Evlilik yildonumu ve bosanmak

daldandala

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2016
816
1.235
113
Yarin birinci evlilik yildonumumuz ve iki gun once bosanmak istedini soyledi malum sahis. Benle artik ayni sofraya bile oturmak istemiyomus. Beni cekemiycekmis. Iki gundur konusmuyoruz ve yarin da yildonumumuz. Ozel gunlere cok onem weririm ki bunu da bilio. Hayaller hayatlar iste. Kirik kalpler duraginda inecek war

Birdenbire mi alınmış bir karar bu
Çok mu şaşırdınız hazırlıksız mı yakalandınız pek anlayamadım

Hep böyle kısa ve net misinizdir? :)

Dırdır da yok neyi çekememiş bu adam anlamadım.

Hadi benim cidden çenem var.
Çekemiycem dediğinde hakveriyorum

Genellikle netim ama net olarak neyi isteyip istemedimi soyledikten snra tekrar istemedim seyler yapilirsa bi yere kadar sabrefip susarim. Patladim mi da tam patlarim

Niye boşanma kararı aldı ki?

Kavga soyle cikti. Iftara misafir gelcekti. Ben de yemek yetistirmeye calisiodum isten gelip. O da isten geldi sporuna gitti. Snra etrafi supurup uyudu. Ben yeyistiremiycem diye strese girdim. Bana mi guvendin misafir cagirirken diye bagirdi ki misafiri beraber cagirmistik. Ben de orucun da etkisiyle sinirlendim bagirdim

Bunun için mi boşanma kararı aldı??Ciddi dememiştir herhalde. Bu tarz kavgalar her evlilikte olabiliyor hemen boşanma ne alaka yani sacmalamis kocanız sebep sadece buysa. Evli değilim ama annem babam arasında bile böyle kavgalar olabiliyor bazen. Bundan dolayı boşanmak ne demek çok saçma geldi bana

Bosanmak icin sacma belki ama bisilerin tukendigini gosteriyor. Oluyum de kurtuluyum diyorum ins diyor. Ben evlilige uygun bi insan dglim galiba.

Konunuzu ilk okuyunca başka bir kadın var diye aniden boşanmak istediğini düşünmüştüm ama sonraki mesajlarınızı görünce geçimsizlik olduğu çıktı. Bunun için ne yapmayı düşünüyorsunuz evlilik terapisti veya psikoloğa gitmeyi düşünüyorsunuzdur umarım.

Bosanmak icin sacma belki ama bisilerin tukendigini gosteriyor. Oluyum de kurtuluyum diyorum ins diyor. Ben evlilige uygun bi insan dglim galiba.
Bir şeylerin birikimi galiba. İnşallah demesi de çok ağır ya. Ne desek boş ama böyle de mutlu olamazsınız. Madem bu kadar bezmis evlilikten bırakın boşansin. Kimseye ihtiyacınız yok kendi basiniza yetmeyi bilin. Yildonumu falan bu hayalleri de bırakın bence adamın umrunda bile değilsiniz belli ki. Gerçekçi olun. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Siz evliliğe uygun biri değilsiniz değil sadece karşı daki kişi sizin için doğru kişi değilmiş , demekki birbiriniz için uygun degilmissiniz. Kimse için hayata küsüp kendinize kizmayin kendi kaybetti boşverin. Kimsenin sizi kirmasına uzmesine izin vermeyin bence

Ha duzeltebileceginizi dusunuyorsaniz terapist falan faydalı olur deneyebilirsiniz ama bunu eşinizin de istemesi lazım. Tek taraflı çaba bir yerden sonra yıpratıcı olur

her kavganızda ağzına boşanma lafını alan bir insanla siz devam etmek istiyor musunuz ? bu sorunları çözmek yerine iyice yüz göz olmak aradaki saygıyı yitirmek çok yanlış.

Ben ondan daha cok kendi ayaklari ustunde duran biriyim. Bosansam da kendi ayaklarim ustunde gayet ii dururum o da bunun farkinda. Ama bu gunlere gelebilmek icin cok emek werdim. Bu iliski icin ikimiz icin. Bosanmak tum emeklerimi hice saymak gibi gelio. Bi yandan da belki daha mutlu oluruz dogrusu budur diyorum. Ama belki. Ya daha mutsuz olursam

her kavganızda ağzına boşanma lafını alan bir insanla siz devam etmek istiyor musunuz ? bu sorunları çözmek yerine iyice yüz göz olmak aradaki saygıyı yitirmek çok yanlış.

Haklisiniz ama sadece o dgl ben de kavga ettimizde bosanma lafini aliyorum. Kesinlikle kendimi hakli buluyorum. Bi yandan da ozelestiri yapmaya calisiyorum

Bundan boşanılır mı yahu

Boşanmak bu kadar kolay mı
Lütfen oturun adam akıllı konuşun böyle saçmasapan gerekçelerle karı koca boşanmaz

Malesef karşıdaki kişi sizi istemiyorsa emek de vermiş olsanız asla mutlu olamazsınız. İstemeyen biri mutlaka bir gün gider. Ondan uzatmak size de acı verir. Karşıdaki kişi size çekemiyorum seni inşallah ölürsün gibi şeyler derken ne kadar mutlu olabilirsiniz. Oturup eşinizle konuşun bence bu duruma üzüldüğünuzu düzeltmek istediginizi söyleyin. Eşinizi en iyi siz bilirsiniz hala sizi sevdiğini düşünüyor ve düzeltmeye umudunuz varsa tabiki vazgecmeyin ama karşıdaki istemiyorsa da yapacak bir şey yok. Vazgeçip yolumuza bakmak en doğrusu. eşinizi bilen sizsiniz ona göre karar verin

Benim de çok emek verdiğim uzun süreli ilişkim bitti. Karşı taraf artık istemediğini beni sevmediğini söyledi çok ısrar ettim düzeltmek için cabaladim. Ama gitmek isteyen adam zaten illaki gidiyor. Sonuçta beni gerçekten istemediğini fark ettim. Karşıdaki istemiyorsa zorlamak sadece bizi yoruyor ve uzuyor. O kadar üzüldüm ve hala düşündükçe uzuluyorum da ama istemeyen sevmeyen biriyle de zaten mutlu olamazdım. Demekki hayırlısı buymuş diyorum. Tabiki evlilik daha önemli bir şey hemen bosanilmasi taraftarı değilim. Ama eşinizden bir istek goremiyorsaniz gerçekten sevilmediginizi hissediyorsaniz uzatmak sadece sizi uzer. Bunu da belirlemek size düşüyor eşinizi bilen sizsiniz. Eğer düzeltmeye çabası varsa inşallah düzeltir mutlu olursunuz

Haklisiniz ama sadece o dgl ben de kavga ettimizde bosanma lafini aliyorum. Kesinlikle kendimi hakli buluyorum. Bi yandan da ozelestiri yapmaya calisiyorum

boşanmak ciddi bir konu. Bence siz saygınızı yitirmişsiniz. Terapiste gözükmeniz lazım çift olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…