- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Martilikiz07
Sen her sekılde uyumlu ol dıyorsunuz yanı:)ama ınsan kendısını 2.plana atılmıs gıbı hıssedıyor hep benım oncelıklerım ınsanlar yuzunden degısıyorCuma akşamı yapın ne yapacaksanız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen her sekılde uyumlu ol dıyorsunuz yanı:)ama ınsan kendısını 2.plana atılmıs gıbı hıssedıyor hep benım oncelıklerım ınsanlar yuzunden degısıyorCuma akşamı yapın ne yapacaksanız.
Düğün ertelenemez .Gelene gelme denmezSen her sekılde uyumlu ol dıyorsunuz yanı:)ama ınsan kendısını 2.plana atılmıs gıbı hıssedıyor hep benım oncelıklerım ınsanlar yuzunden degısıyor
Dugune gıtmeyelım demıyorum dugune gıdelım ama sonrasında esımle basbasa olayım ıstıyorumDüğün ertelenemez .Gelene gelme denmezDüğüne gitmemek olmaz bence .
En olmadı onu yapacagım ama yıne ıdare eden ,anlayıs gosteren ben oluyorum yeterkı o akrabalarıyla keyıf yapsın dıe ozel gunumu ertwlıyorum bunu yasamak benı uzuyor
Aslında şu cümlenize bakarak yazdım. Normal bir zamanda olsa seve seve kabul edeceğiniz bir durum demek ki. Özel günlere o kadar çok önem veriyordum ki önceden sonra baktım çok anlam yüklüyoruz. Ve bu bizi o bir günlük özeli istediğimiz gibi yaşamadığımız zaman üst düzey bir hayal kırıklığına sürüklüyor. Sağlıklı mutlu huzurlu ve eşimizle birlikte Olduğumuz sürece bir güne bağlamak anlamsız tabii özel bir gün ama benim mutluluğum mu kuzenleri mi gibi bir ayrıma düşmeyin. Normal zamanda eşinizle aranız nasıl mesela sizin mutluluğunuz için elinden geleni yapar mı eğer cevabınız evet ise kuzenleriyle geçireceği geceye olumlu bakmanız size çok şey kaybettirmez hatta kazandırır. Telafi etmek adına 3 kere 5 kere yıl dönümü kutlama bahaneniz olureşim ve ben cok sevıldıgımız ıcın yaslardq genc oldugu ıcın mutlaka toplanılır
Guzel yorumunuz ıcın cok tesekkur ederım,3aydır hesapladım her haftasonu bu sekılde ortamlarımız oldu esımle basbasa hıc kalamadım,sureklı bırlıkte oturmak yemek yemek alkol almak bıyere gıderken bırlıkte gıtmek gıbı,her hafta basında yıne beklıyorum bu haftasonu ne cıkacak dıe ben bu sekılde oldugu m zaman esım cok mutlu ama ben ısyan edınce dırek kavga edıyoruz ve huzursuz gecıyor onun dısında esım genel olarak benı mutlu eder(ben ıdarecı oldugum ıcın)dedıımı ıkıletmez vs tek tartıstımız seyler bu tarz seylerAslında şu cümlenize bakarak yazdım. Normal bir zamanda olsa seve seve kabul edeceğiniz bir durum demek ki. Özel günlere o kadar çok önem veriyordum ki önceden sonra baktım çok anlam yüklüyoruz. Ve bu bizi o bir günlük özeli istediğimiz gibi yaşamadığımız zaman üst düzey bir hayal kırıklığına sürüklüyor. Sağlıklı mutlu huzurlu ve eşimizle birlikte Olduğumuz sürece bir güne bağlamak anlamsız tabii özel bir gün ama benim mutluluğum mu kuzenleri mi gibi bir ayrıma düşmeyin. Normal zamanda eşinizle aranız nasıl mesela sizin mutluluğunuz için elinden geleni yapar mı eğer cevabınız evet ise kuzenleriyle geçireceği geceye olumlu bakmanız size çok şey kaybettirmez hatta kazandırır. Telafi etmek adına 3 kere 5 kere yıl dönümü kutlama bahaneniz olur40 gün 40 gece düğün misali evlilik yıl dönümü değil de haftası ilan edin her güne bir plan yapın kimi alkollü olur kimi eğlenceli kimi romantik kimi yemekli
![]()
BEnı okadar ıyı anlamıssınız kı aynen ole ben her zaman ısım bıle olsa hep uyumlu olup cok guzel agırladım her dedıklerınde gıttım vs aynen dedıgınız gıbı yapacagım ama dısarı mı olur planımız ev mı olur onu bılmıyorum cunku tatılden donecegımız ıcın evde olabılır ev olursa ıptal olma olasılıgıda yuksek bu durumda naparım bılemıyorumEşinizin kuzenlerinin geleceğinden haberi yoksa tatildeyken cumartesi yapalım diye konuşun, sonradan kuzenleri söylese bile bizim planımız vardı dersiniz. Hatta erkenden yemek için falan rezervasyon yaptırın iptal edemeyeceğiniz bir şey olsun yani. O zaman kuzenlerine söyler, iptal edelim derse size sizde surat asabilirsiniz en azından.
