EVLİLİK YILDÖNÜMÜ..

Hiç bir özel günü tarihinde kutlayamamış olmanın bir eksikliğini görmedim. Pazar olan yıldonumunuzu 1 gün önde kutlayabilecekseniz, 1 gün erken yerine 6 gün geç kutlamayı da seçebilirsiniz. Hem eşinizin gönlü olur hem sizin.
En olmadı onu yapacagım ama yıne ıdare eden ,anlayıs gosteren ben oluyorum yeterkı o akrabalarıyla keyıf yapsın dıe ozel gunumu ertwlıyorum bunu yasamak benı uzuyor

Merhaba Sevgılı Arkadaşlarım
Eşimle bu ay ıcerısınde evlılık yıldonumuz ve 1.senemız dolucak bu nedenle benım ıcın cok onemlı,gün olarak pazar gunune denk geldıgı ıcın ben cumartesı gunu bıseyler yaparız dıe dusunuyordum cunku ıkımızde alkol alıyoruz pazar gunu ertesı gun iş oldugu ıcın cumartesı akşamından bır yemege cıkarız die dusunmustum fakat aynı gun bır yakınlarının düğünü var uzaktan akraba ve bu dugun ıcın eşimin akrabaları sehır dısından gelıyor ama dugun ıcın degıl kuzenlerı fln eşimle dugunw bıkac saat katılıp sonra evımızde yemelı ıcmelı ortam yapacakları ıcın(herseferınde cunku bu sekılde ortamlar oluyor)henuz bunun bahsı dahı gecmedı gelıp bıze geleceklerı vs ama eşim ve ben cok sevıldıgımız ıcın yaslardq genc oldugu ıcın mutlaka toplanılır fakat benım evlılık yıl donumum ve dugun var napıcam bılmıyorum pazar gunu yapmak ta ıstemıyorum esımle bu nedenden dolayı terstw dusmek ıstemıyorum lutfwn bana yardımcı olun esıme bunu nasıl anlatabılırım??cunku kendısıne dedıgımde yıldonumu zaten pazar dıcek ama asla ben pazar gunu bısey yapmak ıstemıyorum
Valla erkekler bu tip toplantılarda daha çok eğleniyor. Ben olsam ertelemem onun keyfine bakarım bir önceki hafta sonu ya da bir sonraki hafta sonu , uygun olduğunuz bir hafta içi de olur sürpriz yapardım.
Açıkçası biz genelde öyle özel günlerin tarihlerini degistiriyoruz 😊
Yani bazen ben bazen eşim uygun olamıyor o zaman diyoruz x güne kaydiralim bya da hiç olmadık bi gün sürpriz yapıyoruz birbirimize.

Evet benım mutluluum onemlı degıl yeterkı onların ıckı ortamlaeı bozulmasın benı sınır eden sey bu..benım ılk evlılık yıl donumumde esımle basbasa olmak hakkım degıl mı lutfen benım açımdan bakın:KK43:((
İki ayda bir sürede uzun bir süre değilmiş aslında geliyorlarmış sürekli o zaman eşinize deyin iki ayda bir görüşüyoruz zaten kuzenlerine evlilik yıl dönümümüzü kutlucaz dersen anlayışla karşılıcaklarını düşünüyorum dersin.Sizin açınızdan bakmaya başladım :)

Benımle onceden konusmus olacagaı ıcınde esım kuzenlerı gelırsede bızım evlılık yıldonumumuz dıyebılır demese bıle ben derım hatırlamıyomusun ole konusmustuk dıe haftaya tatıle cıkacagız orada soleyım bence bunu ...bu arada eşim kuzenlerının dugune fln gelecegınden haberı yok ogun dugun olacagıdansan haberı yok ben bırınden duydum ..ben onceden dersem belkı o sekılde halledebılırım sanırım bılmıyorum ya:KK43:
Çok yorum yaptım sana :) madem eşinin haberi yok sen eşine şimdiden söyle cumartesi şöyle şöyle yaparız planlar kurun eşinizle,gerçi eşiniz düşkünse onlara geri çevirmez ama neyse

Özel günlere pek anlam yüklemiyorum belki de ondandır ama ben eşinizi haklı buldum. Düğün her yıl olmuyor veya ertelenmiyor. Sizin evlilik yıldönümünüz zaten pazarmış. Bence gereksiz anlam yüklemişsiniz bütün bir ömür berabersiniz zaten aynı planı başka gün de yapabilirsiniz. Üstteki üyenin dediği gibi 1 gün önce kutlamak sorun değilse 6 gün sonra kutlamak da sorun olmamalı. Bu illa sizin idare eden anlayışlı olan taraf olmanızla ilgili değil ki. Hem öyle bile olsanız kötü olan ne var ki bunda? Düğün bu her gün olan bir şey değil illa bir şeyler yapmak istiyorsanız Pazar bomboş bir gün olarak duruyor

Çok yorum yaptım sana :) madem eşinin haberi yok sen eşine şimdiden söyle cumartesi şöyle şöyle yaparız planlar kurun eşinizle,gerçi eşiniz düşkünse onlara geri çevirmez ama neyse
Yorumlarınız ınanın kı benım ıcın cok degerlı haftaya tatıle cıkacagız orada dıyecegım kı haftayada evlılık yıl donumumuz keske tatılde olsaydık dıcem cumartesı yaparız degıl mı aşkım dıcem:)nasıl:))

