• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ..

SIZınle aynı fıkırdeyım sureklı ınsanların mutlulugu ıcın ugrasıyoruz ama bız basbasa kalamıyoruz dıyorum devamlı esıme zaten
Uğraşmayın o zaman kuzum. Bu hayatta en değerli olan ikinizsiniz. 4 yıllık evli, toplam 7 yıllık birlikteliği olan biri olarak söylüyorum ki yaşayacağınız özel anlar kimseden kıymetli değil.

Nasıl yaptınız buju pekı esım kımseye hayır dıyemeyen bırı bende oleyım kendısı oldukcada memnun bu durumdan ama ben hep esımle olmak ıstıyorum
biz de öyleydik hayır diyemiyorduk ve kalabalığı seviyorduk
en son birinin kız atma muhabbeti geçti eşimin ertesi gün anahtar vereceğini öğrendim. çıldırdım annesine babasına ve seninkilere söylerim dedm bu kadar da terbiyesizlik olmaz diye.
birbirimize de vakit ayıramadığımızı fark ettik sonrasında da. çok nadir sevişebiliyorduk veya milletin arkasını toplarken çok yoruluyorduk. eşime topu bana at bana sorsunlar dedim. ben de hayır demeyi öğrendim. başta küsenler oldu ama şu an herkes mutlu 😂
küsenlerle de açık açık konuştum şakayla karışık.

hep beraber kutlayın kalabalık ekılde.pazar günü içmek şartmı bırde

Evet onu kesın yapar suan ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ısın garıp tarafı esım ne kuzenlerının gelecegınden haberı var ne dugunun olacagından haberı var:)
nasıl yani düğün eşinizin tarafında değil mi nasıl bilmiyor
siz önce onu eşinize bir söyleseniz mi acaba :))
evlilik yıldönümünüzden haberi vardır herhalde :KK70:

Cuma akşamı kutlayın evlilik yıl dönümünü ya da pazar.
Cumartesi akşam çok içeceksiniz cuma akşamı az alkol alırsınız.
Bir de gerçek düğün zamanını bilen insanlara evlilik yıl dönümü kutlayacağız demen bahane uyduruyor gibi gelir.

Hiç bir özel günü tarihinde kutlayamamış olmanın bir eksikliğini görmedim. Pazar olan yıldonumunuzu 1 gün önde kutlayabilecekseniz, 1 gün erken yerine 6 gün geç kutlamayı da seçebilirsiniz. Hem eşinizin gönlü olur hem sizin.

Cuma akşamı kutlayın evlilik yıl dönümünü ya da pazar.
Cumartesi akşam çok içeceksiniz cuma akşamı az alkol alırsınız.
Bir de gerçek düğün zamanını bilen insanlara evlilik yıl dönümü kutlayacağız demen bahane uyduruyor gibi gelir.
ESkmle bu durumu konusayım ben cumartesı dıe plan yapayım sonradan dugunu duydugunda ıptal edermı bılmıyorum edersede evlılık yık donumumuzdu dıyecegım

Back
X