EVLİLİK YILDÖNÜMÜ..

Ya keske sızın gıbı dusunebılswm bende ben cok sıkıldım sanırım bu ortamlardan he hafta kuzenleı vs olmasada bırılerıyle hep bu sekılde ortamlar oluyor esımle basbasa hıcbısey yapamıyorum sanırım alt yapıda ondan bole dusunuyorum

Aynen konuşun böyle açık açık neden çekiniyorsunuz ki? Ben gevşek gevşek doğum günüm de geliyor haa napcan bana diyorum eşime. Azıcık rahat olun.Evlilik yıldönümümüz haftaya ay çok heyecanlı ne planladın? Diyin pat diye. Güzel bi organizasyon bekliyorum senden bi de Cumartesi olursa mutlu olurum deyin, o düşünsün.

Ya harıkasınız siz:)

Belliki özel günlere fazlaca anlam yüklüyorsunuz
O zaman asıl günü olan pazar günü kutlamanız lazım
Zil zurna sarhos olmadan iki kadeh bişey içerekte gayet keyifli bi yemek gecirebilirsiniz

Belliki özel günlere fazlaca anlam yüklüyorsunuz
O zaman asıl günü olan pazar günü kutlamanız lazım
Zil zurna sarhos olmadan iki kadeh bişey içerekte gayet keyifli bi yemek gecirebilirsiniz
Ondan daha çok ozel gunumde mısafır agırlamak ıstemıyorum

Neden başbaşa olamıyorsunuz? Her haftasonunu rakı masalarında mı geçiriyor eşiniz? Ya da siz başka bir plan yaptığınızda illa arkadaşlarıyla mı olmak istiyor?

Ondan daha çok ozel gunumde mısafır agırlamak ıstemıyorum
Özel gününüz pazar günü cumartesi değil ki
Ha cumartesiden pazar gününe kalmaya devam ederler diyorsan o zaman o arkadaslarıda üzmeden pazar günü işiniz oldugunu belirterek red edicek bi bahane uydurmanız lazım
Herkes evlilik yıldönümü gününe bu kadar anlam yüklemeyebilir yanlıs anlayabilir

Neden başbaşa olamıyorsunuz? Her haftasonunu rakı masalarında mı geçiriyor eşiniz? Ya da siz başka bir plan yaptığınızda illa arkadaşlarıyla mı olmak istiyor?
Her hafta aıle akraba vs ıckı ortamı oluyor heo yanyanayız ama hep bu ortamlar var

Yok sabah kahvaltı yapıp gıderler pazar

Her hafta aıle akraba vs ıckı ortamı oluyor heo yanyanayız ama hep bu ortamlar var
Eşiniz balkan göçmeni mi?
Siz plan yapıp söyleyin eşinize. Sinema bileti aldım deyin mesela onların toplanacaklarını tahmin ettiğiniz bir akşam. Öbüründe başınız ağrısın. Ayda 2ye 1e düşürün

Yok degıl:)umarım bunun sonunda ben mutlu olurum

Çok tesekkur edıyorum yorumunuz için..benım ıcın ılk sene oldugu ıcın cok anlam yukledım ve ozel gunlere gercekten cok onem verıyorum

Özel günler güzeldir ama aşırı da anlam yüklememek gerekli bence. Mesela, siz de haftaya cumartesi için bir şey ayarlayın yıl dönümünüz için. Biraz esnek olun...

Ben olsam eger dugunu olan kisi cok yakinim degilse gitmezdim ve esimle birlikte yildonumumuz icin ozel bir yemek vs dusunurdum. Ama dugunu olan kisi bizim dugunumuze geldiyse biz de onlara giderdik mecburen ve nezaketen.

Ben olsam eger dugunu olan kisi cok yakinim degilse gitmezdim ve esimle birlikte yildonumumuz icin ozel bir yemek vs dusunurdum. Ama dugunu olan kisi bizim dugunumuze geldiyse biz de onlara giderdik mecburen ve nezaketen.
Muhtemelen gelmıslerdır onu tam hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…