- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 48
- 33
- Konu Sahibi gell bebegim
-
Neler yapabilirim nasil supriz
Ne hediye alabilirm nasil bi masa hazirlamaliyim
Siz neler yaptiniz eşinize erkek nelerden hoslanir yardim ederseniz sevinirim.
Guzel bi gun olsun istiyorum...
Haklisin tamam orasi oyle bak guzel bisey soyledin.ben bunu dusunmedim ilk evlilik yildonumum cok gorme kiz heyecanliyim :)ben evlilik yıldönümünde "kadının erkeğe masa hazırlaması"nı hiç sevmiyorum, adam kadını yemeğe götürsün yahu...
ben evlilik yıldönümünde "kadının erkeğe masa hazırlaması"nı hiç sevmiyorum, adam kadını yemeğe götürsün yahu...
Esim dusunsun ama o yalniz evlenmediki benimle evlendi :)
Ikimizede biseyler yapmak duser diye düşünüyorum.
Bi arkadaş yazmis ya esini gelinlikle karsilamis diye onu dusundum aslinda ama gelinlik memlekette onu getirmek mesele.
Ne olmali degisik bisey soruyorum.ben kocama supriz yapma taraftariyim.biz birsek herseyi beraber yapmalıyız. Ayrımcılık yok hi hadi tamam yemek ondan olsun.evde ne yapsam ona
Neler yapabilirim nasil supriz
Ne hediye alabilirm nasil bi masa hazirlamaliyim
Siz neler yaptiniz eşinize erkek nelerden hoslanir yardim ederseniz sevinirim.
Guzel bi gun olsun istiyorum...
Kız sen de benim gibisin desene eylül de yıldönümü ağustosta doğum. Lohusaydım yıldönümümde. Çok romantikti. Sabaha kadar uyumadık eşimlebizim ilk yildonumumuzde esim luks bir yerde yemege goturmustu harika bir aksamdi bende yatak odamizi gizlice suslemistim gullerleo gece mumlar esliginde devam ettik
simdi ikinci yildonumumuz eylulde agustosta dogum var zaten kiscemizle gecirecegiz
Kız sen de benim gibisin desene eylül de yıldönümü ağustosta doğum. Lohusaydım yıldönümümde. Çok romantikti. Sabaha kadar uyumadık eşimle. Bir o salladı beşiği bir ben. Bir o gaz çıkarttı bir ben. Üzerimizde kusmuk lekeleri falan çok romantikti çookkk
Yaşarken sinir bozucu ama şimdi ne zaman eşimle o günü konuşsak gülmekten kırılıyoruz. Hem iyi tarafından bak eşimle hiç unutamayacağın bir evlilik yıldönümü yaşayacaksınbizde ogle olucaz sanirim tatlimdesene beni harika bir yildonumu bekliyor
Yaşarken sinir bozucu ama şimdi ne zaman eşimle o günü konuşsak gülmekten kırılıyoruz. Hem iyi tarafından bak eşimle hiç unutamayacağın bir evlilik yıldönümü yaşayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?