- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
Ahh ahh senin yaptığının onda birini eşim yapsa daha ne isterdimEki Görüntüle 1862479 Eki Görüntüle 1862480
Eşime 1. evlilik yıl dönümümüz de ekte gördüğünüz çiçeği ve saati hediye aldım. Öğle tatilinde iş yerine gittim. Şaşırdı ve sevindi tabi. Eşim de akşam beni avm ye götürdü, ben yemeğe gidelim dedim istemedi. Penti ve Gratis te alışveriş yaptı. Avm de yemek yedik
Yemeği yerken tartıştık (o ayrı konu). Eve geldik dinlenmek istedi telefonu ile ilgilendi sonra uyudu.
Sabah ben erken uyandım evden çıkarken uyandı. Bana kahvaltı hazırladın mı neden yatağıma kahvaltı getirmedin dedi. Benim gözümden bu durum. Çok merak ettim bayanlar ne düşünür diye. Teşekkürler okuduğunuz için. Yorum yapacak olanlara bir teşekkür daha ediyorum. Hoşçakalın...
bayanlara da sasiriyorum simarmis seni sevmiyo evlilik yapilacak insan degilmis vs diyosunuz ne kadar taniyoruz ki birde bayandan dinlemeli..
Yataga kahvalti mi kaldi yahu bu devirde
Eki Görüntüle 1862479 Eki Görüntüle 1862480
Eşime 1. evlilik yıl dönümümüz de ekte gördüğünüz çiçeği ve saati hediye aldım. Öğle tatilinde iş yerine gittim. Şaşırdı ve sevindi tabi. Eşim de akşam beni avm ye götürdü, ben yemeğe gidelim dedim istemedi. Penti ve Gratis te alışveriş yaptı. Avm de yemek yedik
Yemeği yerken tartıştık (o ayrı konu). Eve geldik dinlenmek istedi telefonu ile ilgilendi sonra uyudu.
Sabah ben erken uyandım evden çıkarken uyandı. Bana kahvaltı hazırladın mı neden yatağıma kahvaltı getirmedin dedi. Benim gözümden bu durum. Çok merak ettim bayanlar ne düşünür diye. Teşekkürler okuduğunuz için. Yorum yapacak olanlara bir teşekkür daha ediyorum. Hoşçakalın...
Laaaan yatak batacakolsa hayır dicen yani
Laaaan yatak batacakne hallerde temizliyom ben o nevresimleri dicem hahaha
Basak burcuyum ben kuzu takintiliyim
Bende bir kadın neden kocasına çiçek alır ki diyecektim ama erkek üyeymiş zaten.
Ne şımarması allah aşkına. Adam organizasyonu eksik ve yanlış yapmış. O çiçek öğlen iş yerine gidecekti, akşam da adam iş yerinin kapısında bitip hadi gidiyoruz diyecek güzel bir restorana yemeğe götürecekti. Bu sırada rezarvasyon önceden yapılmış, masa evlilik yıldönümüne göre düzenlenmiş olacaktı. O zaman kadın ne penti gratis düşünürdü ne de kavga çıkardı. Kahvaltı olayına espri olarak bakıyorum.
ben çiçeği çok normal karşıladım hatta parıltılı saate bile göz yumdum ama penti ve gratisAy ne safım bende bi kadın kocasına niye çiçek alır diye düşünüyorum.meğer üye erkekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?