Evlilik yıldönümümüz...(kara gün)

evine dönecek yazmışsınız ama artik bi evimiz yok. Evimizi taşıdı eşyalar paylaşıldı. Herşey bitti artik. Ama tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım teşekkür ederim

kesinlikle. Çok çok haklisiniz. İyi kotu 1 yilimiz geçti ben ona bi evlat verdim bunun için bile insan saygısını yitirmemeli. Hala nikâhındayım bütün bunların hic mi önemi yok demekten insan kendini alamıyor

Canm konularını okudum daha. Bir yıllık evlilik küçüçük Bebek çok üzücü eşini hala sevdiğini hissettim neden se sanki tekrar deneyelim dese tamam diyeceksin gibi olurmu olur çok fazla yüzgöz olummuş ama nasipte varsa dua edicem sana ve minik bebeğine hakkında hayırlısı en azından ailen arkada bundada vardır bi Hikmet rabbim seni güzelliklerle karşılaştırsın

Patriots' Day Amerikan bağımsızlık savaşının başlangıcı sayılan günü anma günü. Esasen Yurtseverler (Vatanseverler) Günü olarak çevirmek daha uygun olur. Ama aynı isimli filmi Türkçe'ye Kara Gün diye çevirmişler. Dolayısıyla belki sizin evlilik yıldönümüzden değil de filmden bahsediyordur. Belki yeni izlemiştir. Yok eğer evlendiğiniz günü kasdediyorsa komik duruma düşmüş, film kapağındaki çeviriyi esas alıp, evlendiğiniz günden yurtseverler günü olarak bahsetmiş.

sevmek değil inanın sadece yaşananların ağırlığından ne düşüneceğimi ne yapacağımi bilemiyorum. Alışkanlık var kurulu düzenim vardı ne hayallerle giydim o beyaz gelinliğimi üstelik bi evladım var küçücük. Hayal kırıklığı, kırgınlık, kızgınlık ve tarifini bilmediğim bi suru karmaşık duygu. Ama sevgi değil eminim. Dualarınız için de cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Madem evladın için kendini toparla sımsıkı sarıl ona yeniden başla yaşadıklarını sil gitsin oda anasıyla mutlu mutlu yasasın

ikinci şık asıl olan. Çünkü sürekli durum paylaşan değiştiren bi tip degil. Zaten yazmak icin özellikle bugünü bulmasi garip değil mi ? Profilinede simsiyah bi resim koyması başka ihtimali düşündürmüyor bile

Eşiniz hiç adım atmadı mı? Ben atmasını bekliyordum. Siz sadece önünüzdeki sorumluluk altında ezilmişsiniz. Çok üzüldüm halinize ama o adama değmez aileniz anlayışlıysa mutlu mutlu durun yanlarında o adamdan ne size ne kimseye hayır gelmez...

Lütfen oku! Eski konumu okudum keşke önce okusaydım boşanacak hiç bir şey görmedim ben evliliğin ilk yılları eziyet yoksa böyle şeyler olur sizide köye götürme konusunda baskı yapmıyorsa zamanla oturacak bana güven evlilik çiçeklerin böceklerin havada uçuştugu bir durum değil ihanet dayak baskı yoksa zamanla varlığınıza kokunuza alışacak ve yoklugunuz tahammül edilemez duruma gelince karşılıklı altan almalar başlıycak hata zamanla korkunç öfkelendiğiniz durumda aman ne kavga edicem sonuçta boşanmıycam sala yapıcaksınız lütfen boşanma eylemini erteleyin ve tartıştıgınızda annenizin evine gitmeyi ailenizle paylaşmayın ki sizden görüp oda bunu ögrensin zaman sadece zaman ama aynı çatı altında

Patriots day in Türkçesi karagündür demedim. Bende biliyorum yabanci filmlerin isimleri birebir ceviri degil, farklı oluyor. Türkiyedeki ismi karagün dedim. Kimse hayatinda film izlemiyormus gibi yorum yapiyorsunuz. Filmin Turkiyedeki adi karagün ve icerigi o şekilde.
Belkide adam ordan dokundurdu, inceden.
Tamda evlilik yildonumlerinin oldugu gun o filmi yazacaginin tutmasi ne kadar tesaduf bilemiyorum.

Canım o " kara gün" deil
(Yurt) Vatanseverler günü.

Geçmişe takılı kalma bebeğinle nasıl bi hayat yaşayacağının planlarını yap bunları düşün..

Çok caHaL kalmışım Bn o zmn bugn izleyim o filmi

Yanlış anlamadıysam zan boşanmış tek celsede şiddetli geçimsizlikten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…