Selamün aleyküm cümleten sizinle bir derdimi paylaşım ağında çoğunuz benden büyüksün üzerine akıl verin bundan iki sene önce severek evlendim ailemi karşıma aldım eşim için başlarda güzel bir evliliğin vardı mutluydum gebeydim eşim üçüncü dördüncü ayinizdaydik tam eşime soylucegim gün dışarı çıkmak istedi ben izin vermedim çünkü gebe olduğunu soyluycektim ama o esrara başlamış içmek için dışarı çıkıncakti kavga ettik karnıma tekme attı gitti ben düşük yaptım günlerce ağladım sonra eşim esrara devam etti abisi yuzunden uyuşturucu kullanmaya başladı bana el kaldırdı dövdü beni olur olmadık sebepler yüzünden ben annemlerin evine döndum gitmek istemedim geri ailem yine yolladı ve bir daha bana orp diyip dövdü beni bu insan eşine nasıl oruspu der ya gene gittim gittiğimde birşey öğrendim ailemden eşim ablamı gece 3 den sabah 6 ya kadar özelden arayıp taciz etmiş boşanmak istedim sinir krizi geçirdim çok ağladım ama beni dinlemediler eşin pişman dediler gönderdiler evden çıkarken tek sözüm gidersem bir daha dönmem oldu geldim en fazla iki hafta mutluydum eşimi affetmeaf göze almistim bir gun bwn uyurkwn beni uykudan uuyandirip bana oruapu resmi acip internettenibu sensin dedi inkar ettim ben oyle bisi nasil yaparimynasil beklersin diyip ailesini aradim boşanmak istedigimi soyledum krize girdim aksam uyumaya ciktim odama gelip ayagimi optu ozur dileyip pisman oldugunu soyledi mecbur yine istemedn affetmek zorunda kaldim parayı hep benden sakladı ne oluyor diye sorunca kavga ediyorduk birgün ona sürat astım diye oruspu seni kim sikti dedi bana düşünün o kadar zoruma gidiyor ki bu evlilik onun bütün hatalarını kabul etmeme rağmen ben bu sözleri işittim ne yapacağım çocuğum yok daha 20 yaşındayım düşük yaptım kan pıhtılaşmam var diye üç kez bu evliliği kaldıramıyorum şuan kumar oynuyormuş kadın sığınma evine gitmek istiyorum boşanıp sizce ne yapayım