Evlilik yıldönümü sürprizi planlarken eşimin boşanma davası açmaya hazırlandığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@cevahirsümeyye hiç mi üşenmedin başka üyelik açmaya, bir de konuya, farklı baharatlar serpip aynı yemeği sunmuşsun gibi ama yer mi kk kadınları?
Gel şu işin doğrusunu anlat kız, yada hikaye yazıyorsun da konuyu mu geliştiremedin?

Son düzenleme:
Ben nefesimi tuttum okurken çok heyecanlıydı hshxhshxhs

Yani hangi kadın böyle bir olay yaşayıpta roman yazar gibi konu açar? Bir de araya kapalılık ve yobazlık katıyor ki kaos çıksın. Böyle şeyler sonraki yorumlarda sorulan sorulara cevap olarak verilir. İlk konudan tüm tuşlara basılmaz. Fake konu açanların hepsinin ortak hatası bu

değildi kesinlikle. hangi erkek, başka bir kadın için onca yıllık evliliğinin konfor alanından bir anda çıkar ki? eşinden başka kadına deli divane aşık olan adamlar gördüm. asla eşini bırakıp gitmedi. ancak ikinci kadınla hayatını garanti altına alınca ve eşine de mal paylaşımında kuş kadar şet bırakacağını garanti edince boşandılar. bu, böyledir.

Ne demek karşısına geçip rezil etmek? Kadının hiçbir şeyden haberi yok, kaldı ki adam seni istemiyorsa, eğer biraz gururun varsa, ne halin varsa gör diyecek ve kapıyı göstereceksin. Bu kadar basit!

Kesin o, detaylar aynı. İşyerindeki abi konusunda da otopark vardı. Bir de gitmiş kendi kendine şaşırdım emojisi atmış

Çıkmaz :)

Hac ve umre için zorunlu. Arkadaş da umreye gidiyolardır belki yazmıştı Ama önemi yok zaten fake çıktı.
diyanet ile umre için zorunlu ve ücretsiz yapıyorlar. özel şirket ve bireysel gidişlerde zorunluluk yok. pandemi zamanı zorunlu tutulmuştu her türlü gidiş için ama sonra kalktı o uygulama

Çok üzülerek okuyordum ta ki kadını çalıştığı yerde rezil etme fikrinizi okuyana dek. Eşinizin yüzüne bile bakmamış.

Eşiniz birlikte geçirdiğiniz 5 yılın hatırına karşınıza geçip dürüst bi şekilde ayrılmak istediğini söylemek yerine arkanızdan sinsice iş çevirmiş. Görümcenize gidip boşanmak istiyorum, avukatım olup dava açabilir misin derdim yerinizde olsam.

Eski konuda yani 9 gündür yemek yemeyen arkadaş mühendis.Yeni konuda da eski sevgili doktor.Hikaye aynı ise şahıs ve varlık kadrosu farklı gibi .

Eski konuda yani 9 gündür yemek yemeyen arkadaş mühendis.Yeni konuda da eski sevgili doktor.Hikaye aynı ise şahıs ve varlık kadrosu farklı gibi .
Hikaye aynı. @Illuminae11 kişisinin bu üyenin diğer üyeliği olduğuna eminim. Sadece mesleği inşaat mühendisiyken burda doktor yapmış. Zaten cevahirsumeyye üyeliğiyle kendini savunmak için oraya da yorumlar yazmış

Açık açık bu konu fake demek yasak olmasa bende bangır bangır söylerim de..
Yani evet siz fake olduğuna inansanız da konulara direkt fake yazmayın şikayet et butonuna basın, ki gümlemeyin.

Araştırmacı ruhlu KK üyeleri tarafından her şey ortaya döküldüğüne göre o konuları kapatalım da bdv ilk sayfayı kaplamasınlar zira siz durmazsınız bir oraya bir buraya yazar gır gır yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`