evlilik yıldönümünde gelinlik giymek ???

Amphitrite35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
201
83
298
merhaba kızlar haftaya ilk evlilik yıldönümümüz ve eşimle düşündük yeniden gelinlik ve damatlık giyip, düğünden sonra gittiğimiz gibi arkadaşlarımızı da davet edip eğlenmeye gitmek, nasıl olur sizce komik bir durum olur mu ?? :)

tercih meselesi ama ben yapmazdım.. hadi evde vs neyse giyerimde ama birdaha giyip dışarı çıkıp arkadaşlarımı toplamam.. sizde yapacaksınız keyfini çıkarın :KK53:

düğünde bi sıkıntı oldu mu peki? içinize sinmeyen vs. öle bişey varsa belki olabilir tamamlamak için ama her şey yolunda gerçkleştiyse gerek yok

ondan zaten ben düğün istemiyodum ve eşimin ailesi birsürü sıkıntı yaşattı , o günlerim baya kötü geçti hiçbişey anlamadım en mutlu günümden :( , yeniden gelinlik giyip o elbisenin tadını çıkarmak istiyorum :) yeniden düğünümüzmüş gibi o gece eğlenmek istiyorum ... ;)

merhaba kızlar haftaya ilk evlilik yıldönümümüz ve eşimle düşündük yeniden gelinlik ve damatlık giyip, düğünden sonra gittiğimiz gibi arkadaşlarımızı da davet edip eğlenmeye gitmek, nasıl olur sizce komik bir durum olur mu ?? :)

Valla canim gitceginiz mekana bagli, yani simdi gelinlikle durumcuye gitmek biraz ilginc olur .:KK53: Ama tahminimce dugunden sonra gelinlik giymeye uygun bir mekana gitmisinizdir o halde sorun yok, millet ne dusunurse dusunsun onemli olan sizin ne dusundugunuz:D. Ama gelinlikle yurumek, hareket biraz zor olabilir, ya da ustune yemek dokulurse sorun olabilir. Onun haricinde neden olmasin?
Gelinlik olmazsa beyaz gelinligimsi bir tuvalet giyip basina duvagini takabilirsin ya da cicek falan o da olur. :)

gelinliğim olsa bende yapardım :KK53::KK53:
hatta arkadaşım gelinlik giyememişti bir mekan ayarlar onunda giymesini sağalrıdm
işte maddi açıdan şuan yapamam ekimde benmde evlilik yıldönümüm 4 sene oluyor

Valla canim gitceginiz mekana bagli, yani simdi gelinlikle durumcuye gitmek biraz ilginc olur .:KK53: Ama tahminimce dugunden sonra gelinlik giymeye uygun bir mekana gitmisinizdir o halde sorun yok, millet ne dusunurse dusunsun onemli olan sizin ne dusundugunuz:D. Ama gelinlikle yurumek, hareket biraz zor olabilir, ya da ustune yemek dokulurse sorun olabilir. Onun haricinde neden olmasin?
Gelinlik olmazsa beyaz gelinligimsi bir tuvalet giyip basina duvagini takabilirsin ya da cicek falan o da olur. :)

:) yok dürümcü değildi, tarabyada şık bir restorana gitmiştik canlı müzik filan :) hani düğünden sonra eğlenmeye gidilir ya, allahtan gitmişiz düğün günümün en eğlenceli kısmı o oldu :( ama yinede o gün moralimiz çok bozuktu pek eğlencek halimiz kalmadı. yine öyle bir yere gidelim istiyoruz. zaten arabayla gidicez bi zorluğu olacağını düşünmüyorum. maksat aynı heyecanı yeniden yaşamak :)

gelinliğim olsa bende yapardım :KK53::KK53:
hatta arkadaşım gelinlik giyememişti bir mekan ayarlar onunda giymesini sağalrıdm
işte maddi açıdan şuan yapamam ekimde benmde evlilik yıldönümüm 4 sene oluyor

ben sana gelinliğimi veririm eğer çok istiyosan :D
seneye yaparsın sende 5. yıldönümü hatırası ....

:) yok dürümcü değildi, tarabyada şık bir restorana gitmiştik canlı müzik filan :) hani düğünden sonra eğlenmeye gidilir ya, allahtan gitmişiz düğün günümün en eğlenceli kısmı o oldu :KK43: ama yinede o gün moralimiz çok bozuktu pek eğlencek halimiz kalmadı. yine öyle bir yere gidelim istiyoruz. zaten arabayla gidicez bi zorluğu olacağını düşünmüyorum. maksat aynı heyecanı yeniden yaşamak :)

Bence kesin yapın, içinizde kalmasın. Dunyaya bir kere geliyoruz.:D
Hem bu defa daha eglenceli bile olur, cunku o dugun gunu olan telas, arbade, yorgunluk olmaz, eglenirsiniz bir guzel.:)

Bir arkadaşım 10. Evlilik yıl dönümünde benim gelinliğimi giyip kocasını öyle karşılamıştı. Hatta kocası kendisi gelmeden çiçek yollamış bu da kapıyı rşi geldi diye bir açıyor karşısında çiçekçi :KK53: İkisi de şok:-)

Gelinlik kutsaldır bence.
Tuhaf geldi fikir.
Mutluluklar bu arada.
Çok mutlu bir evliliğiniz olur inşallah..

Bir arkadaşım 10. Evlilik yıl dönümünde benim gelinliğimi giyip kocasını öyle karşılamıştı. Hatta kocası kendisi gelmeden çiçek yollamış bu da kapıyı rşi geldi diye bir açıyor karşısında çiçekçi :KK53: İkisi de şok:-)

çiçekçi nereye geldim demiştir :KK53:
10. yılda gelinliğim vucuduma olursa o zamanda giyerim belki ... :D

Neden olmasın, neticede gittiğiniz mekanda kimse sizi tanımıyor ve evlilik yıldönümünüzü kutladığınızı bilmiyorlar...Samimi arkadaş grubunuzdan da bir kaç dost süper olur tadını çıkarın bence:D

Evlendiğimiz 3 sene olacak ben gelinlik giymedim. Gelinliğim olsa yapardım böyle birşey ne olacak ki. :)

naptınız gerçekleştirdiniz mi fikrinizi?
benimde kına gecemde cenaze vardı,çalgılı yapamadık ve düğünde dış mekan yapamadık onlar içimde kaldı.Tekrar yapasım var ama ikimizin çevresi de bunu anlayabilecek olgunlukta değiller o yüzden cesaret edemiyorum :KK43:

Back
X