- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Martilikiz07
-
Arkadaslarla eglenme olmayacak ıste onlar bıze gelıcek eşlı cocuklu vs erkekler ıcıcek bende hızmet edıcem ertesı funde temızlık yapıcam bu yuzden uzuluyorumÜç gün önce düğünde kutladık evlilik yıldönümümüzü, üç çift pasta kestik. Çok eğlendik. Telafisini de başbaşa yaparız hafta sonu muhtemelen.
Siz de cumartesi arkadaşlarınızla eğlenir onlara da söylersiniz kutlama yapılacağını güzel olur. Pazar da başbaşa takılırsınız, daha az içersiniz. Çözümü olan şeyler için birbirinizi üzmeyin.
Demek istediğim pazar günüde kutlayabilirsiniz.Başbaşa kalıp istediğiniz gibi içip vs geceyi geçirmek istiyorsunuz haklısınız ama geleceklerse de evlilik yıldönümümüz deyip geri çevirirseniz tuhaf karşılayabilirler,eşinizde aynı şekildeCumbur cemaat hızmet edıp yıldonumu kutlamak ıstemıyorum esımle basbasa olmak ıstıyorum
Arkadaslarla eglenme olmayacak ıste onlar bıze gelıcek eşlı cocuklu vs erkekler ıcıcek bende hızmet edıcem ertesı funde temızlık yapıcam bu yuzden uzuluyorum
İyi de belli ki bu misafirliği istemiyorsun,haklı olarak çok yorulup bunalıyorsundur.Arkadaslarla eglenme olmayacak ıste onlar bıze gelıcek eşlı cocuklu vs erkekler ıcıcek bende hızmet edıcem ertesı funde temızlık yapıcam bu yuzden uzuluyorum
Evet aynen onlar bırlıktw olmak ısteyecekler ama ben hıc ıstemıyorumDemek istediğim pazar günüde kutlayabilirsiniz.Başbaşa kalıp istediğiniz gibi içip vs geceyi geçirmek istiyorsunuz haklısınız ama geleceklerse de evlilik yıldönümümüz deyip geri çevirirseniz tuhaf karşılayabilirler,eşinizde aynı şekilde
Eşlerı kımıldamıyor malesef herkes ıcıcek bende dahıl ama ben evıme gelen ınsana ıs yaptırmıyorum zaren yapmıyorlar bısey en ozek gunumde kalabalık bır sekılde ıckı ortamı yapmak ıstemıyorumErkekler içince kadınlar içemiyor mu? Hep birlikte oturur içersiniz, eğlenirsiniz, çoluk çocukla. Diğer hatunlar da bi işin ucundan tutar olur biter. İnsanlara kendinizi ifade ederseniz yardım ederler. Ya da bu organizasyonu dışarda yapmayı teklif edin.
Aynen asıl dert bu aslında...en ozel gunumde bunları yapacak olmam dısarı mumkun degıl olmaz mutlaka bıze gelırler kocama soledıgımde ayda yıkda bır gelıyolar tabıkı gelecekler vs dıcek o pazar funu belkı yatabılır ama ben oturup ev temızlıycem pazartesıde ıse gıdıcemİyi de belli ki bu misafirliği istemiyorsun,haklı olarak çok yorulup bunalıyorsundur.
Mecbur değilsin ki.
Alkolmüş,eğleceymiş,kuzenmiş çok mu şart yani?
Ben olsam kocama söylerim "kaldıramam ben bu kadar yorgunluğu" diye.
Düğün sonrası dışarıda eğlensinler, neden sen evde, sürekli hizmet edesin ki?
Cumartesı dugun olması sorun degıl dugun sonrası herkesın bıze gelmesı evde alkol ortamı olması..bende dıyorumkı yıl donumumde bunu yapmak ıstemıyorum esıme dedıfımde yanlıs anlayacakAbartma istersen pazar gunubiseyler yapin hersey senin istedigin gibi olmak zorunda degil zaten cumaryesi dugun varmis mantikli olan pazar yapmak dunyanin sonu degil
Şimdi yılda bir geliyorlarsa haklı.Aynen asıl dert bu aslında...en ozel gunumde bunları yapacak olmam dısarı mumkun degıl olmaz mutlaka bıze gelırler kocama soledıgımde ayda yıkda bır gelıyolar tabıkı gelecekler vs dıcek o pazar funu belkı yatabılır ama ben oturup ev temızlıycem pazartesıde ıse gıdıcem
Eşlerı kımıldamıyor malesef herkes ıcıcek bende dahıl ama ben evıme gelen ınsana ıs yaptırmıyorum zaren yapmıyorlar bısey en ozek gunumde kalabalık bır sekılde ıckı ortamı yapmak ıstemıyorum
Yılda bırdegıl en az 2aysa bır gorusuyoruzŞimdi yılda bir geliyorlarsa haklı.