Ben sizi haklı buldum, insan her zaman misafir ağırlamak zorunda değil. Üstelik özel gün olduğu için istemiyorsunuz, misafir sevmeseniz normal zamanda da kaçardınız ama hep ağırlamışsınız.
Evlilik yıldönümünde içmek şartmı? C. Tesi düğüne gidin arkadaşlarla, akrabalarla için, gezin, işte nasıl olacaksa öyle. Pazar günü hoş bir yemekle evlilik yıldönümü kutlayın.Merhaba Sevgılı Arkadaşlarım
Eşimle bu ay ıcerısınde evlılık yıldonumuz ve 1.senemız dolucak bu nedenle benım ıcın cok onemlı,gün olarak pazar gunune denk geldıgı ıcın ben cumartesı gunu bıseyler yaparız dıe dusunuyordum cunku ıkımızde alkol alıyoruz pazar gunu ertesı gun iş oldugu ıcın cumartesı akşamından bır yemege cıkarız die dusunmustum fakat aynı gun bır yakınlarının düğünü var uzaktan akraba ve bu dugun ıcın eşimin akrabaları sehır dısından gelıyor ama dugun ıcın degıl kuzenlerı fln eşimle dugunw bıkac saat katılıp sonra evımızde yemelı ıcmelı ortam yapacakları ıcın(herseferınde cunku bu sekılde ortamlar oluyor)henuz bunun bahsı dahı gecmedı gelıp bıze geleceklerı vs ama eşim ve ben cok sevıldıgımız ıcın yaslardq genc oldugu ıcın mutlaka toplanılır fakat benım evlılık yıl donumum ve dugun var napıcam bılmıyorum pazar gunu yapmak ta ıstemıyorum esımle bu nedenden dolayı terstw dusmek ıstemıyorum lutfwn bana yardımcı olun esıme bunu nasıl anlatabılırım??cunku kendısıne dedıgımde yıldonumu zaten pazar dıcek ama asla ben pazar gunu bısey yapmak ıstemıyorum
Siz onlarla takılmak istemiyorsunuz yıldönümü bahane gibi geldi.Dugune gıtmeyelım demıyorum dugune gıdelım ama sonrasında esımle basbasa olayım ıstıyorum
Muhtemelen dıger zamanlarda vakıt gecırebılıyorsunuz ama bızım her haftasonumuz doluYemeğe gitmeniz şart gibi anlatmışsınız. Bu sene arkadaş ortamında kutlayın seneye başbaşa olursunuz.
Ki pazar akşamı gitseniz de sızana kadar mı içeceksiniz? Tadında bırakır kalkarsınız..
6.yılımızda ilk defa bu sene dışarıda yemek yedik. O da hazır çocuğa bakacak birileri varken değişiklik olsun diye.
Öncesinde gitmemek hiç de koymadı. Mis gibi evimizde oturduyduk. Kutlanmayınca da 2.seneye giriliyor sonuçta.
Ne oldu? Eve geldik hafif çakırkeyif çocukla kovalamaca oynadık..![]()
Ogun ıstemıyorum evetSiz onlarla takılmak istemiyorsunuz yıldönümü bahane gibi geldi.
Takılmayın o zaman. Evlilik yıldönümü ile ilgisi yok konunun. Eşiniz istiyorsa ona uyun derim. Anladığım onun çevresi çünküOgun ıstemıyorum evet
EVEt onun cevresı ole bısey yapabılmem ımkansızTakılmayın o zaman. Evlilik yıldönümü ile ilgisi yok konunun. Eşiniz istiyorsa ona uyun derim. Anladığım onun çevresi çünkü
Karar sizin.
