Evlilik yaşı gösteren yüzük falı..

kızlar ipi nereye bağlıyoruz anlamadım bende yapacağım biri detaylı anlatabilir mi lütfen :)

taşı olan bir yüzükle yaptım sanırım ondan olmadı ileri geri sallandı taşsız bulunca yapacağım :)

Yuppieaaaaaa Sana kac cikti kiz ?

Fark eder Tolincan, fizik kurallarina gore bir aciklamasi vardir eminim. Tassiz , agirligin her bolgesine esit dagildigi bir yuzuk olmasinin eminim bir sebebi vardir.

Bana 25 çıktı ama aday yok anacım bu yıl 25 im işte Tükürdüğümün falı bir de her seferinde 25 çıkıyor

Şimdi bir görüşmeye gidicem akşam 3 er 5 er denerim ikinizide bakalım aynı rakam çıkacak mı yalnız çok pis konsantre olup yapıyorum

yaptım 25 çıktı resmen 25 kere vurduktan sonra yüzük yavaşladı durdu şok oldum şuan 23 üm iki sene sonra gelin olup gidiyorum kızlar

tolin MissCherryBlossom

kızlar taze fallarım ilen geldim İsimleriniz ilen yaptım.

Tolin değişiklik olmadı cicim 28 de everiyoruz seni

Cherry sen 3 yaş terfi ettin 30 çıktı bu sefer

Üçer kez denendi, altın yüzük buldum sizin için altında çok hızlı hareket ediyor Ama bana daha önce yaptığımda 25 çıkıyordu şimdi 29 çıkıyor ben kaçta evlenicem ayol

Bana 1 kere daha yap, belki 28e iner heheheh

aaaaa sen yüzük falı mı bakıyosun bana da bak noooolur noooluuuurr

Fizik kurali da fal oldu ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…