Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ilk evlilik yıldönümüm. Ben eşim için bir hediye almak istiyorum ama öyle kıyafet vs. değil. Aklınıza gelen bir hediye, bir sürpriz var mı?
Kızlar ilk evlilik yıldönümüm. Ben eşim için bir hediye almak istiyorum ama öyle kıyafet vs. değil. Aklınıza gelen bir hediye, bir sürpriz var mı?
erkeklerin cogu teknolojı meraklısı onlarla ılgılı birşey dusunebılırsın bnımde ılk yılımdı bu yıl cep telefonu otel rezervasyonu ve kombine bilet almıstım cok pahaıya patladı ama ılk yıl dıye cok özendım karsılıgınıda aldım![]()
"sevgili kitabı" diye bir şey var ben sevgilime yapmıştım çok beğenmişti..ismi aynen böyle internetten yazıp bulabilirsin..
Ya aslında bi cep telefonu almayı düşündüm. Büyük ekranlı oluyor ya adını yazmayayım şimdi sarjı çabuk bitiyormuş. Eşim iş nedeiyle gün içinde çok geziyor sarj etmeyi unutur ulaşamam sonradiye vazgeçtim
bende öyle büyük bir ekran aldım sarjı iyi gidiyor eger dedıgım teleffonsa memnun yanı ınternetede gırıyor sureklı benım aldıgım s3
ben böyle özel günlerde biraz daha manevi değeri olsun istiyorum yapılan ya da alınan şeyin, kazak, gömlek vs zaten normalde de alınıyor, biraz kafa patlatılmalı ama nerdee benim kocadabide ben bişey yaptıktan sonra bunlar neden benim aklıma gelmiyor of diye hayıflanması öldürecek beni
![]()
Hımm şu adı uzay gibi olandan mı![]()
ahh ahh 24 Eylülde hem doğum günüm hem evlilik yıldönümümüz
şimdiden başladım arayışlara bakalım neler yapıcamm:)
elossa sendekı fikirler kımsede yok anacım rahat ol sen![]()