Evlilik yıldönümümüz...(kara gün)

Çok caHaL kalmışım Bn o zmn bugn izleyim o filmi

Beni niye alintiliyorsun? Cahil kalmissin diyen mi oldu o filmi izlemedin diye?
Esimle aram konu sahibinin ki gibi olsa ve tamda evlilik yildonumumuzde bu filmin adini yazsa, vatanseverler gunu yazmis, aaa filmde zaten bizle alakasiz demezdim bende laf dokundurdugunu dusunurdum herhalde zTurkiyedeki isminden dolayi.

hayır. Dünden razi gibi hemen evi taşıyorum eşyalarını al dedi hic bir caba yok yuvayı kurtarma adina

iste herkes bunu söylüyor ortada bisey yok. Tamam boşanma sebebi sayılmayabilir ama ortada eşini bebeğini kaybetmeyi göze alan hatta hareketleriyle buna dünden razi olduğunu gösteren bi adam var.

Yaşanan her ne olursa olsun yuvanızı darmadağın etmiş bir adamdan kurtulacağınıza şükredin ne ondan bir koca olur ne baba

patriots day'in çevirisi kara gün değilki. Laf soktuysa da komik çünkü patriot savaş kahramanı gibi birşey. Konuya dair yorumum boşanmak aklında yoksa evi niye terk ediyorsunuz? Böyle bir hareketle blöf yapmak pişman olmanıza yol açabilir karşı taraf blöfünüzü görürse, bu olayda da öyle olmuş

İhtiyacınız olduğunda yanınızda olmayacağını biliyorsunuz...
Neden hep acaba öyle mi yapsaydım, böyle mi yapsaydım diye düşünüyorsunuz?
Eş kişisinin evlilik adabı eğitimine verdiğiniz zamanı hayatını iyileştirmeye versen harika bir hayatın olur...
Ha bu arada illede dayak yemeniz gerekmez,
Sorumsuzluk, yok sayılmak
Bunlarda boşanma sebebi
Neticede herkes mutlu ama siz mutlu değilseniz, oraya ait değilsinizdir...
Zorlamayin!!!

Kimse hayatinda film izlemiyormus gibi yorum yapiyorsunuz. Filmin Turkiyedeki adi karagün ve icerigi o şekilde.
Şu cümleye sinir oldum. Ülkede okuma yazma bilmeyen var, İngilizce bilmeyen de vardır elbet. Konu sahibinin eşi bilmiyormuş mesela.

Adamın yangından mal kaçırırmış gibi evi boşaltması çabası olmadığını gösterir. ite kaka bir evlilik nasıl yürüyebilir ki. bir de aileye bu kadar bağımlı adamlar neden evlenmek ister aklım almıyor. eski konuları okudum. ortada bi sevgi saygı da göremedim. adamın burnunun epey sürtmesi ve karısının, çocuğunun kıymetini bilecek şekilde değişmesi lazım. ama o aileyle zor. adamın işine gelmiş gibi bitmesi. gidip ailesiyle yaşar artık mutlu mesut. ben olsam çekmem. ama sizin çocuğunuz var. yine de isterseniz istediği zaman çocuğunun fotoğraflarını gönderin belki aklı başına gelir gördükçe.

O adamdan koca değil insan Bile olamaz eski konularını okumuştum böyle bir adamla ömür geçmez !!! Hakkında hayırlısı olsun sen önüne bak

Bakın bazı evlilikler cidden kurtarılabilir evet şans vermek lazım.
Ancak burada şans verilecek bir adam yok ortada.
Adamın kayınpederi hastanede kaza geçirmiş adam hala kin güdüyor eski meseleleri açıyor karısına eziyet ediyor destek olmuyor içeri bile girmiyor yahu geçmiş olsuna.
Sizce bu adam için mi sabretmeli???
Bu adam için mi ömrünü heba etmeli ?
Neden sırf boşanmış biri olmamak için mi ?
Böyle kötü pis kalpli insanlar için değmez asla.

Boşanmak çok zormuş!!!

iste herkes bunu söylüyor ortada bisey yok. Tamam boşanma sebebi sayılmayabilir ama ortada eşini bebeğini kaybetmeyi göze alan hatta hareketleriyle buna dünden razi olduğunu gösteren bi adam var.
Allah aşkına bizim millet salak gerçekten salak !!!
Illa agzin burnum kirilana dek dayak yiyeceksin kocan seni 1 değil (çünkü erkektir yapar) 35 defa aldatacak eve para getirmeyecek falan filan da öyle bosanacaksin .
Öbür türlü kadın mutlu değil mi kimsenin umrunda değil.
Böyle insanların ne dediğini umursamayin derim.
Bir kere karşınızda kötü bir aile var kalpleri kötü bebeğiniz bunlardan uzak büyüyecek ne güzel.
Güçlü durun derim.Bir de kv falan arkanızdan konuşuyormuş ya işte bunları size kim iletiyorsa konuşmayın iletişime geçmeyin iyi ya da kötü haberlerini almayın derim.
Eşinizin watsaba yazdığı şey kendi kalitesini gösteriyor engelleyin sizi çok kiriyorsa.
Insan çocuğunun annesine böyle şeyler yazmaz.

Eşinin kendine güveni sıfır
Ve kompleksli bir insan onunla hayat çok daha zor olabilirdi
Belki de en iyisi bu oldu bilemiyorum
Bebek olduğu için belki bir şans daha verebilirsin
Ama bunu kendi kendine vermemelisin
Eşin ve annesi yaptıklarından pişman oldukları zaman..

İşte bunları düşün konu sahibi,
Seni bir adım öne çıkaran,
İyi olmanı sağlayan,
Yinede hakkında hayırlısı...

boşanmayacağım demedim sadece boşanmanın içinde bulunduğum durumun zorluğunu anlattım size

Numarasını silin.
Sinirinizi bozan herşeyi silin atın.
Ama boşanmada 1. Madde emin misiniz? Bunun cevabını bulun bence.

Ben seni Hatırlıyorum insan eski günleri. Hatırına öyle bir yazı yazmaz hiç olmazsa saygısından geride kalacak bu Günler'de gececek inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…