Evlilik Yıldönümü

sinram

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4
2
1
43

Eşime 1. evlilik yıl dönümümüz de ekte gördüğünüz çiçeği ve saati hediye aldım. Öğle tatilinde iş yerine gittim. Şaşırdı ve sevindi tabi. Eşim de akşam beni avm ye götürdü, ben yemeğe gidelim dedim istemedi. Penti ve Gratis te alışveriş yaptı. Avm de yemek yedik
Yemeği yerken tartıştık (o ayrı konu). Eve geldik dinlenmek istedi telefonu ile ilgilendi sonra uyudu.
Sabah ben erken uyandım evden çıkarken uyandı. Bana kahvaltı hazırladın mı neden yatağıma kahvaltı getirmedin dedi. Benim gözümden bu durum. Çok merak ettim bayanlar ne düşünür diye. Teşekkürler okuduğunuz için. Yorum yapacak olanlara bir teşekkür daha ediyorum. Hoşçakalın...

Abi eşine arada onun da bir şeyler yapması gerektiğini hatırlat.
Tek taraflı olmuyor bu işler.
Kimse prens ya da prenses değil.

Ay ne şımarık bi hatun.
Hediye almadığı gibi yatağa kahvaltı bekliyor peh peh peh.
İyi alıştırmışsın kardeş kolay gele.

ne düşünelim ki.
çok şımarmış hepsi bu:))

pardon rahatsız ettim. üyeliği mi çekiyorum. erkek üye yasakmış. (gulden_88 çıkıyorum)
Merak etmiştim sadece. Teşekkür ederim. İyi günler diliyorum hepinize

eşim akşam beni avm' ye götürdü derken ? ben takıldım bu lafınıza.
yani kadının kocasını avm' ye götürmesi hani neden avm' ye gittik değil de avm' ye götürdü gibi bir ifade kullandınız ?
ha zorla alışveriş yapmak için avm' ye sürükledi anlamında götürdü demişte olabilirsiniz tabi.

Hediyelerini begenmedim ben ya. Hic farkli şeyler değil..
Mesela ben de pek hediye almam genelde o işi eşim yapar :)))) uf zaten su evlilik yildonumu bilmem kacinci tanisma yildonumu falan filan bana sacma geliyor. Bi çıkıp yemek yiyin tamam. O cicekler kuruyacak yazik..

Sen wsinin kahvaltisini mi hazieliyorsun? Hadi olabilir.. kadinin hazirlmasi nasil doğal ise erkekte hazirlayabilir ama birde yatağına mi goturuyorsun..

Ahh kocam sizden ornek alsa :)))
Ancak ben hasta iken hazirlar.

Bence faLa simartmissiniz. Kadinlar simarmayi hakkediyor elbette ama kimse kimseyi kirmasi hakkini vermiyor.
Doğum gunune yada bir dahaki evlilik yildoneminde kutlama. Kutlamadigin icin kizacak buyuk ihtimal. Sende ozaman. Sen zaten onemsemiyorsun ki kutladigimda dersin. Telefonu alip oturacaksin nasilsa dersin

.

Dini bir konu olsaydı hemen kapatılırdı ama erkek üyeyle maşallah hem mesajlasiliyor hemde konu hala aktif pess.nasil kadınlar kulübü?

yaptiklariniz cok guzel hediyeler de guzel bazen esler sumartilmak istenebilir aranizdaki problemi buyutmeyin mutlu mesut yasayin insaallah..

Bana kalırsa evlilik yapılacak bir bayan değil kendisi. Erkek olsam hiç şansı yoktu. Sırf huzursuzluk.
"Yıtığıma kıhvıltımı nidin getirmidin?" nedir yaa..
Görev mi bu? Aklına gelirse bi jest olsun diye öylesine yaparsın veya yapmazsın. Beklentiye girmek neden.
Hayatı boyunca mutlu bir insan olmayacak. Ve bu size de yansıyacak. Geçmiş olsun.

hediyeleri beğenmedim ama en azından düşünmüşsünüz. zaten benim değil eşinizin beğenmesi önemli
gece öyle atraksiyonsuz uyuduysanız sorun bu olabilir
sabah kahvaltı beklentisini söylemesi gerekirdi, boşuna sorun çıkarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…