Evlilik yıldönümünü kayinvalide de gecirmek

Yarin icin guzel bir restorantta yer ayirttirin kocanizla pazarlik olarak. Kv ye gittiginizde de aslinda bugun ama size gelmek icin erteledik yarina guzel bi resyorantta yemek yiyecegiz vs deyin. Bakalim ne yapsbilecek
Dun kv.ye gidemedik ben rahatsizlandim hastanedeydik zaten

Konunun yeri burasi mi bilmiyorum ama kv. Ile aramiz cok cok iyi değil. Ilk yilimiz hamileyim zaten herseye fazla alinip kiziyorum farkindayim ama sinirlerim cok bozuldu. Bugun evlilik yildonumumuz eşimle disari cikariz diye plan yaparken annemler yarin koye gitcek bugun uğrayalım dedi bende kabul etmedim sonra kv aradi saydi saydi hicbisi kabul etmiyorum bu aksam bize yemege geliceksin dedi. Kendi annen olsa kosa kosa gidersin dedi cok bozuldum. Daha once de 14 subatta pasta al gel oglum demisti yine surat asip emri vaki yapip hakkimi helal etmem demisti. Cok sinirlerim bozuldu gitmek istemiyorum ama o kv.yi de cekip daha da sinirimin bozulmasini da istemiyorum ozellikle yapiyor ne yapicagimi sasirdim.
Ayyyy boyle kayinvalideyide böyle gorumceyide gerçekten saçmalıyorlar bazen ya, eşiniz bari dese ya biz başbaşa olcaz diye

Bazen gerçekten şaşırıyorum. Siz ve eşiniz tek kelime edemiyor başkalarına göre yaşıyor sonra da dertleniyorsunuz. Kediye bile gel pisi diyorsun gelmeyecekse gelmiyor ama siz? Yurtdışında kadınlar kaynanasını görmemiş oluyor bile çoğu zaman bırak her gün gitmeyi özel günlerde gitmeyi kölesi olmayı! Hep diyorum bu coğrafya kadınları ne yaparsa kendine yapıyor haberi yok. Önce kadınlar kendine değer verecek ki başkası böyle hadsizlik yapamasın. Ama bu coğrafya kadını alttan alıp kul olmayı “kadın vazifesi” edinmiş. Devam edin

Back
X