Özel günlere pek anlam yüklemiyorum belki de ondandır ama ben eşinizi haklı buldum. Düğün her yıl olmuyor veya ertelenmiyor. Sizin evlilik yıldönümünüz zaten pazarmış. Bence gereksiz anlam yüklemişsiniz bütün bir ömür berabersiniz zaten aynı planı başka gün de yapabilirsiniz. Üstteki üyenin dediği gibi 1 gün önce kutlamak sorun değilse 6 gün sonra kutlamak da sorun olmamalı. Bu illa sizin idare eden anlayışlı olan taraf olmanızla ilgili değil ki. Hem öyle bile olsanız kötü olan ne var ki bunda? Düğün bu her gün olan bir şey değil illa bir şeyler yapmak istiyorsanız Pazar bomboş bir gün olarak duruyor
EŞimde hep bole der sizin gibi..bende ona derımkı neden hep bız bosluklarda zaman ayıyoruz bırbırımıze cunku ınanın her haftasonu cuma cumartesı bısey cıkıyor bu dugun dıe dusunmeyın

Yorumlarınız ınanın kı benım ıcın cok degerlı haftaya tatıle cıkacagız orada dıyecegım kı haftayada evlılık yıl donumumuz keske tatılde olsaydık dıcem cumartesı yaparız degıl mı aşkım dıcem:)nasıl:))
Cumartesi istediğini dile getir o günü gönlümüzce geçirelim vs diye ne kadar var ki düğüne eğer yakınsa tarih kzuenler gelcek olsa eşinize söylerdi belki

EŞimde hep bole der sizin gibi..bende ona derımkı neden hep bız bosluklarda zaman ayıyoruz bırbırımıze cunku ınanın her haftasonu cuma cumartesı bısey cıkıyor bu dugun dıe dusunmeyın

Düğün hakkında görüşlerim bunlar. Bazı aileler ne yazık ki öyle. Benim anne tarafım öyle mesela gereksiz kalabalık ve birbirine gereksiz bağlılar hep derim bu ailenin iyi ki kızıyım gelini değilim gelin olsam bin defa boşanmıştım diye. Allah yardımcınız olsun daha yeni evlisiniz zamanla oturtursunuz düzeninizi

Düğün hakkında görüşlerim bunlar. Bazı aileler ne yazık ki öyle. Benim anne tarafım öyle mesela gereksiz kalabalık ve birbirine gereksiz bağlılar hep derim bu ailenin iyi ki kızıyım gelini değilim gelin olsam bin defa boşanmıştım diye. Allah yardımcınız olsun daha yeni evlisiniz zamanla oturtursunuz düzeninizi
INsallah:)

Doğumgünü hariç hiçbir güne önem vermem ve kutlamam.
Sizin sanırım mükemmel ötesi evliliğiniz var ki tek derdiniz bu olmuş.
Abartmıyor musunuz?

Doğumgünü hariç hiçbir güne önem vermem ve kutlamam.
Sizin sanırım mükemmel ötesi evliliğiniz var ki tek derdiniz bu olmuş.
Abartmıyor musunuz?
Sanırım yanlıs anladınız benım sorunum bu degıl ben sureklı ıc ıce oldugum ıcın ozel gunumde basbasa olmak ıstıyorum ınanın yasadıgımı sız yasasanız sızde bole dusunurdunuz

Sanırım yanlıs anladınız benım sorunum bu degıl ben sureklı ıc ıce oldugum ıcın ozel gunumde basbasa olmak ıstıyorum ınanın yasadıgımı sız yasasanız sızde bole dusunurdunuz
Pazar günü kutlamak istemiyorum demişsiniz siz de haklısınız ama durum da ortada.

Cok guzel konusmussunuz ama soyle dusunun ıctıklerınde cok ıcıyorlar ve yatılı mısafır evın toplanması temızlenmesı hepsı bana aıt..esımde alıol alacagı ıcın yorun olucak ben pazar gunu bu ıslerlemı ugrasayım esımın yorgunlugunun gecmesını mı bekleyım?bız her ozel gunumuz pazara denk gelmesıne ragmen cumartesı yaptık o nedenle bu kadar konuyu kafamda kurdum:/

Bu ortamın evde olmasını istememeniz en doğal hakkınız.

Bu defa dışarıda ayarlayalım diyin öyleyse . En azIndan oradan belki vakitlice kalkabilmek imkanınız olur.

Ve belki de eşinizIn de sürprizi vardır size.

Eğer kuzenleriyle planını bozarsanız muhtemelen sizinle yaptığı kutlamadanda keyif almayacak ve belli edecek. O şekilde oluncada anlamı kalmaz zaten. Siz kutlamayı pazara alın.

pazar yorgun olacaksa gündüz evde dinlenirsiniz, pazar akşamı bir yemek yersiniz dışarda, isterseniz birer kadeh bir şey içersiniz. Bunun için sorun çıkarma bence.

Bu ortamın evde olmasını istememeniz en doğal hakkınız.

Bu defa dışarıda ayarlayalım diyin öyleyse . En azIndan oradan belki vakitlice kalkabilmek imkanınız olur.

Ve belki de eşinizIn de sürprizi vardır size.
Olabılır :/

Back
X