Evlilik yıldönümümüz...(kara gün)

pişman olacak akla sahip değiller. Onlara gore tüm suç benim. Eşim tükürdüğümüzü yalamayız demis. Yalamasın.. Gün gelir kafasına dank eder, eder de ne yanında beni bulur ne de evladını. Bizim hesabımız ahirete kaldı. Rabbimin en sevmediği helâlerden biri boşanmak. Yarin Allah bana da soracak ona da benim verecek cevabim var onun olmayacak. Onlardan alacak hakkım var benim, ahım var. Bebeğimin hakkı var ne diyeyim Allaha havale ettim

Niye kendini "illa birşey yazmak zorunda" hissediyorsun ki..herkese aynı şekilde karşılık vermek zorunda değiliz..sende illet gün,lanet gün yazsan bu sana ne kazandıracak, ona ne dokunduracak..

Senin bu evlilikte tek hatan bir yıl dahi dolmadan çocuk yapmak..keşke korunsaydın..

canım. Ona karşılık ne yazayım diye bi soru gördün mü yukarıda ? Aksine yazmama taraftarı olduğum yazıyor mesajlarımda. Ayrica planli bi gebelik değildi diye de yazdım diğer konumun altına. korunmamıza rağmen Rabbim verdiyse yapabilecek neyim vardı söyler misin?

Her konunuzu didik didik edip, her yazdığınızı aklımda tutamıyorum kusura bakmayın :)

Seni hatırladım uzulme sakin kurtulduguna sevin boyle babayla buyuyecegine yalniz büyüsün bebeğin. Istedigini yazsin dursun o artik senin icin siradan biri olmali.yeni hayatın da umarim mutlu olursun canim .

Burcu ne yaşadığını ancak sen bile bilirsin lakin buraya boşan yazan kadınların çoğunun konu açmaktan baydıgını ve hala boşanmadıgını bilmenin isterim genelde boşan diye ısrar eden kadınların kendi yapmak istediklerini başaramadıkları için ısrar ettiklerini gözlemledim..hayat senin Kadana göre takıl

hayır o kaynananın uydurması. Simdi ortada bi dava yok
Boşanmak istedğne emin Misn peki? Şartlar koyun baskı yapmıcana dair bi kez daha konuşun o zmn . Boşanmak istiyorsanız süreci hızlandırın. Bu süre çok yıpratıcı oluyor. Ama Sonunda yüzünüz Güler. Aksi halde çok zor böyle bi adamı anlayışlı bi hale getirmek. Çabuk dolduruşa geliyor gibi. Allah yardımcınız olsn .

Çok fazla yüz-göz olundu. Kırgınlık çok var icimde ona karşı olan saf temiz duygularımı da gün geçtikçe yok etti. Kaldı ki şart koymam için dön diyen bi esim olması gerekir değil mi? Ama onun yerine evimizi boşa kira veriyorum deyip boşaltan bi eşim var

Boşver bir arkadaşım eşi ayrılırken sosyal medyasına
Beyin göçü nedir?
Dır dır eden kadından
Başka kadına beyin göçüdür
Yazıp gülücük koymuştu zevzeklik işte

Yani cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun benim bir arkadasimda bosanirken bosandiktan sonra kendini sucladi bu bir surec sanirim insan kendini sucluyor.simdi ikinci evliliginde mutluydu unutmustu bile ilkini.esiniz yanlis hareketlerde bulunmus ama
sizin babaniz hastaymis esinizin annesi yapici degil anladigim kadariyla ama ailede baska birileri yok mu size yol gosterecek.esinizle konusacak.umarim cok gecde olmadan esinizin gozu acilir hakkinizda hayirlisi olsun

Yuvanin yikilmasi kolay degil birde kucuk bebek var ama herseydede bir hayir vardir o kadar hizla alinmiski kararlar ne diyecegimi bilemedim inancli biriyseniz bol bol dua edin Kuran i kerim okuyun

Can çıkar huy çıkmaz , hem annesi hem eşi etrafında olucak kendisi de canı kime isterse onunla oturucak gül gibi eşini çocuğunun annesini de kendisiyle beraber sürüklicek , eş gelmek istemeyince de zulmedicek.
Olgunlaşmamış erkekler evlenmesin ya çocuk gibi whatsapp tan laf sokmalar falan.
Hiç umursamayın.Sizi sinir etmek için yaptığı belli.Ağaç moduna girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…