Bence evde yapmayın, evde olursa eşiniz kuzenlerine tamam gelin deyip size de Pazar kutlarız diyebilir. Ama uygun fiyatlı bir restoranda yemek yiyip eve geçip alkol alabilirsiniz. Bu sonra kutla ne olacak diyen arkadaşlar büyük ihtimalle her an istediklerinde kocalarıyla vakit geçirebilenler galiba, yada eşinin kuzenlerinden akrabalarından bıkacak kadar ağırlamamış olanlar. Biz sevgiliyken o kadar başbaşa takılma isteyip alttan alıp arkadaşlarıyla toplu takıldım ki bezdim, şimdi evliyiz ama bir arkadaşı dahil olcak olsa plana direk huysuzlanmaya başlıyorum istemiyorum, çünkü bu konuda bütün kredim bitmiş insanlara. O yüzden sizi iyi anlıyorum, bence iptal edemeyeceği bir plan yaparak kuzenlerine planımız var demesine zemin hazırlayın. Bu konuda çoğu kisi anlamaz, herkes özel günlere bu kadar anlam yükleme yada bir iki gün sonra kutla ne olacak der geçer, insan sürekli başkalarına uymak istemiyor.BEnı okadar ıyı anlamıssınız kı aynen ole ben her zaman ısım bıle olsa hep uyumlu olup cok guzel agırladım her dedıklerınde gıttım vs aynen dedıgınız gıbı yapacagım ama dısarı mı olur planımız ev mı olur onu bılmıyorum cunku tatılden donecegımız ıcın evde olabılır ev olursa ıptal olma olasılıgıda yuksek bu durumda naparım bılemıyorum
Tam olarak duygularımın tercumanı olmussunuz cok tesekkur ederımBence evde yapmayın, evde olursa eşiniz kuzenlerine tamam gelin deyip size de Pazar kutlarız diyebilir. Ama uygun fiyatlı bir restoranda yemek yiyip eve geçip alkol alabilirsiniz. Bu sonra kutla ne olacak diyen arkadaşlar büyük ihtimalle her an istediklerinde kocalarıyla vakit geçirebilenler galiba, yada eşinin kuzenlerinden akrabalarından bıkacak kadar ağırlamamış olanlar. Biz sevgiliyken o kadar başbaşa takılma isteyip alttan alıp arkadaşlarıyla toplu takıldım ki bezdim, şimdi evliyiz ama bir arkadaşı dahil olcak olsa plana direk huysuzlanmaya başlıyorum istemiyorum, çünkü bu konuda bütün kredim bitmiş insanlara. O yüzden sizi iyi anlıyorum, bence iptal edemeyeceği bir plan yaparak kuzenlerine planımız var demesine zemin hazırlayın. Bu konuda çoğu kisi anlamaz, herkes özel günlere bu kadar anlam yükleme yada bir iki gün sonra kutla ne olacak der geçer, insan sürekli başkalarına uymak istemiyor.
Bu ozel günlere bu kadar anlam yüklenmesine şaşırıyorum. Siz eşiniz ile ters düşerseniz o gittiğiniz yemekte burnunuzdan gelecek. Zaten yıl dönümü pazarken cumartesi kutlayacakmışsınız. Yani gününde değil. Ee cuma kutlayın gitsin o zaman.
yanı tatıke cıktıgımızda evlılık yıl donumunu cumartesı fln yapalım demeyım mı(o bılmıyor cumartesı geleceklerını onceden yerını yapmak adına)sormayı dusunuyordumHayır cumartesi eşinin kuzenleri ile olmak isteyeceğini , hatta bu konuda diretirsen tartışabileceğini kendin demişsin zaten ki evlilik yıl dönümünüzde pazar zaten. Bu konuda inatlaşarak eşine istediğini yaptırsan bile eşinle o romantik akşamını geçiremezsin. Zira düğünden eşin kuzenlerini bırakıp seninle yemeğe geldiğinde beklediğin gibi romantik bir akşam yaşatmaz sana emin ol. Birde evlilik yıldönümü ortak bir özel gün yani eşininde bir planı vardır belki. Zaten bence özel olanda eşinin uğraşıp senin için birşeyler yapması olur. Evlilik meşakatli bir yol, böyle şeyler için eşinin kalbini kırma bırak istiyorsa cumartesi kuzenleri ile beraber olun pazar kutlayın. Zorla ikna yolu ile kutlanan bir özel günden kimseye hayır gelmez boşuna ilk evlilik yıl dönümünü çöp edersin.
Evet o yonden bakıncada dogruBu ozel günlere bu kadar anlam yüklenmesine şaşırıyorum. Siz eşiniz ile ters düşerseniz o gittiğiniz yemekte burnunuzdan gelecek. Zaten yıl dönümü pazarken cumartesi kutlayacakmışsınız. Yani gününde değil. Ee cuma kutlayın gitsin o zaman.