Her ay geliyorlarsa sen haklısın.
Evet benım mutluluum onemlı degıl yeterkı onların ıckı ortamlaeı bozulmasın benı sınır eden sey bu..benım ılk evlılık yıl donumumde esımle basbasa olmak hakkım degıl mı lutfen benım açımdan bakınEh o da senin problemin. Eve gelen misafire iş yaptırmam dersen doğal olarak yorulursun. Benim evime gelen her misafir bi işin ucundan tutar. Bizim yemekli içkili toplantılarımız hemen hemen her hafta olur üstelik. Eve dönemeyecek kadar içenler de kalır. Geçen hafta ben evde yokken bile gelmişler, hatunlar halletmiş her şeyi. Evinize mutfağınıza benim özel alanım, kalem muamelesi yapmanıza gerek yok bence.
Ayda yılda bir gelen bir de arkadaş da değil kuzen olan insanları istemediğinizi söylerseniz eşinizin üzülmesi, kırılması muhtemel. Evlilik yıldönümü telafi edilebilir ama kuzenler tekrar çağırılamaz. Biraz anlayış, biraz hoşgörü.
O zaman eşine söylersin,çok yorulduğunu,artık hizmet etmek istemediğini vs.Yılda bırdegıl en az 2aysa bır gorusuyoruz
Nırmal zamanda olsa seveseve yaparım yorulsam bıle eşin mutlu olsun dıe cok guzel agırlarım ellerıne ıs surdurmwm ama ogun benım ozel gunum bu nedenle moralım bozuluyorO zaman eşine söylersin,çok yorulduğunu,artık hizmet etmek istemediğini vs.
Adam da sana kıymet verip kuzenlerle mesafe koyacak.
Hiç sevmediğim iştir suistimal.
Yensin,içilsin,eğlenilsin ama ayaklarını uzatıp otursunlar. Olmaz öyle iş.
Burada iş eşinde bitiyor arkadaşım.Nırmal zamanda olsa seveseve yaparım yorulsam bıle eşin mutlu olsun dıe cok guzel agırlarım ellerıne ıs surdurmwm ama ogun benım ozel gunum bu nedenle moralım bozuluyor
Evet benım mutluluum onemlı degıl yeterkı onların ıckı ortamlaeı bozulmasın benı sınır eden sey bu..benım ılk evlılık yıl donumumde esımle basbasa olmak hakkım degıl mı lutfen benım açımdan bakın((
Evet cok haklısınız keske bende bole dusunebılsem..pazar gunu kutlamak cok zor olucak cunku temılzıgı ısı gucu yapıcam cumartesı yatılı mısafırım oldugu ıcın cok takıyorum kafama bu tarz seylerı..ve hep bu nedenlerden dolayı tartısıyoruzValla senin açından bakıyorum, senin yerine koyuyorum kendimi ne yapardım diye soruyorum, pazar günü kutlardım evlilik yıldönümümü. Çünkü hem zaten asıl gün pazar hem de eve kimse gelmeyecek olsa bile düğüne git orda takıl düğünden çık evlilik yıldönümü kutla gibi sıkışıklık istemezdim. Ki biz rahat olalım, dilediğimiz gibi yiyip içelim, eve dönme derdi olmasın diye her evlilik yıldönümünü otelde geçiririz. Bu yıl düğüne denk geldi, eh napalım dedik gittik düğünde eğlendik. Her ayrıntıyı bu kadar dert edip kendimizi üzersek ömür geçmez ki.
Temizliğe,misafire niye eşin yardım etmiyor arkadaşım?Evet cok haklısınız keske bende bole dusunebılsem..pazar gunu kutlamak cok zor olucak cunku temılzıgı ısı gucu yapıcam cumartesı yatılı mısafırım oldugu ıcın cok takıyorum kafama bu tarz seylerı..ve hep bu nedenlerden dolayı tartısıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?