- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Nefretediyorumherseyden
Benim hediyem hazir gibi :) hamileym ve bebegmz inat etmeyp cinsiyetini gosterirse bunu suprz olarak kullanicm :) hediyeye bende onem vermedgm icin cok anlamiorm hos suprizde de tam bir odunum ben ya :) belki bu yuzden de esimden bekliorm :))Bence onlardan biseyler beklemek.bizim hakkimiz ama hep hep onlardan beklemek yanlis simdi yeni ev aldik birc harc is guc dusunmekden unutmus olabilir bu yil ben bisiler yapiyim.ama keske onceden acsaydim bu konuyu da belki hediye fikirleri alirdim ya hediye konusunda cok zorlaniyrm
bugün evlilik yildònumumuz ve saat 5 gibi eve gelir esim hala hatirladigina dair bisey gormedim aşiri sorun eden bir kadin degilim ama ozel gunler evlilige heyecan katiyor diye dusunuyorum bende o plan yapar belki disari cikariz diye dusunuyrm ama hatirlamazsa oylece kalikalicam bi yemek hazirliyim mi sizce masa hazir olsun mu o geldiginde ne yapayim cok kararsizim hediye olayina gekirsek o hiccc sorun degil benim icin esim icinde oyle ... Sadece hatirlamasi belki bi disari cikmamis yemeege gitmemiz hoş olur insallah hatirlar hatirlamazsa sanirim uzulucem