Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugun eski esimi ilk cirmaladigim gun bi keyifliyim ki sorma ben sevmiyorum bu ozel gunleri kutlamayi mutlu da etmiyor beklenmedik bi anda yapilan ufak bi supriz gibisi yok
Ne var yahu bende 2. evlilik yildonumumuzu unutmustum insanlık hali. Esim supriz yapinca hatirlamıştım. Unuttum diye diye bu kadar bidi bidi yapsaydı cidden o gün rezil olurdu. Insanin canini sikmayin bence. Bu zorla hediye aldirma, kutlama, tebrikten ne anliyorsunuz?. O unuttuysa siz yapin. Cidden triple bilmem neyle yaptirdiginiz seyler icten gelerek yapilmiyor.
Diğer yorumların aksine ben de çok önemserim böyle şeyleri..
Konu sahibi sizi anlayabiliyorum. Bence bugün için bişeyler düşünüp hiç bozmasaydınız daha sonrasında da muhabbet açıldğında böyle günleri önemsediğini, unutulduğunda üzüldüğünü söylersen birdahakine bence sorun kalmaz