- 10 Ekim 2014
- 32.670
- 146.967
- 798
- Konu Sahibi Burcucukk55
-
Çok caHaL kalmışım Bn o zmn bugn izleyim o filmi
Eşiniz hiç adım atmadı mı? Ben atmasını bekliyordum. Siz sadece önünüzdeki sorumluluk altında ezilmişsiniz. Çok üzüldüm halinize ama o adama değmez aileniz anlayışlıysa mutlu mutlu durun yanlarında o adamdan ne size ne kimseye hayır gelmez...
Boşanma davası açtınız mı? Ya da eşiniz?
Lütfen oku! Eski konumu okudum keşke önce okusaydım boşanacak hiç bir şey görmedim ben evliliğin ilk yılları eziyet yoksa böyle şeyler olur sizide köye götürme konusunda baskı yapmıyorsa zamanla oturacak bana güven evlilik çiçeklerin böceklerin havada uçuştugu bir durum değil ihanet dayak baskı yoksa zamanla varlığınıza kokunuza alışacak ve yoklugunuz tahammül edilemez duruma gelince karşılıklı altan almalar başlıycak hata zamanla korkunç öfkelendiğiniz durumda aman ne kavga edicem sonuçta boşanmıycam sala yapıcaksınız lütfen boşanma eylemini erteleyin ve tartıştıgınızda annenizin evine gitmeyi ailenizle paylaşmayın ki sizden görüp oda bunu ögrensin zaman sadece zaman ama aynı çatı altında
Yanlış anlamadıysam zan boşanmış tek celsede şiddetli geçimsizlikten..
Yaşanan her ne olursa olsun yuvanızı darmadağın etmiş bir adamdan kurtulacağınıza şükredin ne ondan bir koca olur ne babaKızlar 3. Konuş açıșım.
Eşimden ayrılıyorum bilmeyenler için linkini paylaşacağım...
Bugün evlilik yıldönümümüz ve eş kişisi wp durumuna patriots day...(kara gün)
yazmış. İnsan ister istemez içerliyor
Ben ne yapayım simdi artik ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum belki de sizden teselli bekliyorum bilmiyorum herşey kolay olur sanmistim ama ayrılmak hele de bebek varken zormus alışkanlık mı, kurulu düzeni özlemek mi, bebegimin babasız büyüyecek olmasına üzülmek mi bu hislerimin tanımı ? Olanlar da benim suçum var mi engel olabilir mıydım bu olanlara herşey daha iyi olabilir miydi sizce. Su zamanlarimi Atlatabilir miyim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen nasıl atlatabilirim bu günleri...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/15-gunluk-bebekle-baba-evine-dondum.1026768/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanirim-hersey-bitiyor.1031357/?amp=1
Şu cümleye sinir oldum. Ülkede okuma yazma bilmeyen var, İngilizce bilmeyen de vardır elbet. Konu sahibinin eşi bilmiyormuş mesela.Kimse hayatinda film izlemiyormus gibi yorum yapiyorsunuz. Filmin Turkiyedeki adi karagün ve icerigi o şekilde.
O adamdan koca değil insan Bile olamaz eski konularını okumuştum böyle bir adamla ömür geçmez !!! Hakkında hayırlısı olsun sen önüne bakKızlar 3. Konuş açıșım.
Eşimden ayrılıyorum bilmeyenler için linkini paylaşacağım...
Bugün evlilik yıldönümümüz ve eş kişisi wp durumuna patriots day...(kara gün)
yazmış. İnsan ister istemez içerliyor
Ben ne yapayım simdi artik ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum belki de sizden teselli bekliyorum bilmiyorum herşey kolay olur sanmistim ama ayrılmak hele de bebek varken zormus alışkanlık mı, kurulu düzeni özlemek mi, bebegimin babasız büyüyecek olmasına üzülmek mi bu hislerimin tanımı ? Olanlar da benim suçum var mi engel olabilir mıydım bu olanlara herşey daha iyi olabilir miydi sizce. Su zamanlarimi Atlatabilir miyim bilmiyorum bana yardımcı olun lütfen nasıl atlatabilirim bu günleri...
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/15-gunluk-bebekle-baba-evine-dondum.1026768/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanirim-hersey-bitiyor.1031357/?amp=1
Bakın bazı evlilikler cidden kurtarılabilir evet şans vermek lazım.Lütfen oku! Eski konumu okudum keşke önce okusaydım boşanacak hiç bir şey görmedim ben evliliğin ilk yılları eziyet yoksa böyle şeyler olur sizide köye götürme konusunda baskı yapmıyorsa zamanla oturacak bana güven evlilik çiçeklerin böceklerin havada uçuştugu bir durum değil ihanet dayak baskı yoksa zamanla varlığınıza kokunuza alışacak ve yoklugunuz tahammül edilemez duruma gelince karşılıklı altan almalar başlıycak hata zamanla korkunç öfkelendiğiniz durumda aman ne kavga edicem sonuçta boşanmıycam sala yapıcaksınız lütfen boşanma eylemini erteleyin ve tartıştıgınızda annenizin evine gitmeyi ailenizle paylaşmayın ki sizden görüp oda bunu ögrensin zaman sadece zaman ama aynı çatı altında
Boşanmak çok zormuş!!!Bakın bazı evlilikler cidden kurtarılabilir evet şans vermek lazım.
Ancak burada şans verilecek bir adam yok ortada.
Adamın kayınpederi hastanede kaza geçirmiş adam hala kin güdüyor eski meseleleri açıyor karısına eziyet ediyor destek olmuyor içeri bile girmiyor yahu geçmiş olsuna.
Sizce bu adam için mi sabretmeli???
Bu adam için mi ömrünü heba etmeli ?
Neden sırf boşanmış biri olmamak için mi ?
Böyle kötü pis kalpli insanlar için değmez asla.
Allah aşkına bizim millet salak gerçekten salak !!!iste herkes bunu söylüyor ortada bisey yok. Tamam boşanma sebebi sayılmayabilir ama ortada eşini bebeğini kaybetmeyi göze alan hatta hareketleriyle buna dünden razi olduğunu gösteren bi adam var.
İşte bunları düşün konu sahibi,Allah aşkına bizim millet salak gerçekten salak !!!
Illa agzin burnum kirilana dek dayak yiyeceksin kocan seni 1 değil (çünkü erkektir yapar) 35 defa aldatacak eve para getirmeyecek falan filan da öyle bosanacaksin .
Öbür türlü kadın mutlu değil mi kimsenin umrunda değil.
Böyle insanların ne dediğini umursamayin derim.
Bir kere karşınızda kötü bir aile var kalpleri kötü bebeğiniz bunlardan uzak büyüyecek ne güzel.
Güçlü durun derim.Bir de kv falan arkanızdan konuşuyormuş ya işte bunları size kim iletiyorsa konuşmayın iletişime geçmeyin iyi ya da kötü haberlerini almayın derim.
Eşinizin watsaba yazdığı şey kendi kalitesini gösteriyor engelleyin sizi çok kiriyorsa.
Insan çocuğunun annesine böyle şeyler yazmaz.
patriots day'in çevirisi kara gün değilki. Laf soktuysa da komik çünkü patriot savaş kahramanı gibi birşey. Konuya dair yorumum boşanmak aklında yoksa evi niye terk ediyorsunuz? Böyle bir hareketle blöf yapmak pişman olmanıza yol açabilir karşı taraf blöfünüzü görürse, bu olayda da öyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?