ne gereği var
Ben: Cuma günü gelicek zaten gidelim eve hep birlikte görelim avize resmi çekilecek bi ürün değil
X: Mutfak masasını çekmişsindir belki diye dedim ne bağırıyosun sen
Ben: Sandalyenin rengi aynı olsaydı çekcektim değiştirdiğimiz için onuda çekmedim
X: Tamamda neden görür allah allah diyosun
Ben: Ya senin bu hemen gösterme isteğini anlayamıyorum gideriz cuma günü takılmış bi şekilde görürüz
X: Ne var göstermemde hayırdır
Ben: Bişey yok bin tane avize içinden çekemem ben,sen çekseydin
X: Hayırdır sana batan bişeymi var
Ben: Yok hiçbişey
X: Sen annemle ilgili neden öyle tavırlı konuştun
Ben: Ya susarmısın bi tavır yok tavrım sana
X: Bana istediğin saygısızlığı yap kabulüm ama
Ben: Mutfak masasını çekicektim rengi istediğimiz gibi olmadığı için ondan da vazgeçtim
X: Ya tamam çekmemiş olabilirsin görür allah allah neden diyosun öyle dersen ucu anneme dokunur
Ben: Çekmedim anladınmı çekmedim
X: Çekmedim de o zaman görür allah allah diye çemkiremezsin herşeyi kaldırırım ama anne babama saygısızlık asla
Ben: Ok
X: Hala da devam ediyosun aklını başına topla
Böyle bitti konuşma ben daha cevap yazmadım bi anne kuzusuyla beraberim sanırım,çok fazla üstüme gelmemişmi sizcede çok sıkıldı canım
Şu konuları gördükçe ben neden hala sapım diyorum.
Bu guzel aciklama ve nasihatleri anlamayacak ya; ona yaniyorum ben..Terbiyesizligi dolayli olarak kime yaptiginiz onemli degil ki.
Apacik terbiyesizlik yapmissiniz. Diyelim ki yeni aldiginiz perdeleri en yakin arkadasiniza gostermek istediniz, aradiniz nisanlinizi kibarca sordunuz.
Adam da boyle terbiyesizce bir cevap verdi. Bu sizin arkadas delisi oldugunuz anlamina mi gelir, adamin terbiyesiz oldugu anlamina mi?
Yani ana kuzulugu ile alakasi yok bunun. Gordugum kadariyla sizin simarik ve terbiyesiz olmaniz ile alakasi var.
Evde yer olmadigi halde eve bircok sey aliyormus kadin. Ne kadar da kotu bir huy. Ne yapsin, hicbir sey almasa bu sefer buna kizip terbiyesizlik yapma hakkini kendinizde gorecektiniz.
Sürekli kıvırmaya çalışmışsın ama olmamış Canım üzgünüm Adam haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?