- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Kızlarr haftaya evlilik yıl dönümüm. Ama malum Ramazan geldi.
Ne yapılabilir, ne alınır.
Önerilerinizi bekliyorum.
Var mı bana akıl verecek olan :18::18:
iftardan sonra bir şeyler yapabilirsiniz pasta gibi..ben klasik hedileri sevmiyorum evlilik yıldönümünde özel ve kalıcı olmalı. kadın için bulmak kolay da erkek için bu tarz hediyeler konusunda kitleniyoruz. ihtiyacı olan bir şey var mı? ya da almak istediği uzun zamandır.
Aynı problem bendede var nişanlımla 7 temmuz da 4 yılımızı dolduruyoruz. Hala ne yapsam diye düşünüyorum.
Aynen canım valla.
Birde doğum günü bir hafta sonrada.
Bittiim ben :/
Aslında öyle aman aman ihtiyacı birşey de yok çok şükür. Aynen bir bayan hediyesi için çeşit çok. Ama erkek olunca kitleniyor insan
Bence disarda iftarı bosverin. Malim Ramazan'da heryer tıklım tıklım oluyor. Evde guzel bi sofra hazırlayın gecenin kalanını da basbasa yatak odasında geçirirsinizediye olarak da elektronik cerceve önerebilirim.icinde bir sürü ozel gun resminizi atarsınız is yerinde de kullanabilir. Yada tuttuğu takımın formasını alabilirsiniz durumunuz iyiyse saat da tavsiye edebilirim Yada sigara kullanıyorsa zili olabilir benim esim
Saate cok mutlu olmustu :) buyrun size bi sürü seçenek :))
Benimde pazartesi evlilik yil donumm ilk senemz hemde ben esime playstation aldim nikah tarhmzde mayista verdm pazartesi disarda iftara gitcez o ne aldi bilmyrm
Bnada eşim diyor playstation al diye.. ama benimle ilgilenmez diye korkumdan almıyorum :)
Bizimde ilk senemiz.. Sizide bizide nice yıllara çıkarsın rabbim inşallah..
Sizin iyi cesaret playstation almak takdir ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?