- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi daldandala
-
Birdenbire mi alınmış bir karar bu
Çok mu şaşırdınız hazırlıksız mı yakalandınız pek anlayamadım
Hep böyle kısa ve net misinizdir? :)
Dırdır da yok neyi çekememiş bu adam anlamadım.
Hadi benim cidden çenem var.
Çekemiycem dediğinde hakveriyorum
Niye boşanma kararı aldı ki?
Bunun için mi boşanma kararı aldı??Ciddi dememiştir herhalde. Bu tarz kavgalar her evlilikte olabiliyor hemen boşanma ne alaka yani sacmalamis kocanız sebep sadece buysa. Evli değilim ama annem babam arasında bile böyle kavgalar olabiliyor bazen. Bundan dolayı boşanmak ne demek çok saçma geldi banaKavga soyle cikti. Iftara misafir gelcekti. Ben de yemek yetistirmeye calisiodum isten gelip. O da isten geldi sporuna gitti. Snra etrafi supurup uyudu. Ben yeyistiremiycem diye strese girdim. Bana mi guvendin misafir cagirirken diye bagirdi ki misafiri beraber cagirmistik. Ben de orucun da etkisiyle sinirlendim bagirdim
Bunun için mi boşanma kararı aldı??Ciddi dememiştir herhalde. Bu tarz kavgalar her evlilikte olabiliyor hemen boşanma ne alaka yani sacmalamis kocanız sebep sadece buysa. Evli değilim ama annem babam arasında bile böyle kavgalar olabiliyor bazen. Bundan dolayı boşanmak ne demek çok saçma geldi bana
Bir şeylerin birikimi galiba. İnşallah demesi de çok ağır ya. Ne desek boş ama böyle de mutlu olamazsınız. Madem bu kadar bezmis evlilikten bırakın boşansin. Kimseye ihtiyacınız yok kendi basiniza yetmeyi bilin. Yildonumu falan bu hayalleri de bırakın bence adamın umrunda bile değilsiniz belli ki. Gerçekçi olun. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Siz evliliğe uygun biri değilsiniz değil sadece karşı daki kişi sizin için doğru kişi değilmiş , demekki birbiriniz için uygun degilmissiniz. Kimse için hayata küsüp kendinize kizmayin kendi kaybetti boşverin. Kimsenin sizi kirmasına uzmesine izin vermeyin benceBosanmak icin sacma belki ama bisilerin tukendigini gosteriyor. Oluyum de kurtuluyum diyorum ins diyor. Ben evlilige uygun bi insan dglim galiba.
Bir şeylerin birikimi galiba. İnşallah demesi de çok ağır ya. Ne desek boş ama böyle de mutlu olamazsınız. Madem bu kadar bezmis evlilikten bırakın boşansin. Kimseye ihtiyacınız yok kendi basiniza yetmeyi bilin. Yildonumu falan bu hayalleri de bırakın bence adamın umrunda bile değilsiniz belli ki. Gerçekçi olun. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Siz evliliğe uygun biri değilsiniz değil sadece karşı daki kişi sizin için doğru kişi değilmiş , demekki birbiriniz için uygun degilmissiniz. Kimse için hayata küsüp kendinize kizmayin kendi kaybetti boşverin. Kimsenin sizi kirmasına uzmesine izin vermeyin bence
her kavganızda ağzına boşanma lafını alan bir insanla siz devam etmek istiyor musunuz ? bu sorunları çözmek yerine iyice yüz göz olmak aradaki saygıyı yitirmek çok yanlış.
Kavga soyle cikti. Iftara misafir gelcekti. Ben de yemek yetistirmeye calisiodum isten gelip. O da isten geldi sporuna gitti. Snra etrafi supurup uyudu. Ben yeyistiremiycem diye strese girdim. Bana mi guvendin misafir cagirirken diye bagirdi ki misafiri beraber cagirmistik. Ben de orucun da etkisiyle sinirlendim bagirdim
Malesef karşıdaki kişi sizi istemiyorsa emek de vermiş olsanız asla mutlu olamazsınız. İstemeyen biri mutlaka bir gün gider. Ondan uzatmak size de acı verir. Karşıdaki kişi size çekemiyorum seni inşallah ölürsün gibi şeyler derken ne kadar mutlu olabilirsiniz. Oturup eşinizle konuşun bence bu duruma üzüldüğünuzu düzeltmek istediginizi söyleyin. Eşinizi en iyi siz bilirsiniz hala sizi sevdiğini düşünüyor ve düzeltmeye umudunuz varsa tabiki vazgecmeyin ama karşıdaki istemiyorsa da yapacak bir şey yok. Vazgeçip yolumuza bakmak en doğrusu. eşinizi bilen sizsiniz ona göre karar verinBen ondan daha cok kendi ayaklari ustunde duran biriyim. Bosansam da kendi ayaklarim ustunde gayet ii dururum o da bunun farkinda. Ama bu gunlere gelebilmek icin cok emek werdim. Bu iliski icin ikimiz icin. Bosanmak tum emeklerimi hice saymak gibi gelio. Bi yandan da belki daha mutlu oluruz dogrusu budur diyorum. Ama belki. Ya daha mutsuz olursam
Haklisiniz ama sadece o dgl ben de kavga ettimizde bosanma lafini aliyorum. Kesinlikle kendimi hakli buluyorum. Bi yandan da ozelestiri yapmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?