• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yardım edin

Yardım edin ne yapayım

• Evlilik

OY: 0 0,0%
  • Bunalim

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3

Nidasuky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
1
0
1
Selamün aleyküm cümleten sizinle bir derdimi paylaşım ağında çoğunuz benden büyüksün üzerine akıl verin bundan iki sene önce severek evlendim ailemi karşıma aldım eşim için başlarda güzel bir evliliğin vardı mutluydum gebeydim eşim üçüncü dördüncü ayinizdaydik tam eşime soylucegim gün dışarı çıkmak istedi ben izin vermedim çünkü gebe olduğunu soyluycektim ama o esrara başlamış içmek için dışarı çıkıncakti kavga ettik karnıma tekme attı gitti ben düşük yaptım günlerce ağladım sonra eşim esrara devam etti abisi yuzunden uyuşturucu kullanmaya başladı bana el kaldırdı dövdü beni olur olmadık sebepler yüzünden ben annemlerin evine döndum gitmek istemedim geri ailem yine yolladı ve bir daha bana orp diyip dövdü beni bu insan eşine nasıl oruspu der ya gene gittim gittiğimde birşey öğrendim ailemden eşim ablamı gece 3 den sabah 6 ya kadar özelden arayıp taciz etmiş boşanmak istedim sinir krizi geçirdim çok ağladım ama beni dinlemediler eşin pişman dediler gönderdiler evden çıkarken tek sözüm gidersem bir daha dönmem oldu geldim en fazla iki hafta mutluydum eşimi affetmeaf göze almistim bir gun bwn uyurkwn beni uykudan uuyandirip bana oruapu resmi acip internettenibu sensin dedi inkar ettim ben oyle bisi nasil yaparimynasil beklersin diyip ailesini aradim boşanmak istedigimi soyledum krize girdim aksam uyumaya ciktim odama gelip ayagimi optu ozur dileyip pisman oldugunu soyledi mecbur yine istemedn affetmek zorunda kaldim parayı hep benden sakladı ne oluyor diye sorunca kavga ediyorduk birgün ona sürat astım diye oruspu seni kim sikti dedi bana düşünün o kadar zoruma gidiyor ki bu evlilik onun bütün hatalarını kabul etmeme rağmen ben bu sözleri işittim ne yapacağım çocuğum yok daha 20 yaşındayım düşük yaptım kan pıhtılaşmam var diye üç kez bu evliliği kaldıramıyorum şuan kumar oynuyormuş kadın sığınma evine gitmek istiyorum boşanıp sizce ne yapayım

Yasadiginiz anne baba rızası olmadan evlenecek olanlara ders olur umarım.

Bu adamla yaşanmaz ve belli ki aileniz de istemiyor. Çok zor bir durum.

Kadın sığınma evine gidin ama bir meslek edinmeye çalışın, bir an önce kendi ayaklarınizin üstünde durmaya çalışın. Daha çok gençsiniz. Herşeyin başı sayılabilir. Yeter ki yaşadıklarınizi tekrar yaşamanıza sebep olacak şeyleri yapmayın. Daha akıllıca hareket edin.
İnşallah rahat atlatirsiniz bu süreci...

Kadın siginma evine giderseniz de lütfen geri dönmeyin esinize. Yoksa zararlı çıkarsınız. Kararlı olun biraz.

Sizi öldürmesini beklemeyin. Uyuşturucu kumar şiddet ayrılmak için bütün bileşenler mevcut. Aldatma da vardır. Çocuk kesinlikle yapmayın. Doğum kontrol hapı alin. Kadın sığınma evlerini araştırın. Dernekleri vs.

Adam sizi internetteki başkalarına benzetiyor hatta o saniyorsa hasta bile olabilir. Ne olacağı belli olmaz. Durma orada fazla. Eşinin ailesine anlat sonra da çik git kendine güzel ve mantıklı bir hayat kur.

Keşke biraz sansürleseydin yazdıklarını .birazdan RTÜK tepene çökecek :)

Hemen boşan bu adamdan .öncelikle kadın sığınma evine git .orda da seni taciz edeceği için yerini değiştirir ,adres bilgilerini de ona vermezler .uyuşturucu kullanan bir adamdan sakın çocuk yapma .hatta kalk şimdi git .

Adamın ne olduğu ortada da asıl ailenizde iş yok sizin. Uyuşturucu kullanan, kızına dayak atan, diğer kızını taciz eden bir ahlaksıza karşı sizi koruyup yanlarına alacakken hala geri yollayabiliyorlar. Aileniz arkanızda olmadığına göre devlete sığınmaktan başka çareniz yok.

inşallah bu konu faketir.zira aklım almıyor . yok değilse arkadaş yazmış hemen şimdi kalk git

Sakın o evde daha fazla kalma, Bekleme ablacım.. Bu evliliğin olur yanı yok.

Ailenin evine gidip restini çek bir iki surat yapıp kabul ederler. Daha yaşın küçük atacak halleri yok ya. Çalışmaya da başlarsın. Bu arada eşine de uzaklaştırma kararı aldırt.

Ama sana şunu söyleyeyim; yakın zamanda bir akrabamız dolayısı ile şahit oldum. Ve bizzat orada memur olan sosyolog bir arkadaşım anlattı.
Sığınma evleri de çok içaçıçı değilmiş; uzun sürede kalamazsın zaten. :(
Yani daha kalıcı çözümler bulmalısın. O yüzden ailenle orta yolu bulmaya bak.

aileler her zaman haklı çıkıyor.... tekrar tekrar aynı hatalar. şiddet var, hakaret var, küfür var. uyusturucu kullanıyor. sakın çocuk falan yapma. boşanmak için bin tane sebebin var.

Adamın sizi öldürmesinimi bekliyorsunuz hangi sağlıklı insan gidip uyuşturucu madde kullan ki abisi desin babası desin kim için olursa olsun başlanırmı

kocan hem keş, hem sapık, hem katil, hem psikopat, hem kumarbaz, hem de iftiracı bir pislik. maşallah yok yok. bebek sakın ama sakın yapma da gerisi sana kalmış. hala ne yapayım diye soruyorsun bir de.

hadi birinciyi yanıldın yaptın. adam karnına tekme atınca düştü. kalan ikisini niye yaptın*

Back
X