- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi fairytaless
-
Saca yada ipe ama baglanmiyo diye biliyorum sadece ortasina getirip sarkac elde ediyosunkızlar ipi nereye bağlıyoruz anlamadım bende yapacağım biri detaylı anlatabilir mi lütfen :)
hım anladım canım hemen yapıyorum :)Saca yada ipe ama baglanmiyo diye biliyorum sadece ortasina getirip sarkac elde ediyosun
YuppieaaaaaaSana kac cikti kiz ?
Fark eder Tolincan, fizik kurallarina gore bir aciklamasi vardir eminim.Tassiz , agirligin her bolgesine esit dagildigi bir yuzuk olmasinin eminim bir sebebi vardir.
ismimizi yazsaydıkta oyle yapaydın be baldanım15 yıllık tecrübemle ;
MissCherryBlossom sana 33
tolin sana 28 çıktı.
Tutarsa tellwe de hesap açıcamBu arada daha önce kız mı erkek mi için yaptım hepsinde kız çıktı ama sonuç erkek
ismimizi yazsaydıkta oyle yapaydın be baldanım
anaaaa öyle mi diyosunKK' tolin ilen KK'dan cherry diye yaptım Yaz bakayım ismini özelden bir de öyle yapayım
ismimizi yazsaydıkta oyle yapaydın be baldanım
kankı senı beşik kertmişler o zaman bi kere 1 yaşındayken bır kere 3 yasındayken yanı senın 2 tane besık kertmen var ehhehehhehe33 nedir ya ruhsal cokuntu yasiyorum burda
Ben yaptigimda bir kere 1, bir kere 3 cikti
tolin MissCherryBlossom
kızlar taze fallarım ilen geldimİsimleriniz ilen yaptım.
Tolin değişiklik olmadı cicim 28 de everiyoruz seni
Cherry sen 3 yaş terfi ettin 30 çıktı bu sefer
Üçer kez denendi, altın yüzük buldum sizin için altında çok hızlı hareket ediyorAma bana daha önce yaptığımda 25 çıkıyordu şimdi 29 çıkıyor ben kaçta evlenicem ayol
Bana 1 kere daha yap, belki 28e iner heheheh
cherry bebeğim nerelere kayboldun sen bakimBana 1 kere daha yap, belki 28e iner heheheh
aaaaa sen yüzük falı mı bakıyosun bana da bak noooolur noooluuuurrtolin MissCherryBlossom
kızlar taze fallarım ilen geldimİsimleriniz ilen yaptım.
Tolin değişiklik olmadı cicim 28 de everiyoruz seni
Cherry sen 3 yaş terfi ettin 30 çıktı bu sefer
Üçer kez denendi, altın yüzük buldum sizin için altında çok hızlı hareket ediyorAma bana daha önce yaptığımda 25 çıkıyordu şimdi 29 çıkıyor ben kaçta evlenicem ayol
aaaaa sen yüzük falı mı bakıyosun bana da bak noooolur noooluuuurr
Fizik kurali da fal oldu ya :)Bardağın yarısına kadar su dolduruyosun düz bir yüzüge ip bağlayıp bardağın içine salıyorsun fakat suya değmiycek yakın olacak elini sabit tutuyorsun biraz bekledikten sonra yüzük bardağa çarpmaya başlıycak kaç defa çarpıyorsa sayıcaksın çıkan sonuç . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?