mutlaka hem üzüleceğiz hem sevineceğiz evlilik hayatımızda..ben nişanlıma güveniyorum ama paylaşamam duygusumudur nedir o ağır basıyor heralde..tabi kimse sevdiğini paylaşamaz ama böyle şeylerde düşünmez benim gibibenim gibi olan başkaları var mı burda
Ben de evliyim ve bir oğlum var.
Burada eşi ve ailesini okumadan duramıyorum.
Okuyunca da bende bir tuhaf oluyorum.
Eşime güveniyorum ama burada yazılanlardan da
etkilenmemek mümkün değil.Neler neler oluyor ve bunlar birer
gerçek.Bence sen bir müddet buralara takılma.
merhaba arkadaşlar..
çok yakında düğünüm var..aylardır çok değişik bir psikolojiye girdim..burada okuduğum konularında etkisi var..çok istediğim beklediğim düğünüm bir anda bende korkuya dönüştü..evlendikten bir süre sonra eşimin beni aldatacağı beni mutsuz edeceği,burda okuduğum konular gibi beni üzeceği vs.düşüncelere kapılıyorum..belki bunları şimdiden yaşamadan düşünmek anlamsız belki ama kendimi bu düşüncelerden alamıyorum
Ben de evliyim ve bir oğlum var.
Burada eşi ve ailesini okumadan duramıyorum.
Okuyunca da bende bir tuhaf oluyorum.
Eşime güveniyorum ama burada yazılanlardan da
etkilenmemek mümkün değil.Neler neler oluyor ve bunlar birer
gerçek.Bence sen bir müddet buralara takılma.
Bende nişanlıma çok güvenıyorum ona da kendıme de :) Bu yüzden nerdeyse burdaki tüm yazıları okudum ama tek içimden geçirdiğim allah yardım etsın oldu hıc acabam olmadı şuana kadar allah dedirtmesin yine de.
Ben eylül olsun diye dört gözle beklıyorum ya ne korkusu gelinliğimi giyip dans edeyım kendı evımde uyuyup uyanayım tek hayalım bu şuan da:)
hayatta attığın her adımda beklentinin tam olarak gerçekleşmeme ihtimali vardır. bu, evliliğe has bir özellik değil. buraya çoğunlukla sıkıntısı olup da tavsiye almak isteyenler yazdığı için, çoğu vak'a bunlardan ibaret gibi bir izlenim uyanmasın sen de. nasıl düşünürsen öyle hareket edersin, durup dururken felaket çağırma bence kendine. olumlu düşün, hayatında olmadığı sürece çirkin görüntü ve izlenimleri kendinden uzak tut ve bu güzel yeni hayata adım atma şansını yakalamış olmanın tadını çıkar. evlenmeden önce bayanlar ve erkekler acaba yanlış mı yapıyorum endişesine kapılıyor çoğunlukla. zihninden geçen korku dolu düşünceleri birer slayt, fotoğraf olarak düşün, ve geçip gitmelerine izin ver. asla gerçek hayatına karışmasınlar. ve bana sorarsan can sıkıcı konuları pek okuma bu aralar.
dimi ya..bende çok istiyorum ogün gelinliğimi giyip prenses gibi olmayı ama işte konular o kadar beynime yer etmişki aklıma gelip gelip duruyodu.
Hayat bu kimileri mutlu kımıleri mutsuz oluyor bu tamamen kaderle ve seçimlerimizle ilgili. Ben ilişkimizde olan olumlu şeylerle ne kadar ilgilendıysem olumsuzluklarla o katı ilgilendım üstunde durdum, kucucuk bı tavrını bıle konuştuk derinine inmeden çözmeden ıkna olmadan geçiştirmedim. İlerde keşke demek istemediğim için.
Allaha sukur onun da etkısı var benden daha hassas her konuda, ve hep sanslı oldugumu dusundurdu bana aksını hıc dusunmedım.
Bence yaşadıklarımız kucuk buyuk ilerisi adına iyi ayna olabılır, yeter kı neden olmuş tekrar olur olmaz emın olabıldık mı ona bakabılelım.
Yoksa bır derdım var konu başlıgındakı ornekler kadar, evleneli su kadar yıl oldu kızım var oglum var cok mutluyum diye ıcı ıcıne sıgmayan hanımların orneklerı de çok fazlaca, olumsuz dusunme canım :)
sağol canım..belkide çoğumuz nerde üzücü konu var onları okumaya bayılıyoruz..mutluluklarını paylaşanlarada aynı ağırlığı versem böyle olmazdı kesin
evet gerçekten üzüyor..tanımasam bile kendimi onların yerine koyuyorum..ama korkunun ecele faydası yok allahım gönlümüze göre versin..
mutlaka hem üzüleceğiz hem sevineceğiz evlilik hayatımızda..ben nişanlıma güveniyorum ama paylaşamam duygusumudur nedir o ağır basıyor heralde..tabi kimse sevdiğini paylaşamaz ama böyle şeylerde düşünmez benim gibibenim gibi olan başkaları var mı burda
merhaba arkadaşlar..
çok yakında düğünüm var..aylardır çok değişik bir psikolojiye girdim..burada okuduğum konularında etkisi var..çok istediğim beklediğim düğünüm bir anda bende korkuya dönüştü..evlendikten bir süre sonra eşimin beni aldatacağı beni mutsuz edeceği,burda okuduğum konular gibi beni üzeceği vs.düşüncelere kapılıyorum..belki bunları şimdiden yaşamadan düşünmek anlamsız belki ama kendimi bu düşüncelerden alamıyorum
mutsuz olanlar, aldatılanlar kadar mutlu olup sadakat görenler de var.
kötü düşünme. enerji olayına inanıyorum ben. inşallah çok mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?