Evlilik yaklaştıkça gerilim artıyor..

Kayınvalidenizle aranızda sorunlar yaşadığınız için bu kadar önyargılı olduğunuzu düşünüyorum
Konu sahibi neden korkmuş böyle düşündüren ne bilmiyorum sizi ama ortada sadece konu sahibinin yaptığı gereksiz bir çıkış var
Hem ne var ya merak edecek tabi görmek isteyecek heveslenecek bunlar sadece kız tarafına ait olması gereken duygular mı

Yani home korkak sinik bi kız değil ki o kadar konusu var haksız da olsa üste çıkan biri korktuğunu nerden çıkardı üye anlamadım

Tamam sen de başta hata var, özür dilemen de gerekiyordu ama
sürekli annem de annem demiş
bu adamla çok sorun yaşarsın
o da senle..

Burdaki evlenme arefesinde nisanlisinin saygisizlasmasindan bahsedip bunu "dugun oncesi stresi"ne baglayarak kendini kandiran kizlarimiza hep ayni tavsiyeyi veriyorum.. Dugun oncesinde insan yorulabilir, bunalabilir, stres olabilir.. Ama bu kisiye karsisindakine saldirma ve saygisizlik yapma hakkini vermez.. Dugun stresi diye kendini kandirmak yerine iyice analiz etmek lazim.. Insanlar gercek yuzlerini gosteriyor; ama o da hakli diyerek ustunu ortuyoruz.. Yapmayin, iyice dusunun, hayatinizin karari bu..
Not: burdaki nasihatlari nisanlina yaptigimi anlamissindir insaAllah..
Ve nisanlin gayet akli başında biri bence, fazla sabirli, anneci filan da degil.. Guzelce kendini ifade etmiş, senin cevaplarin insani delirtecek cinsten.. Haksiz olan sensin, cemkirmissin yok yere, annesini savunmasin mi? (anaci bi erkekten bosanmis biri yaziyor bunlari, belirteyim)

evlilik gerginliği diye bişey var dediler, herkes evlenmeden önceki dönemde barut gibi gezip önüne gelene laf söyler oldu. sanki zorla evlendiriliyormuş gibi de bi mutsuzluk herkesin suratında.
bu durumları bilmeyen bir insan da değilim ha, 2.5 ay sonra düğünüm var, şuan annem yurtdışında daha 1 ay gelmeyecek, kayınvalide desen Allah razı olsun arıyor soruyor ama maddi bi katkısı olamayacak bize. biraz benim ailem biraz da nişnlımla ben bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ki cepte doğru düzgün para yok, al sana gerginlik sebebi. ama aldığımız herhangi birşey için annesine "sonra görsün Allah Allah" da demem yani. bu gerginlik değil, saygısızlık.
söz konusu nişanlı da anneci değil, adam evi için heves ettiği bişeyi annesine anlatmış, annesi de görmek istemiş. e normal değil mi? çıkışmak yerine fotoğraf yok elimde eve takınca görür dese konu kapandı bitti.
Allah aşkına kendi asabiyetinizi düğün gerginliğine atıp da haklı çıkmaya çalışmayın. %100 haksızsınız. evlenecek olmanız size her istediğinizi söyleme hakkı vermez, biraz yutkunmak, konuşmada önce saniyelik de olsa düşünerek konuşmak lazım.

Bende bu hafta evleniyorum azıcık heyecan biraz da mide bulantısı var.
Benzer muhabbetler dönüyor ama kimse kimseyi kırmıyor.

Nişanlının yerinde olsam seninle evlenmem.
Sana nasıl tahammül ediyor bilmiyorum.
Adam haklı ne diye durduk yere triplerdesin?

Bu hanim kizimiz adet doneminde olur cok gergin olur; yaptigi her saygisizliga bunu kilif yapmaya calisir..
Dugun yaklasir, stres olur; yine yaptıklarını strese baglar..
Ama asla ve asla laftan anlamaz.. Bildigini yapmaya devam eder.. Niye konu aciyor anlamis degilim..

Bence nişanlınız haklı siz saygısızlık yapmışsınız ayrıca kendinizde hatalı olduğunuzun farkında olucaksınız ki o sinirlendiği yeri defalarca söylemesine rağmen siz sürekli foto çekme olayına getirmissiniz bence biraz sakin olun

Evlenince böyle konuların artacağını düşünüyorum.
İnsan "düğüne çok az kaldı ağzımızın tadı bozulmasın boş muhabbetlerden" diyerekten ılımlı davranmaya çalışır daha fazla.
Siz nasıl olsa her türlü kaprisimi çekiyor diye rahatlardasınız ama yakındı sönecek balon bariz belli.

Bu guzel aciklama ve nasihatleri anlamayacak ya; ona yaniyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…