Evlilik Yıldönümü

Ahh ahh senin yaptığının onda birini eşim yapsa daha ne isterdim hatırlamıyor bile ilgisiz bisi hep ben den bekliyor ask yok güzel sözler yok sarılmak yok gönül almak yok yokta yok

Şimdi beyefendi, siz şımartmamışsınız bence olması gereken gibi davranıyorsunuz. Bakmayın burdaki yorumlara boşuna ilgisiz sevgisiz davranmayın eşinize böyle devam edin. Fakat bu durumu eşinizle konuşun, sizin de ona gösterdiğiniz gibi bir ilgi beklediğinizi dile getirin güzelce konuşup çözün bence.

Ne şımarması allah aşkına. Adam organizasyonu eksik ve yanlış yapmış. O çiçek öğlen iş yerine gidecekti, akşam da adam iş yerinin kapısında bitip hadi gidiyoruz diyecek güzel bir restorana yemeğe götürecekti. Bu sırada rezarvasyon önceden yapılmış, masa evlilik yıldönümüne göre düzenlenmiş olacaktı. O zaman kadın ne penti gratis düşünürdü ne de kavga çıkardı. Kahvaltı olayına espri olarak bakıyorum.

Bende bir kadın neden kocasına çiçek alır ki diyecektim ama erkek üyeymiş zaten.

Erkek üyeymiş,yorumu sildim.

Bende aynısını düşünüyorum kahvaltı olayını bilerek söylemiştir esprisine sıralama doğru olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…