evlilik yıldönümü hediye

lola_a

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
338
103
323
Kızlar ilk evlilik yıldönümüm. Ben eşim için bir hediye almak istiyorum ama öyle kıyafet vs. değil. Aklınıza gelen bir hediye, bir sürpriz var mı?

Bizim henüz yıldönümümüz olmadı ama geçen ay eşimin doğum günü ve ay dönümümüz aynı güne denk geliyordu. Bir gecelik bi tatil ayarladım çeşmede bir butik otelde. Traş mAkinesi aldım philipsten. Bi de t-shirt aldım üstünde "I DONT NEED GOOGLE MY WİFE KNOW EVERYTHİNG" yazıyor. Bek mutlu oldu valla.. Sen nasıl bişi düşünüyosun daha romantik mi?

"sevgili kitabı" diye bir şey var ben sevgilime yapmıştım çok beğenmişti..ismi aynen böyle internetten yazıp bulabilirsin..

bizim de 18 eylül ilk yıl dönümümüz olacak inşallah, ben şey planlıyorum yapabilirsem, mantar tıpalı bir şişeye ona olan duygularım ve evliliğimiz dair bir mektup yazıp içine kokulu mikro tanecikler var migrosta deniz kokulu olandan koyup, yastığının üzerine bırakmayı düşünüyorum, yemekten dönünce okusun kocişim :34:

bizimde ekimde yıldönümümüz ve biz 2003 de tanıştık 2007de evlendik , ben bişey almıcam aceba o alacakmı bana hediye yada sürpriz yapacakmı çok merak ediyorum.bu konuda fikir bile yürütemiyorum heyecanımı yitirmiş bi insan olarak allah heyecanınızı daim etsin.

mesleği ile ilgili bişey alabilirsin, en iyi koca oskarı var ama herhalde onları görmüştür çok popüler oldu çünkü bi dönem

Kızlar ilk evlilik yıldönümüm. Ben eşim için bir hediye almak istiyorum ama öyle kıyafet vs. değil. Aklınıza gelen bir hediye, bir sürpriz var mı?

Onun için bir mektup yazabilirsin ek olarak. Emek verilmiş bir şey olduğu için hoşuna gider bence..

ayy çok güzel fikirler geldi :) keşke daha önce yazsaymışım. Bende 1 gece kalabileceğimiz bi yer düşünüyordum da nasıl bi hediye alsam bilemiyordum sizlerin yardımıyla şekilleniyor kafamda :)

erkeklerin cogu teknolojı meraklısı onlarla ılgılı birşey dusunebılırsın bnımde ılk yılımdı bu yıl cep telefonu otel rezervasyonu ve kombine bilet almıstım cok pahaıya patladı ama ılk yıl dıye cok özendım karsılıgınıda aldım :D

erkeklerin cogu teknolojı meraklısı onlarla ılgılı birşey dusunebılırsın bnımde ılk yılımdı bu yıl cep telefonu otel rezervasyonu ve kombine bilet almıstım cok pahaıya patladı ama ılk yıl dıye cok özendım karsılıgınıda aldım :D

Ya aslında bi cep telefonu almayı düşündüm. Büyük ekranlı oluyor ya adını yazmayayım şimdi sarjı çabuk bitiyormuş. Eşim iş nedeiyle gün içinde çok geziyor sarj etmeyi unutur ulaşamam sonra :1: diye vazgeçtim

"sevgili kitabı" diye bir şey var ben sevgilime yapmıştım çok beğenmişti..ismi aynen böyle internetten yazıp bulabilirsin..

Şu an işyerindeyim açmadı sistem :/ Eve gidince hemen bakıcam eminim çok güzeldir. Teşekkür ederim bu güzel fikir için :)

Ya aslında bi cep telefonu almayı düşündüm. Büyük ekranlı oluyor ya adını yazmayayım şimdi sarjı çabuk bitiyormuş. Eşim iş nedeiyle gün içinde çok geziyor sarj etmeyi unutur ulaşamam sonra :1: diye vazgeçtim

bende öyle büyük bir ekran aldım sarjı iyi gidiyor eger dedıgım teleffonsa memnun yanı ınternetede gırıyor sureklı benım aldıgım s3

ben böyle özel günlerde biraz daha manevi değeri olsun istiyorum yapılan ya da alınan şeyin, kazak, gömlek vs zaten normalde de alınıyor, biraz kafa patlatılmalı ama nerdee benim kocada :9: bide ben bişey yaptıktan sonra bunlar neden benim aklıma gelmiyor of diye hayıflanması öldürecek beni :9:

ben böyle özel günlerde biraz daha manevi değeri olsun istiyorum yapılan ya da alınan şeyin, kazak, gömlek vs zaten normalde de alınıyor, biraz kafa patlatılmalı ama nerdee benim kocada :9: bide ben bişey yaptıktan sonra bunlar neden benim aklıma gelmiyor of diye hayıflanması öldürecek beni :9:

hahah aynısı benim de başıma gelicek muhtemelen. doğum günümde özel bişey yapar sandım. Film alıp gelmiş birlikte izleriz diye. sanki hiç yapmadığımız birşey :)

ahh ahh 24 Eylülde hem doğum günüm hem evlilik yıldönümümüz
şimdiden başladım arayışlara bakalım neler yapıcamm:)

Back
X