- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi fairytaless
-
valla süper olur kolun ağrımasın canım bende yüzük genelde sabit kalıyor zorlanırsan salla birazcık ama fazla sallama 50 lere falan gelmesinyok be canım tolinle cherry'nin yüzüğü yokmuş onlra baktım. İpe yüzük takıp sayıyorum işte
istiyorsan sallayıveriyim sana da
valla süper olur kolun ağrımasın canım bende yüzük genelde sabit kalıyor zorlanırsan salla birazcık ama fazla sallama 50 lere falan gelmesin
cherry bebeğim nerelere kayboldun sen bakim
niyekiBanlandım rapisa iyi mi :))) Hem de 15 gün mü ne.
bende diyorum cherry küstü mü bişeye kızıp gelmiyorsun sanıyordumBanlandım rapisa iyi mi :))) Hem de 15 gün mü ne.
bende diyorum cherry küstü mü bişeye kızıp gelmiyorsun sanıyordum
biliyordum bir gün cherry gelecek diyordum<olur mu kız seni hiç bırakır mıyım
ay canım inşallah inşallahslm kızlar ben kız kardeşlerime ve yengeme çocukların cinsiyeti için yapmıştım 7 sene önce yengeme iki erkek 1 kız çıkmıştı öyle oldu kız kardeşime üç oğlan çıkmıştı 2 oğlan bir kızı oldu ama kızıda kadir gecesi sabaha kadar namaz kılıp dua etmişti hamileyken cinsiyeti kız olsun diye bazen o yüzden üçüncü kız oldu diyom kendime yaptım ilki yuarlak dönerken birden durmuştu bende aaa düşük yapacam demiştim ilki için dış gebelik yaşadım düşük yaptım gerçekten de sonrasında git gel yaparken dönmeye başladı birden galiba ikinci sefer ikizlerim olacak bir kız bir erkek demiştim olursa gerçekten ilerde doğru çıkıyormuş o zaman haber ederim
Adımı özelden göndersem banada bakarmisin? Benmsahte alyansla yaptim hep ayni cikiyor ama emin olamadim altin sade bir alyansda bilamadim millet hep tasli kullaniyor.eger hala altin alyans varsa eljnin altinda banada yaparsan cok minnettar kalirim gercekten. Bu arada bebek cinsiyet icin sen yapmisin tutmamis sanirim karisyirmiyoraam. Yaptigimmatastirmalara gore bu fal sadece nikahbyasini veriyormus. Digerleri uydurmaymis.@tolinMissCherryBlossom
kızlar taze fallarım ilen geldimİsimleriniz ilen yaptım.
Tolin değişiklik olmadı cicim 28 de everiyoruz seni
Cherry sen 3 yaş terfi ettin 30 çıktı bu sefer
Üçer kez denendi, altın yüzük buldum sizin için altında çok hızlı hareket ediyorAma bana daha önce yaptığımda 25 çıkıyordu şimdi 29 çıkıyor ben kaçta evlenicem ayol
Cnm dün iyice okudum topigi bak soyle yapcaksin.Ben bi beceremedim bunu yapmayı. Bakan olursa ben de rica edicem daha önce bakmışlardı ama farklı farklı çıktı yine merak ettim :)
Cnm dün iyice okudum topigi bak soyle yapcaksin.
Bir bardak suyu doldur. suya 1 fatiha suresi 3 ihlas oku niyetini et.
Sacina gecir yuzugu v seklinde tut bir ucunu bir elinle bir ucunu diger elinle.
Bardagi tam dolduruyosun sureleri okuduktan sonra suyun dörtte birini ic.
Yuzugu batir ve sorunu sor v seklinde tut yuzugu cikarttiginda tam merkezde olsun yuzuk. Ve yuzuk harekete baslayana kadar okumaya devam et sureleri.
Ellerin titriyorsa yere bagdas kurup dirseklerini bacaklarina koyarak yapabilirsin ben oyle yaptim.
Sonucu bulduktan sonra bardakdaki suyun tamamini ic.
Kalpten inanarak yaparsan hep ayni sayi cikiyo.
Kendi sac telinle yapmak daha dogruymus. Evli birininde altin alyansini bulursan daha iyiymis. Ben bulamadim sahte bi alyansim vardi onla yaptim.
Bu arada banada hep icinde bulundugum yas cikiyo aday adayi bile yok daha.
evet suya batırıyorsun soruyorsun işte kaç yasımda evleneceğim diye. tam merkezde tutarak yüzüğü bardağın boş kısmında tut ve yine sure okumaya devam et sallanıyor canım ve cidden kendiliğinden duruyor. hatta ben belki daha çarpar diye bayağı bir tutuyorum 1 fatiha 3 ihlas 3 kere bunları tekrar okuyorum bu sürede çarpmazsa tamam diyorum bu sayı. ve bırakıyorum.Yüzüğü batır derken suya mı? İlk fırsatta böyle deneyeyim bir de. Ben sallandıramıyorum bir türlü ama bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?