- 11 Ağustos 2017
- 207
- 150
- 23
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
??mesela nasilHatirlatici kücuk mesajlar atın .Gizemli olsun .![]()
Hatirlardi ya hic bisey yapmasa bile ogun kesin bi cicekle gelirdi eveHerzaman hatirlarmiydi ?
neden sadece erkekler hatırlayıp sürpriz yapmak zorunda ki?
Dünyanın sonu mu bacım sen yap bi sürpriz![]()
Yeter tabi ne olacak romantik bi akşam yemeği evde hazırlayın mum da yakın oh missss evdeki huzur hiçbir şeye benzemiyorBebisimiz olmasa baska suprizlerde hazirlayabilirdim ama iste disari cikamiyrm ki himm evde akliniza gelen biseyler varmi yapsam bi masa kurcam.yeter mi ki mum da yakiyim![]()
şimdi hevesinizi kırmak istemem de dışarı planı varsa bunu size bu saate kadar söylemeliydi
yani yemek yapacaksınız o da gelecek hadi dışarı çıkalım diyecek cıks
yemeği yapmadan haber versin ki dışarı çıkmanın anlamı olsun
bence siz hazırlığınızı yapın dışarı çıkmak isterseniz de tatlı yemeğe çıkarsınız
nice güzel senelere
Benim eşim sağ olsun hatırlar gelecek yıl unutsanda sorun değil ama tabi hatırlaması insanı mutlu ediyo. Ben eşimden hatırlaması dışında bişey beklemiyorum bu tip gün kutlamalarının da her zaman erkek tarafından yapılmasını beklemem madem ben hatırlıyorum dışarda ben de bi yer ayarlayabilirim ya da evde his bı masa romantik bi ortam hazırlayabilirim , sevdiği bir hediye alabilirim veya yapabilirim .... O günü hem ona hem kendime özel hissettirecek şeyler yaparım .bugün evlilik yildònumumuz ve saat 5 gibi eve gelir esim hala hatirladigina dair bisey gormedim aşiri sorun eden bir kadin degilim ama ozel gunler evlilige heyecan katiyor diye dusunuyorum bende o plan yapar belki disari cikariz diye dusunuyrm ama hatirlamazsa oylece kalikalicam bi yemek hazirliyim mi sizce masa hazir olsun mu o geldiginde ne yapayim cok kararsizim hediye olayina gekirsek o hiccc sorun degil benim icin esim icinde oyle ... Sadece hatirlamasi belki bi disari cikmamis yemeege gitmemiz hoş olur insallah hatirlar hatirlamazsa sanirim uzulucem
![]()