• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıldönümünü kayinvalide de gecirmek

Benzer bir durum yaşadım. Eşim yıldönümümüzde arkadaşlarına kahvaltı için söz vermisti. Ben tavrimi son anda belli edince tartıştık. Beni evde bırakıp tek başına gitti, tabi gunumuz zehir oldu.
Tüm mesajları okumadım ama tavrinizi baştan belli etmediyseniz en azından çok oturmamak şartıyla gidin ya da eşinize bunu sizi annesinin düşmanı gibi göstermeyecek bir şekilde anlatın. Alttan alın demiyorum ama siz kötü olmayin arada. Nice birlikte yıllar dilerim size.

ben normalde boyle her yil tekrarlanan yildonumu, doğum günü, sevgililer günü gibi gunleri her yil umursamam. her yil bazilarini kutlariz, duruma gore, ya bi tatil, ya bi hediye falan.

ama ilk evlilik yildonumu icin onemsiz diyemeyecegim yani. esiniz de hatali. ille ozel gunleri kabul etmek zorunda degilsiniz. madem yemege cagiriyor, 1 gun sonra gidin. 14 subatta cagiriyorsa 15 subatta geliriz denilsin. kv oglunun evlendigini kabullenememis ve sizinle yarisiyor gibi maalesef. sakin kalin. tavirlarini onemsemeyip, gormezden gelin. sinirinizi bozmayin. kendi bildiginizi okuyun.
Stresten galiba sancim tuttu zaten hastanedeyiz

Çok mu elzem yıldönümü hiç öyle kutlamadık valla açıkçası sallamam ben böyle günleri bence sende relax ol
Zaten ozel bisi yapmicaktik evde olcaktik ama kv her ozel bi gunde evine cagirmasi sinir bozucu. Ki zaten olmadi hastanedeyim

Burda cok duyuyorum azarlayan söz sayan kayınvalideleri. Cevap vermeden nasıl öylece dinliyorsunuz yahu. Ben cevap vermesem içim içimi yer en kötü arkadan ben ararım ben de ona söz sayarım. Bi de bunların evine falan gidiyorsunuz. Bir kere hakaret etse ömür boyu gitmem sindiremem

Bence eşin seni yiyor diyeceğim ama neyse vebal almayayım.
Biz yeni evliydik, eşim olacak pis balayında doğum günümü sadece tebrik etti, şaka falan sandım. Aradan iki ay geçti, onun doğum günüydü, ben ona güzel bir sürpriz yapayim da farkına varsın dedim. Zirt, telefon, anası aradı. Neymiş efendim akşam bize geleceklermis doğum gününu birlikte kutlayalımmis. Terbiyesizler. Bir gün oğluna doğum günü kutlamasi yapmamıs. İlk kutlamamizda ortak olmak istiyor. Amaç ne? Kabile halinde yaşamaya alıştırmak.
Aynen ole bu sene oğlunun dogum gününde yasak dolayisi ile gelemediler ztn adamin hiç kutlamamışlar ama ağlamaktan helak oldilar ilk yalniz doğum günün diye

Bazi analar hakikatten kafayı yemiş. Pasta al gel nedir oglun la oğlun senin sevgilin değil senin ne ilgin var ya. Bir tane felsefeci vardi bazen ona hak veriyorum

Burda oğluna gelininin yanında "aşıkım sana" deyip dudağından öpen kv yi de okuduğum için bana gayet normal geldi oğluyla sevgililer günü kutlaması 😃

Burda oğluna gelininin yanında "aşıkım sana" deyip dudağından öpen kv yi de okuduğum için bana gayet normal geldi oğluyla sevgililer günü kutlaması 😃

kk Türkiye aile yapısının popo deliğidir diyelim mi o zaman :KK53:
tüm pislikler burda malum :KK53::KK53::KK53:

bi de eski bi konu vardı böyle
kaynanasının manyaklıklarından bıkan gelin en sonunda kaynanasına "al oğlunu koynuna madem" demişti
kaynanası da "ah keşkeee" diye cevap vermişti kıza :KK53::KK53:

bi de hiç unutmuyorum
evlendikleri gece ağlayarak yatak odası kapılarına dayanan kaynana vardı
gece yeni evlilerin ortalarında yatmıştı :deli:
kızcağız yazık konu açmıştı burda "sizin de başınıza geldi mi" diye :silah:
daha düşünsem neler hatırlarım kimbilir valla ne konular okuduk behh

kaynanasının manyaklıklarından bıkan gelin en sonunda kaynanasına "al oğlunu koynuna madem" demişti

bi de hiç unutmuyorum
Biraz sapkınlık değil mi aynı şeyi babasi kizi icin yapsa da böyle düşünürdüm.

Biraz sapkınlık değil mi aynı şeyi babasi kizi icin yapsa da böyle düşünürdüm.

kesinlikle. konuyu okuyan herkes ağzının içine kusmuştur
ya bu tipler tımarhanelik aslında ama bunları tutup içeri tıkacak sistemimiz henüz yok işte

bi de hiç unutmuyorum
Sizde neler var öyle 🤣 Buradaki olaylar kitap haline gelse kesin alırdım. Bazı K.valideler korkutucu şekilde sapık, bunu iyice öğrendik.

Sizde neler var öyle 🤣 Buradaki olaylar kitap haline gelse kesin alırdım. Bazı K.valideler korkutucu şekilde sapık, bunu iyice öğrendik.

ekşi sözlüğün ekşi şeyler sitesi gibi kk da "kk şeyler" sitesi açsın bence
"kaynananızın sapık olduğunuzu nasıl anlarsınız? üyelerimiz yazdı" :KK53: :KK53: :KK53:

Isteyerek gitmedik mecburu gittik bi hafta atlattik gitmedik sonra 1 hafta boyunca burnumuzdan getirdi ki evden hastane harici cikan degildim çocuğuma bile alisverise gidemedim daha.sonra esimi gonderdim ben gitmedim gitmedim diye onlarla bana yapmadiklari kalmadi en son beraber gittik susturdum

Ne yapıyor bu kadın bu kadar? Besinden cekiniyosunuz? Kavga etseniz, aramasaniz, gelmiyorum deyip aylarca yüzünü görmeseniz ne yapabilir?

Back
X