• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümümüz

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Bugün evlilik yıldönümümüz 6.yila giriyoruz eşime hatırlatmama rağmen hiç birsey yapmadi dedim yemek yiyelim evde bir yere gidip çay içip tatlı yiyelim işlerim var param yok dedi bende var dedim başka zaman gidelim dedi sonra bende kırıldım sonra da gelip gönlümü almaya çalışıyor diyor gidelim hadi bende gitmedim artık çünkü hevesimi de gönlümü de kırdı. Sevgililer günü doğum günü vsss takılmıyorum zaten çünkü o zamanlarda da birsey yapmıyor almıyor demiyor sadece demiş olmak içim dogum günün kutlu olsun karıcım diyor onuda söylemek zorunda olduğu için bu kadar. Kendimi ona karşı çok değersiz görüyorum çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım

diyor gidelim hadi bende gitmedim artık çünkü hevesimi de gönlümü de kırdı
Heves kalmaz haliyle evet haklısınız.Ama durumu onunla konusun.En azından angutlugun aleminin evlilik yıldonumunde bari olmamasi gerektigini bilsin.Kendisi icin önemsizse bu tür seyler,sizin icin degerli olan birşeye saygı duyması gerektigini bilsin en azindan.

Bugün evlilik yıldönümümüz 6.yila giriyoruz eşime hatırlatmama rağmen hiç birsey yapmadi dedim yemek yiyelim evde bir yere gidip çay içip tatlı yiyelim işlerim var param yok dedi bende var dedim başka zaman gidelim dedi sonra bende kırıldım sonra da gelip gönlümü almaya çalışıyor diyor gidelim hadi bende gitmedim artık çünkü hevesimi de gönlümü de kırdı. Sevgililer günü doğum günü vsss takılmıyorum zaten çünkü o zamanlarda da birsey yapmıyor almıyor demiyor sadece demiş olmak içim dogum günün kutlu olsun karıcım diyor onuda söylemek zorunda olduğu için bu kadar. Kendimi ona karşı çok değersiz görüyorum çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım
Evlenmeden önve nasıldı? Jestler bir şeyler yapar mıydı?
Üzgünüm ama sevmeyen erkeğin içinden gelmiyor bu tarz şeyler.
Sizin zorunuzla olacak bi şey değil çünkü..

Normalde sohbetiniz, iletişiminiz nasıl? Beraber dışarı çıkar mısınız, sinema, evde film gecesi, çay içip sohbet etme vesaire?
Hoc birini yapmayız ve bu yüzden anlaşamayız o çalışmam lazım der bende evde birlikte çay içelim vs derim kendi kendime film açar izlerim yalnız oda calisir

Heves kalmaz haliyle evet haklısınız.Ama durumu onunla konusun.En azından angutlugun aleminin evlilik yıldonumunde bari olmamasi gerektigini bilsin.Kendisi icin önemsizse bu tür seyler,sizin icin degerli olan birşeye saygı duyması gerektigini bilsin en azindan.
Söyledim ama kendince demagoji yaptı yani bende çalışıyorum sızın icin para kazanıyorum vsss... zaten değer verdiğimi özel günlere biliyor ama yinede hep aynı hevesle kırıp sonra hadi gidelim diyor benim içinde artık anlamı kalmıyor sonrada gelip şaka vs yapıp unutturmaya çalışıyor ona olan kırgınlığımı kendince bana

Hoc birini yapmayız ve bu yüzden anlaşamayız o çalışmam lazım der bende evde birlikte çay içelim vs derim kendi kendime film açar izlerim yalnız oda calisir
Adamda sevgi yok bence 😕 Boşverin keyfinize bakın arkadaşlarınızla, varsa çocuklarınızla falan gezin. Komşuya gidin. Yeni bir kursa yazılın. Bu adamdan hayır gelmeyecek.

Merkeze 30 dk arabayla evim o yüzden sık sık gidemiyorum yol parası pahalı ayda yılda bir çocuğum var ama oturduğum yerde gezilecek bir yer yok koy gibi bir yer. Kurs olayı içinde gidip gelmem lazım merkeze sık sık izin vermez eşim maddi anlamda diye düşünüyorum

1 tane bile komşum da yok çünkü hep yaşlı insanlar var burada bir iki genç var onlarda gelip gitmiyor bende öyle

Size bir öneride bulunacağım youtube ta Esra Ezmeci'inin şahsi kanalına girin. Orada canlı yayını var kayıtlı. Başlığı "cimri insanla baş etme yolları" ama içeriğinde eşinize hediye aldırma tüyolarına dair çok ipucu var. Ben bu aralar kendisinin Kararı Ben Veririm kitabını okuyorum tamamen eş ilişkileri üzerine. Tavsiye ederim, bence çok işinize yarayacaktır 😊

Bişey ypma
Çay koy mısır patlat
Dizi aç
Kendi başına izle
Eglendigini göster ona

Size bir öneride bulunacağım youtube ta Esra Ezmeci'inin şahsi kanalına girin. Orada canlı yayını var kayıtlı. Başlığı "cimri insanla baş etme yolları" ama içeriğinde eşinize hediye aldırma tüyolarına dair çok ipucu var. Ben bu aralar kendisinin Kararı Ben Veririm kitabını okuyorum tamamen eş ilişkileri üzerine. Tavsiye ederim, bence çok işinize yarayacaktır 😊

Konu sahibi ev hanımı , eşi tek çalışan ve çocuklu bir aileler. Adam cimri değil de parası maaş gününe kadar ancak yetecek olabilir.

Kendileri, sosyal medyadan takipçi sayılarıyla reklam vb den parayı kaldıran insanların verdiği tavsiyeler; dar gelirli bütçelerinizde nasıl bir artış sağlayacak ?

Arkadaşlar eşim geldi çok ısrar etti yemeğe gidelim yanlış anladın vs dedi şuan dışarı çıkıyoruz.

Konu sahibi ev hanımı , eşi tek çalışan ve çocuklu bir aileler. Adam cimri değil de parası maaş gününe kadar ancak yetecek olabilir.

Kendileri, sosyal medyadan takipçi sayılarıyla reklam vb den parayı kaldıran insanların verdiği tavsiyeler; dar gelirli bütçelerinizde nasıl bir artış sağlayacak ?
Ben zaten konu sahibinin eşine cimri demedim, videonun başlığı o şekilde AMA içeriği eşlere hediye aldırma taktiğine dair bilgileri kapsıyor dedim. Sosyal medya reklam takipçi vs demişsiniz de benim önerdiğim kişi infulencer değil yüksek lisansını yapmış bir psikolog, bir doktor. Dar gelire gelince de youtube videosu izlemek için bir gelir gerekmiyor? Bir kitabı pdf ten indirip okumak içinde bir gelir gerekmiyor? Her hafta eş ilişkileri üzerine köşe yazısı yazıyor bundan faydalanmakta gelire bağlı değil? Siz benim yazdıklarımı baştan okuyun bence.

6 yıl olmuş artık böyle insanlar 6. Günde bellidir zaten yapacağın çok bir şey yok. Senin tercihin insanları değiştiremeyiz evlenince sizin istediğiniz kalıba girmezler

Back
X