Merhaba Sevgılı Arkadaşlarım
Eşimle bu ay ıcerısınde evlılık yıldonumuz ve 1.senemız dolucak bu nedenle benım ıcın cok onemlı,gün olarak pazar gunune denk geldıgı ıcın ben cumartesı gunu bıseyler yaparız dıe dusunuyordum cunku ıkımızde alkol alıyoruz pazar gunu ertesı gun iş oldugu ıcın cumartesı akşamından bır yemege cıkarız die dusunmustum fakat aynı gun bır yakınlarının düğünü var uzaktan akraba ve bu dugun ıcın eşimin akrabaları sehır dısından gelıyor ama dugun ıcın degıl kuzenlerı fln eşimle dugunw bıkac saat katılıp sonra evımızde yemelı ıcmelı ortam yapacakları ıcın(herseferınde cunku bu sekılde ortamlar oluyor)henuz bunun bahsı dahı gecmedı gelıp bıze geleceklerı vs ama eşim ve ben cok sevıldıgımız ıcın yaslardq genc oldugu ıcın mutlaka toplanılır fakat benım evlılık yıl donumum ve dugun var napıcam bılmıyorum pazar gunu yapmak ta ıstemıyorum esımle bu nedenden dolayı terstw dusmek ıstemıyorum lutfwn bana yardımcı olun esıme bunu nasıl anlatabılırım??cunku kendısıne dedıgımde yıldonumu zaten pazar dıcek ama asla ben pazar gunu bısey yapmak ıstemıyorum